Olgu Erhan 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Tam bunu söyleyecektim, TIR farketti ama sanrım minibüsün oraya sığacağını düşündü yoksa göz göre göre gidip vurmazdı bence. Aman abi iyi arkayı savurmamış iyice. Burası hangi yol abi sanki yazın geçtim buralardan. Bence Tır özellikle vurdu 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 İki tane daha var o dönemeçten, yağmurda fena kayar... Allah rahmet eylesin bir kez daha kardeşim. Ziya Özel'e de çok ayıp ettik, o da ayrı konu.Konu burası değil ama Ziya hocadan Allah razı olsun biz çok faydasını gördük. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 https://www.youtube.com/watch?v=YULC2oNTzFs&feature=youtu.be Sayın Murat Dere al sana ters yön. Aynısı gece başıma geldi. Ondan son anda yırttım, Bandırma yakınlarında rampada. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Tırcı resmen bilerek sürmüş üstüne durur diye. Kör noktaya girince de farkında olmadan çarpmış. Murat abi Sakar'a yolum çok düşmüyor ama bir daha gidersem daha dikkatli olurum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 (düzenlendi) Sayın Murat Dere al sana ters yön. Aynısı gece başıma geldi. Ondan son anda yırttım, Bandırma yakınlarında rampada. adam spin mi atmış? 9 Şubat 2015 tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Sayın Murat Dere al sana ters yön. Aynısı gece başıma geldi. Ondan son anda yırttım, Bandırma yakınlarında rampada. Adamda Mercedes var olm; düz yoldan itmek zorunda değil ki? adam spin mi atmış? Sanırımsa. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Araç kamerası değil ama olsun. Ters yön-serit doğal karşılanıyor artık İstanbul'da. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Araç kamerası değil ama olsun. Ters yön-serit doğal karşılanıyor artık İstanbul'da. Ahmet hocam kocaman şehir her gün yeni yollar ve güzergahlar belirleniyor ve bu şehre yabancı bir sürü insan geliyor bunun için normal olabilir ama küçük bir şehirde bu tür hataların sık olması insanların kural bilmezliğini gösterir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Ahmet hocam kocaman şehir her gün yeni yollar ve güzergahlar belirleniyor ve bu şehre yabancı bir sürü insan geliyor bunun için normal olabilir ama küçük bir şehirde bu tür hataların sık olması insanların kural bilmezliğini gösterir. Şehre yabancı olmak, nereden gidileceğini bilmemek demek olabilir, ters yöne girmek normal olamaz Mehmet'çim. Yabancı bir şehirde de olsan ters yöne girmek trafik kurallarına yabancı olmak demektir. Zira, ters yön olan yolların girişinde ters yön tabelası vardır. Yok mudur? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Şehre yabancı olmak, nereden gidileceğini bilmemek demek olabilir, ters yöne girmek normal olamaz Mehmet'çim. Yabancı bir şehirde de olsan ters yöne girmek trafik kurallarına yabancı olmak demektir. Zira, ters yön olan yolların girişinde ters yön tabelası vardır. Yok mudur? Vardır Murat abide benim gibi 11 ay ülkesinden uzakta kalan ve 1 aylık zaman diliminde gitmek istediği yerleri öğrenemeyen ve tabelaların ne anlama geldiğini acı tecrübelerle öğrenen biri için zor oluyor. ve ayrıca kuralların canım ülkemden farklı işlediği bir yerde kurallara alışmakta zaman alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Vardır Murat abide benim gibi 11 ay ülkesinden uzakta kalan ve 1 aylık zaman diliminde gitmek istediği yerleri öğrenemeyen ve tabelaların ne anlama geldiğini acı tecrübelerle öğrenen biri için zor oluyor. ve ayrıca kuralların canım ülkemden farklı işlediği bir yerde kurallara alışmakta zaman alıyor. Doğru söylüyorsun. Ben sadece işaretlere dikkat etsek yeter anlamında şey ettiydim. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Yordam 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 İki İhtiyar sakallı delikanlı aynaya bakmadan sinyal verip şerit değiştirdiler az daha arkadan çarpacaktım..Aracın frenleri benden yine geçerli not aldı 88 km hız ile frene asıldım ve 50 km hıza anında düştü.Eşimin o anki tepkisinden dolayı sesi değiştirmek zorunda kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 İki İhtiyar sakallı delikanlı aynaya bakmadan sinyal verip şerit değiştirdiler az daha arkadan çarpacaktım..Aracın frenleri benden yine geçerli not aldı 88 km hız ile frene asıldım ve 50 km hıza anında düştü.Eşimin o anki tepkisinden dolayı sesi değiştirmek zorunda kaldım. Tam katil başka bir şey değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 İki İhtiyar sakallı delikanlı aynaya bakmadan sinyal verip şerit değiştirdiler az daha arkadan çarpacaktım..Aracın frenleri benden yine geçerli not aldı 88 km hız ile frene asıldım ve 50 km hıza anında düştü.Eşimin o anki tepkisinden dolayı sesi değiştirmek zorunda kaldım. Geçmiş olsun benim de başıma geldi duygularınızı anlayabiliyorum. Yorum bağlantısı
Cavit Yordam 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Teşekkür ederim mevki yalova orhangazi arası süpürgelik rampası başlanğıcı. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Mercedes'i var, reflektörü yok. Benim de kuracak cümlem yok. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Son anda fark ettim işten çıktım eve gidiyordum uyku desen gözümden akıyor.hatta işyerine dönüp uyumayı bile düşünmüştüm ALLAH korudu burayı geçtikten sonra uyku muyku kalmadı tabi Camı açıp yaralı varmı dedim yok abi çekici çağırdık dediler bende yoluma devam ettim http://youtu.be/i6aqoYL8I9w 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Allah korumuş. Vectra C mi o? opel vectra olduğunu farketim c mi bilmiyorum saten benim gidiş yönümde sağa duvar bariyere vurmuş ordan sekip daire çizmiş önde yardıma duran diğer arkadaşın dörtlülere yanıyordu o benim dikkatimi çekti farkettim yolda değişik birşey olduğunu sürekli gidip geldiğim yok bildiğim için yırtım ALLAhın izniyle yolu bilmeyen ALLAH muhafaza çarpar saten tam arkamdan birtane cady geliyordu bana selektör yaktı dibime girdi ben farkedince sağa kaçtım ondan acı fren sesi geldi ALLAHtan dura bildi salak. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Saten=zaten Salak=dikkatsiz sürücü daha dikkatli olacağım imlalarda Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 İki İhtiyar sakallı delikanlı aynaya bakmadan sinyal verip şerit değiştirdiler az daha arkadan çarpacaktım..Aracın frenleri benden yine geçerli not aldı 88 km hız ile frene asıldım ve 50 km hıza anında düştü.Eşimin o anki tepkisinden dolayı sesi değiştirmek zorunda kaldım. Arabanız ne renk ? Farlarınız yanmıyormuş gördüğüm kadarıyla, havada sisli puslu bir hava, farlarınız yanıyor olsaydı belki fark edilirdiniz... Mercedes'i var, reflektörü yok. Benim de kuracak cümlem yok. Kirlenmesin diye çıkarmamıştır, o arabalar avadanlıksız teslim edilmez... Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 Son anda fark ettim işten çıktım eve gidiyordum uyku desen gözümden akıyor.hatta işyerine dönüp uyumayı bile düşünmüştüm ALLAH korudu burayı geçtikten sonra uyku muyku kalmadı tabi Camı açıp yaralı varmı dedim yok abi çekici çağırdık dediler bende yoluma devam ettim http://youtu.be/i6aqoYL8I9w Okan bey dikkatiniz sayesinde kurtarmışsınız geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 Okan bey dikkatiniz sayesinde kurtarmışsınız geçmiş olsun. ALLAH razı olsun Olgu kadeşim.kimsenin başına gelmesin umarım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 Benim araç kameramdan yansıyan.... Sürücüye gereken yapıldı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts