Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 geçmiş olsun Mert, lastik izleri kötü olmuş, kaskodan dosya açılacaksa sıkıntılı olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Bir haber sitesinden tanıdık araç içi kamera görüntüleri http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/turkiyede-yasanan-kazalarin-arac-ici-kamera-goruntuleri--12164-video-haberi/ 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Minik çoçuk yolun ortasında ne işin var? Allah'tan hızım 30 civarıydı yayaya yeşil ışık yandığında geçsen ya çocuğum, miniğe biraz saydırdığım için ses yok ikinci kısımda ise motorsikletli uzun beklemenin verdiği sabırsızlıkla sadece sağa baktı ve atladı yola, bacağında veya bir yerinde hiç sıkıntı yoktu çok şükür. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Furkanım geçmiş olsun iyi refleks vermişin ALLAH muhafaza . ahbe çocuk ah hem kendine hem karşıya zara verecekti daha dikkatli olması gerekli 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Minik çoçuk yolun ortasında ne işin var? Allah'tan hızım 30 civarıydı yayaya yeşil ışık yandığında geçsen ya çocuğum, miniğe biraz saydırdığım için ses yok ikinci kısımda ise motorsikletli uzun beklemenin verdiği sabırsızlıkla sadece sağa baktı ve atladı yola, bacağında veya bir yerinde hiç sıkıntı yoktu çok şükür. Güzel kurtarmışsın . Kurtaramayıp çarpsan çocuğun canı yanacak . Farklı açıdan bakınca'da kamera olmasa araçta ve o çocuğa çarpsan , kesin suçlu olurdun ... Kamera kullanmak hakkatten güzel birşey . Geçmiş olsun tekrardan . 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Güzel kurtarmışsın . Kurtaramayıp çarpsan çocuğun canı yanacak . Farklı açıdan bakınca'da kamera olmasa araçta ve o çocuğa çarpsan , kesin suçlu olurdun ... Kamera kullanmak hakkatten güzel birşey . Geçmiş olsun tekrardan . Evet kamera olmasa mobeseden falan anca bulunur. Furkanım geçmiş olsun iyi refleks vermişin ALLAH muhafaza . ahbe çocuk ah hem kendine hem karşıya zara verecekti daha dikkatli olması gerekli Teşekkürler, özellikle rus trafik kazalarında bir çok sürücü refleksleri sayesinde kazalardan kurtarabiliyor, bende kendi kendime düşünürüm acaba ters bir durumda reflekslerim ne kadar iyi diye, çok şükür iyi kurtardım. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Ters yönden gelen araca bu sefer acımadım. Bizzat uğraştım ve görüntüyü trafik şubeye teslim ettim.( polislerin ricası üzerine ) Aslında dert etmeyecektim ama o yolda o kadar sık geliyor ki bunun gibi tipler, artık birine patlayayım dedim aynalarımız tokuştu o da gaza getirdi biraz aslında. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Ters yönden gelen araca bu sefer acımadım. Bizzat uğraştım ve görüntüyü trafik şubeye teslim ettim.( polislerin ricası üzerine ) Aslında dert etmeyecektim ama o yolda o kadar sık geliyor ki bunun gibi tipler, artık birine patlayayım dedim aynalarımız tokuştu o da gaza getirdi biraz aslında. Eren hocam aslında çekilmeyecektin bekleyecektin sonucuna katlanacaktı. Tabi bu durumu görünce biraz hissi yazdım ama başıma gelince bende böyle yapmıştım malum batumdayım ve şerit kavramı biraz sıkıntılı geçen tek şerit yolda geliyorum adamın biri karşı tarafta sırasını beklemeksizin benim şeritten geliyor hiç sağa kaçmadım bilerek yol vermedim bön bön trene bakar gibi baktı ben de güldüm geçtim tavrımı ortaya koydum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Kırmızıda mı geçtim ben? malesef abi geçmişsin ama bunu bilip paylaşmakta erdemdir. tebrikler bidaha yapcağınızı düşünmem 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 malesef abi geçmişsin ama bunu bilip paylaşmakta erdemdir. tebrikler bidaha yapcağınızı düşünmem Okan'ım trafik ışığına dikkat etmedin di mi? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Okan'ım trafik ışığına dikkat etmedin di mi? Resmen kırmızıda geçmişsin ama bence tuzak var, daha 5 saniye vardı Yeşilden direk kırmızıya geçen ışıkları halen tasarlayan arkadaşın burdan ... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 bakıyorum bakıyorum birşey görmedim yeşil ,sarı, yanıyor arkasından kırmızı çözemedim garip olan tarafı abi Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 bakıyorum bakıyorum birşey görmedim yeşil ,sarı, yanıyor arkasından kırmızı çözemedim garip olan tarafı abi Yaklaşırken yeşil geri sayım 7-6-5 diye giderken, birden 4-3-2 ve biri atlayıp 5 saniye kalmışken sarı ardından kırmızı yanıyor. Ben geri sayım devam edecek diye beklediğimden gayri ihtiyari devam ediyorum. Son anda fark ettim ama artık çok geçti. Geri sayım erken bitti yani. 5 saniye var diye düşünerek ışığa değil yolda odaklandım. Kırmızı yanmaz diye durmaya hazırlanmadım yani. Bizim salak trafik ışığı yüzünden kırmızıda geçmiş gibi oldum. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Kırmızıda mı geçtim ben? Görüntüyü delil sayıp işleme koyuyorum abi 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 Görüntüyü delil sayıp işleme koyuyorum abi Sana da söylicektim saten, değiştirin olm şu zımbırtıları. Yukarılarda bir yerlerde bi tane daa görüntü vardı benim, Tansaş'ın ordaki ışık. Ondaki geri sayımı kaldırdılar gerçi. Sana görev; Muğla'daki geri sayımları tek tek kontrol et, bana rapor ver. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Sana da söylicektim saten, değiştirin olm şu zımbırtıları. Yukarılarda bir yerlerde bi tane daa görüntü vardı benim, Tansaş'ın ordaki ışık. Ondaki geri sayımı kaldırdılar gerçi. Sana görev; Muğla'daki geri sayımları tek tek kontrol et, bana rapor ver. Abi biz işin cezai kısmına bakarız Tamir işi belediyenin 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 Abi biz işin cezai kısmına bakarız Tamir işi belediyenin Ben geçerken bakma. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Murat hocam garanti ışığın sana bir gıcıklığı var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts