Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Buyuk sehirlerde trafigin nedenlerinden biri de bu kaynak yapanlar aslinda. Herkes seridine sadik kalsa trafik akacak ama sagdan gelip trafigin kilitlendigi noktada sola girenler arkadan giren araclarin rutin ilerlemesini engelliyor. Saatlerce trafikte diger araclara saygili davranmaya calisanlar cekiyor cezasini. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Kargo araçları genelde , öyle ne yazıkki . Bazen aynı durumda bende kalıyorum , direk camı açıp sövüyorum ... İçeriye bakınca birşey diyemiyorlar . 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Sefa Eren Mert Mustafa hepinize geçmiş olsun. buda benden bugün, MNG kargo aracı, volvoyu sıkıştırdı. bu görüntüyü gerekli yerlere gönderiyorum. Burası Cendere yolu, değil mi abi? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Trafiği tıkayan bunun gibi hak yiyenlerdir işte. Herkes takip mesafesi ve şeridini korusa. http://www.youtube.com/watch?v=80oJ53Txf3Q 4 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Hocam askerlik gibi yurtdışı da zorunlu olsun'u savunurum her zaman. MNG kargo şoförünün yaptığının, bankamatik kuyruğuna, ekmek kuyruğuna, fatura ödeme kuyruğuna aradan kaynamak veya en öne dalmakla hiçbir farkı yok. 2 sene londra'da kendi aracımı kullandım, böyle bir durumda yol vereni 1 defa bile görmedim. Herkes sırasına sadık kalır. Kaynak yapmak isteyen tek tük biri çıkarsa kimse ama kimse araya almaz, yol vermez. Kornalarıyla döverler. Doğrusu da budur. Volvocu yol vermemekle haklı. Volvocu sonuna kadar haklı zaten. Ben olsam arabama zarar gelir diye korkarım. Olan gene bize olur. Arabanın değeri düşecek. Yurtdışında adamların öyle bi korkusu yok ki. Bizde çizik araba pert muamelesi görür, yurtdışında boyalı araba bakımlı araba gibidir. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Burası Cendere yolu, değil mi abi? Sani ilk defa o yolu kullandım, Fatih Keskin burası iyi dediydi, Maslak sanayiye çıkıyor, galatasaray stadının tam altı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Sani ilk defa o yolu kullandım, Fatih Keskin burası iyi dediydi, Maslak sanayiye çıkıyor, galatasaray stadının tam altı. Evet abi, cendere. Sabah 10'dan akşam 1600'ya kadar tercih edilebilir bir yol. MNG'nin ana merkezi orada. Yetişmeye çalışıyor demek ki... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 http://youtu.be/Csw0P0MvI-khttp://youtu.be/e1Jkk7uALnw 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 biri yancı, diğeri son anda sinyal yaktı Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 Adamlar hatalı tamam ama , son video'da çok uzun basmışsın kornaya . Sana tavsiyem biraz daha alt'tan alman bu tarz olayları kardeşim 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 Adamlar hatalı tamam ama , son video'da çok uzun basmışsın kornaya . Sana tavsiyem biraz daha alt'tan alman bu tarz olayları kardeşim Tavsiyeni dikkate alırım abimde adam aşağıda ki akp kavşağından beri deli etti beni. Yeşil yanıyor bekliyor vs. Son harekette de dayanamayıp abanmışım işte. Zaten yerler ıslak her fırsatta abs giriyor devreye birden öyle frenle dönülmezki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 Tavsiyeni dikkate alırım abimde adam aşağıda ki akp kavşağından beri deli etti beni. Yeşil yanıyor bekliyor vs. Son harekette de dayanamayıp abanmışım işte. Zaten yerler ıslak her fırsatta abs giriyor devreye birden öyle frenle dönülmezki. Adam olsa o hareketi zaten yapmazdı ... Mesela önümde'ki araç ara ara frene basıyor önündeki araçlar normalken , direk şerit değiştiririm . Böyle ve buna benzer olaylardan uzak durmakta fayda var , oğlum doğmadan önce çok kavga ederdim trafikte arabadan inip yumruk yumruğa bile kavga ettiğim oldu . Şimdi emniyet kemerimi takıyorum , kapımı kilitliyorum , kızacaksam'da kendi kendime kızıyorum arabanın içinde , çok büyük bir olay olmadığı sürece 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Haberler yol verme ve park etme kavgalarında ölen ve yaralananlarla dolu malesef. Sakın olmak lazım. Geçen Kartal Köprüsü üstünde önüme çıkan araca korna çalıp geçtim, adi herif arkadan gelip önüme geçip aniden frene bastı... Arabada çoluk çocuk var Allah'tan sıkıntı olmadı yine salladım bastım gittim. Manyak ve hem suçlu hem güçlü çok trafikte. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Kardeş, adamlar hatalı ama sen de fazla sinirlisin , Ankara'da böyle adam çoktur, alışmadın mı daha? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 (düzenlendi) Korna uyarmak icindir cezalandirmak ve soylenmek icin degil Mert. Uzun kornaya gerek yok. Selektoru uzun yak ama kornaya tabiri caizse asilma. Evine rahat rahat gitmek varken bir korna ugruna sinirlerini bozmamani tavsiye ederim. Saygilarimla. 18 Ocak 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Ocak 2015 Yazar Paylaş 18 Ocak 2015 Korna uyarmak icindir cezalandirmak ve soylenmek icin degil Mert. Uzun kornaya gerek yok. Selektoru uzun yak ama kornaya tabiri caizse asilma. Evine rahat rahat gitmek varken bir korna ugruna sinirlerini bozmamani tavsiye ederim. Saygilarimla. Biz kornayı küfür etmek için kullanırız ya bazen; uzun korna o yüzden bu anlama gelir. Kavga sebebi olur. Cinayet bile çıkar Allah korusun. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Hafta sonu, önde yeni clio arkada C4 sıkışık trafikte köpek çıkıyor diye clio fren yapıp sola kaçıyor, arkadaki C4 tampona çok fena patlatıyor. Clionun sol arka teker C4 ün sağ ön teker parçalanmıştı hesap edin. Şimdi C4 arkadan çarptığı için suçlu ama, çocuğa yolda sürekli oynuyordun **--*}][}}{[]}\|?? diye küfürler ile saldırdı. arabayı sağa çekip koştum, güç bela aldım adamı dedim abi ne yapıyorsun? Ben varana kadar 3-4 tane çok fena patlattı çocuğa, çocuğu öldürecekti, 10 dakikada zor sakinleştirdim. Dedim abi taş çatlasın 2.000 lira masrafın var, bu çocuğun es kaza bir yumruk ile ölümüne sebep olsan 2.000.000 lira versen hayatının bundan sonrasını değiştiremezsin, bunlar hakediyor diye söyleniyordu, peki sen hapislerde çürümeyi hakediyor musun dedim.... Sakinleşti Gerçekten bazıları hakediyor ama biz bazı şeyleri haketmiyoruz daha iyilerine layığız... 7 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Hem çarpıyor hem dövüyor mu? Adam fren yapar, kedi çıktı diye de yapar, mesafe bıraksın. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Hem çarpıyor hem dövüyor mu? Adam fren yapar, kedi çıktı diye de yapar, mesafe bıraksın.Clio makasçı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 İki tane de sen çakı çakı vereydin 3 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 C max in arka camı koyu ya şimdi, oraya kamera koysak olur mu acaba. Ayrıca elektrik nerden çekilir? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 C max in arka camı koyu ya şimdi, oraya kamera koysak olur mu acaba. Ayrıca elektrik nerden çekilir?Koyu ama içerden dışarısı görünüyor abi. Belki gece çekimi güzel olmaz. Ayrıca Elektirik işi çok basit.bagajda çakmaklık yok mu? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Koyu ama içerden dışarısı görünüyor abi. Belki gece çekimi güzel olmaz. Ayrıca Elektirik işi çok basit.bagajda çakmaklık yok mu? Bilmem yok mu Kontak kapatıldıktan sonra yaklaşık 15 dk açkm kalıyo kamera. Ne kadar akım çeker Eren? Aküyü bitirir mi? İki tane olunca bitirir mi? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Bilmem yok mu Kontak kapatıldıktan sonra yaklaşık 15 dk açkm kalıyo kamera. Ne kadar akım çeker Eren? Aküyü bitirir mi? İki tane olunca bitirir mi? Abi kolay kolay bitirmez. Ben kaç defa sabahlara kadar açık bıraktım daha bitmedi üstündeki akü 6 yıllık üstelik. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Kerem ağabey 15 dk sonra elektriği kesiyor demişti. Bende belki bizimkilerde de ay sistem vardır deyip denedim. Aracı kilitleyip gittik, çakmaklığa bağlı halde. 3.5 saat kayıt etti. Daha sonra çakmaklıktaki kesilen elektrikle kapandı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts