İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Teşekkürler beyler. Plastik parçaları çarpınca fena dağılıyor, şükür demir aksam sağlam.

Bununla geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Normalde araç adedi nedeniyle kazalar oluyor bizde, ama bu göz göre göre. Dikkat etmek gerek

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Normalde araç adedi nedeniyle kazalar oluyor bizde, ama bu göz göre göre. Dikkat etmek gerek

Geçmiş olsun abi, maalesef aceleci davranmış arkadaş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Artık evinde needforspeed oynarken basacak bundan sonra

Geçmiş olsun abicim .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

55 km ile giderken kaydım ya la ben!... Oradaki sarı/siyah varilleri boşuna koymamışlardır, bi deneyeyim dedim. Sonra vazgeçtim. :D Allah'tan ABS vardı, bi de ESP olacaktı ki... O zaman bu görüntüyü koymazdım tabe. :p

Mondeo 90 la döner burayı :p

Yorum bağlantısı

Servet abi geçmiş olsun şirket araçlarını şöyle dengesiz kullanan personeller için kamera çok iyi çözüm bunu da görmüş olduk aslında. Kamera olmasa farklı yalanlar ile gecistirebilirdi. Allah beterinden saklasin

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kangoo 110 la

Döner :D

Mondeo 90 ile esp'siz döner... Esp ile 120 yi zorlar... 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Servet abi bugun bizim araca da ayni sekilde carptilar. Hizli sekilde girilen okulun otoparkinda mini li tatli kizimiz patlatti. :D

206 bizim. Arkadaki Kaldirima cikti vurunca

3ca51d9be7c19b8957342bd08abef62e.jpg

fbd47c26b73105ca303d244f2f8a4d03.jpg

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Servet abi bugun bizim araca da ayni sekilde carptilar. Hizli sekilde girilen okulun otoparkinda mini li tatli kizimiz patlatti. :D

206 bizim. Arkadaki Kaldirima cikti vurunca

Geçmiş olsun.

Trafikteki kamera kayıtlarındaki arkadaşlara yaklaşımınla bu MİNİ ye yaklaşımın aynı olmamış Mert :D :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Geçmiş olsun.

Trafikteki kamera kayıtlarındaki arkadaşlara yaklaşımınla bu MİNİ ye yaklaşımın aynı olmamış Mert :D :D

Arkadasim ayni zamanda abi. :D

Zaten agladi hemen ilk kazamda felan :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Geçmiş olsun mert...

Minili Tatlı kızınız yerine yükseltilmiş bi dört çekerci Dayı Olmaması sevindirici.[emoji6]

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mert geçmiş olsun... 

izden anladığım kadarıyla.. Resim çekmek için araçları kaza pozisyonuna getirmişsiniz :D

Keşke böyle yapmasaydınız.. Olduğu gibi çekseydiniz.. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Geçmiş olsun mert...

Minili Tatlı kızınız yerine yükseltilmiş bi dört çekerci Dayı Olmaması sevindirici.[emoji6]

Teşekkürler abi. Genelde çakma dört çekerci ablalar var buralarda. :D

Mert geçmiş olsun... 

izden anladığım kadarıyla.. Resim çekmek için araçları kaza pozisyonuna getirmişsiniz :D

Keşke böyle yapmasaydınız.. Olduğu gibi çekseydiniz.. 

Teşekkürler abi. Doğru tespit. Kız olayın şokuyla yan tarafa park etti foto çekmeden. Karşı tarafın trafik sigortası yokmuş 2014/10. ayda bitmiş. Bu yüzden tutanak tuttuk ama işlem yapılmayacak. Cebinden ödedi. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Gunumuz arkadasliklar da cok degisti. Arkadasim, agladi, sigortasi yoktu cebinden odedi. Bu kelimeler yanyana hic yakismiyor.

Hasar kucuk canin sagolsun cana gelmesin demek yakisirdi.

Otoparka o hızla girip birisini de ezebilirdi mesela? O zaman da mı canın sağolsun demeliydik? Ankara'ın en lüks sitesinde oturan Maddi sıkıntısı olmayan uzaktan bir arkadaşımız. Sigortası maddi sıkıntıdan değil ihmalden yok anlayacağınız.  206'da emanet araba. Hasar uzaktan görüldüğü kadar küçük değil malesef. Çamurluk büyük ihtimal değişecek. Ön kısım komple kastı. Tampon ve ön ızgaranın da tırnakları kırıldı sallanıyor bir uçları. Cidden naylonmuş. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Mondeo 90 la döner burayı :p

Böyle ince çamurlu suda da döner mi la? :unsure2: Bana da alsak bi tane en jatkosundan. :blush:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...