İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Misafir

Bende 15 dk sonra kesiyor

Demek ki sistemi değiştirmişler abi. Bende kesmiyor akü bitene kadar :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
Dün akşam işten eve dönüyoruz, babam kullanıyor kendi aracını başladık bale yapmaya ( canımız sıkıldı )  :D

Yerlere yağ dökülmüş şaka gibi az daha yoldan çıkıyorduk. G1w nin mikrofonu babanım aracında hep kapalı. Açık olsa içerdeki paniği duymanız lazımdı babamda 

Daha sonra öğrendik kum dökmüşler 1 saat içinde ( diğer araçlar kaymasın diye )  :blush:
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Dün akşam işten eve dönüyoruz, babam kullanıyor kendi aracını başladık bale yapmaya ( canımız sıkıldı )  :D

Yerlere yağ dökülmüş şaka gibi az daha yoldan çıkıyorduk. G1w nin mikrofonu babanım aracında hep kapalı. Açık olsa içerdeki paniği duymanız lazımdı babamda 

Daha sonra öğrendik kum dökmüşler 1 saat içinde ( diğer araçlar kaymasın diye )  :blush:

Ses olmadığından belki de ama baban hiç de panik yapmış gibi görünmüyor. Bence iyi toparlamış. Panik manevrası değil gibi geldi bana bu sağ-sollar Olgu. Aksi halde sert sağ-sol yapsa savrulurdu araç.

Geçmiş olsun. :)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ben devamlı sakin ol sakin ol fren yapma diyordum evet iyi toparladı :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben devamlı sakin ol sakin ol fren yapma diyordum evet iyi toparladı :)

Frene, hele de sert, bassaymış şimdi başka bir konu anlatıyor olabilirdin. ;) Allah korusun. :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Frene, hele de sert, bassaymış şimdi başka bir konu anlatıyor olabilirdin. ;) Allah korusun. :)

ALLAH korusun büyük geçmiş olsun Olgu abi  :nazar:  :nazar:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Geçmiş olsun Olgu, soğuk kanlılıkla atlatılmış bir olay.Allah daha büyüğünden korusun.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ters yönden gelen hanım:

Muğla'da ters yönden gelmek normal sanırım:

Bu insan(!) da ters yönden geliyor ama geri giderek yol vermeme rağmen trenmişim gibi bakıyor bana. Üstelik burası hastanenin cankurtaran (ambulans değil) çıkışı. Sürücü salatalara doğranan yeşil uzun  hoş kokulu sebze olunca böyle oluyor demek ki:

Burada kırmızıda geçmek de normal:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Murat hocam emin misin :) siz ters yoldan gidiyor olmayısınız hepsi kendini haklı gördüğüne göre.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat hocam emin misin :) siz ters yoldan gidiyor olmayısınız hepsi kendini haklı gördüğüne göre.

Vallahi Mehmet öyle galiba. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Kim Suçlu TIR mı Minubüsmü ? :blush: Bu akşam işten eve dönerken oldu. Arka camda A118 var.

.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

55 km ile giderken kaydım ya la ben!... Oradaki sarı/siyah varilleri boşuna koymamışlardır, bi deneyeyim dedim. Sonra vazgeçtim. :D Allah'tan ABS vardı, bi de ESP olacaktı ki... O zaman bu görüntüyü koymazdım tabe. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Kim Suçlu TIR mı Minubüsmü ? :blush: Bu akşam işten eve dönerken oldu. Arka camda A118 var.

.

Minibüs gibi duruyor eğer geri geri gittiğiniz yol anayol ise minibüs ara yolda giriyor ve tırın kör noktasında olduğu için tır affetmiyorr.

55 km ile giderken kaydım ya la ben!... Oradaki sarı/siyah varilleri boşuna koymamışlardır, bi deneyeyim dedim. Sonra vazgeçtim. :D Allah'tan ABS vardı, bi de ESP olacaktı ki... O zaman bu görüntüyü koymazdım tabe. :p

Allah kaydırmasın murat abi.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ben demiştim amaaaa bana dokunma adamın ayağını kaydıdırım diye :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Minibüs gibi duruyor eğer geri geri gittiğiniz yol anayol ise minibüs ara yolda giriyor ve tırın kör noktasında olduğu için tır affetmiyorr.

Allah kaydırmasın murat abi.

Amin Mehmet'im, kimseyi kayfırmasın Allah. ;)

Ben demiştim amaaaa bana dokunma adamın ayağını kaydıdırım diye :)

Olm ben sana nerde dokandım la? :unsure2: Ayrıca ayaam diil lastiğim kaydı. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

.

Yüksek araçların sağına yanaşılmaz .O kısmın görünme ihtimali pek yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Bana göre tırcı farketti çünkü  kalktığında direksiyonunu sola kırıyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bana göre tırcı farketti çünkü  kalktığında direksiyonunu sola kırıyor. 

Tam bunu söyleyecektim, TIR farketti ama sanrım minibüsün oraya sığacağını düşündü yoksa göz göre göre gidip vurmazdı bence.

Aman abi iyi arkayı savurmamış iyice. Burası hangi yol abi sanki yazın geçtim buralardan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Aman abi iyi arkayı savurmamış iyice. Burası hangi yol abi sanki yazın geçtim buralardan.

Furkan'ım bir anda oldu, hızlı da değildim. Biliyorum yeni yağan yağmurda yolların buz kadar kaygan olduğunu. Temkinli gidiyordum, ya da ben öyle sanıyormuşum belli ki. :) Burası Sakar'dan aşağı inerken, Akyaka'ya sapağından önceki son dönemeç. Marmaris'e giderken buradan ineceksin. Muhtemelen o yüzden hatırlıyorsundur. ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Furkan'ım bir anda oldu, hızlı da değildim. Biliyorum yeni yağan yağmurda yolların buz kadar kaygan olduğunu. Temkinli gidiyordum, ya da ben öyle sanıyormuşum belli ki. :) Burası Sakar'dan aşağı inerken, Akyaka'ya sapağından önceki son dönemeç. Marmaris'e giderken buradan ineceksin. Muhtemelen o yüzden hatırlıyorsundur. ;)

Aynen hem sana gelirken çıktım hemde rahmetli babamı Maramaris'e Ziya hocaya (zakkumcu) götürürken indim.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Aynen hem sana gelirken çıktım hemde rahmetli babamı Maramaris'e Ziya hocaya (zakkumcu) götürürken indim.

İki tane daha var o dönemeçten, yağmurda fena kayar... Allah rahmet eylesin bir kez daha kardeşim. Ziya Özel'e de çok ayıp ettik, o da ayrı konu.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...