İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Misafir

Ters yönden gelen araca bu sefer acımadım. Bizzat uğraştım ve görüntüyü trafik şubeye teslim ettim.( polislerin ricası üzerine )

Aslında dert etmeyecektim ama o yolda o kadar sık geliyor ki bunun gibi tipler, artık birine patlayayım dedim :D aynalarımız tokuştu o da gaza getirdi biraz aslında.

Olm Erdek plaka yolu bilmiyodur o :D :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Olm Erdek plaka yolu bilmiyodur o :D :D :D

Videoyu sesli izleseydin abi :D yolu gayet iyi biliyormuş. Hergün geçiyorlar burdan diyecek kadar hemde :D
Yorum bağlantısı
Misafir

en azından Ford kullanıyo ordan affedeydin :D

Abi hani birikmişlik olur ya :biggrin:  Ben o yolu hergün aynı saatte geçiyorum haftada en az 3 defa oluyor bu. Kısmet bunaymış :D bayağı küfür yiyeceğim ama bilgisini verdim şikayet edeceğim diye. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vay karekter yoksunları bir güzel döveceksin bunları ikinciside uyanık 

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

vay karekter yoksunları bir güzel döveceksin bunları ikinciside uyanık 

Bu zaten aynı şahıs... 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kırmızıda mı geçtim ben? :unsure2:

Duramadım demiyorsun da değil mi ? 48 ED xxx , makbuzu yazdım, adresi bekliyorum gelsin yollarım mektubu.. :D

Çerkezköy - Çorlu arasındaki yolun her kavşağında aynı hareketi pek çok araç yapıyor. Hatta yandan devam etmeyip kırmızıda bekleyeni dövüyorlar  :p

Ama orada insanlara zamanla hak verdim. Şehirler (veya ilçeler) arası otoban gibi duble yola, şehir içi gibi, adım başı lamba dikmek kimin fikri acaba?

Bizim okula gelirken tam tepedeki ışıklar uzun yandığı için ve öğrencilerde genelde geç kaldığı için bu şekilde kavşağı pas geçenler çok oluyor.. Bazen onlar dolaşırken bize yeşil yanıyor, karşılaşmak güzel oluyor.. :D 

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Çerkezköy - Çorlu arasındaki yolun her kavşağında aynı hareketi pek çok araç yapıyor. Hatta yandan devam etmeyip kırmızıda bekleyeni dövüyorlar  :p

Ama orada insanlara zamanla hak verdim. Şehirler (veya ilçeler) arası otoban gibi duble yola, şehir içi gibi, adım başı lamba dikmek kimin fikri acaba?

Bahsettiğiniz gibi bu bulvarda neredeyse 500 mt'de bir kırmızı ışık var. Yol ortasında da tramvay mevcut. Sürücülerin halini varın siz düşünün.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Duramadım demiyorsun da değil mi ? 48 ED xxx , makbuzu yazdım, adresi bekliyorum gelsin yollarım mektubu.. :D

Olm daha 5 saniye var diye bakmıyordum ki ışığa. Son anda, geçerken fark ettim kırmızıyı. Sayılmaz yani. Var ya, bi ceza gelsin bana, cezayı yazanı da, getireni de döverim. Olmadı, dövdürürüm... :seytan:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Kaza 1. dakikadan sonra başlıyor . Halk otobüsü münübüs'ün önü'nü traş etti resmen .

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kaza 1. dakikadan sonra başlıyor . Halk otobüsü münübüs'ün önü'nü traş etti resmen .

O kadar çıkarmasaymış burnunu minibüs. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Çekim kalitesi ve diğer detayların yazmasını çok beğendim,güle güle kullan Ali.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kırmızıda mı geçtim ben? :unsure2:

Olur o kadar... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Çekim kalitesi ve diğer detayların yazmasını çok beğendim,güle güle kullan Ali.

Sağol Hakan abi , Servet abi'den almıştım kamerayı mini 0801 modeli'de 

Yorum bağlantısı
Misafir

Sağol Hakan abi , Servet abi'den almıştım kamerayı mini 0801 modeli'de 

Güle güle kullan kardeşim,bende böyle bir şey arıyorum..

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci
(düzenlendi)

Bir katil de benden . Plaka 57 dp ile başlıyor  , görüntüyü nasıl netleştirebilirim .

tarihinde Tamer Geveci tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bir katil de benden . Plaka 57 dp ile başlıyor  , görüntüyü nasıl netleştirebilirim .

gaza biraz daha fazla basıyor olsa idiniz şahinci ne yapardı bilemedim :) Geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

gaza biraz daha fazla basıyor olsa idiniz şahinci ne yapardı bilemedim :) Geçmiş olsun

Bastım biraz ama şahincinin hödük olduğunu farkedince frene bastım yoksa üstüme çıkacaktı .

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Boylelerine hic firsat vermiyorum. Gerekirse gitsin girsin onunde ki arabalara. Buyuk sehirlerde boyle tek hucreliler cok.

Gecmis olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

beddua edeceğim olmuyacak şimdi ALLAH bunun gibi öküzlerden esirgesin hepimiz

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Geçmiş olsun kendim yaşamış gibi oldum bunun gibileri sıkıştırmak lazım girsin öndekine 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben usturuplu bir biçimde bastım kalayı ama kesmedi. Ne desen az.

beddua edeceğim olmuyacak şimdi ALLAH bunun gibi öküzlerden esirgesin hepimiz

Asıl bunlara beddua etmezsen olmaz Okan. Senin, benim canım mı, o bilmemnenin canı mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...