İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
(düzenlendi)

Hocam çözüm süper, ekranda sabit kalsa veya, biraz daha yavaş geçse 10 numara olur :D

Abi ekranda sabit bırakmamak için uğraştım zaten. Sabit kalırsa o bölgenin üstünü kapatmak kolay. Ama böyle hareket edince ya çok (ama çok) uğraşması gerekecek ya da hiç uğraşmayacak. :seytan:

Ya kaynak gösterse içim acımaz. Ama öyle yapmayınca kötü bir durum ortaya çıkıyor. 

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

o aklıma gelmemişti hocam  :good1:  :bravo:

Kafan şeytanlığa çalışmıyordur abim işte ne güzel. ;)  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Arac kullanmayi bilmek suratli araba kullanmakla paraleldir diyenlere iyi ornek olmus. Hava sartlarina gore arac kullananlari yavas kullaniyor diye acemi gorenlere ornek gosterilecek bir video.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Dün gece nöbetçiydim. Gece 1 gibi eczaneden çıktım. Eve otobandan gitmeye karar verdim. Arabanın derecesi -16 gösteriyordu. Sakin sakin 100 civarı hızla ilerliyordum. Videoda izleyeceğiniz kazaya şahit oldum. 

Kaza öncesi, bir yerde beni şeridimden çıkarmıştı. Dengesiz kullandığına göre sarhoş olabilir belki diye düşünmüştüm. O bölümü de ekledim. Daha sonra sürat yapmaya başladı ve beni solladı. Bu soğukta sürat denemesi yapılırmı, üstelik önümüz viyadük, alttan soğuğu yemiş ve donmuştur diye düşünürken kaza geldi. 

İyi olmuş öküz. Gebersin gitsin. Ama kendi gebersin sadece, yanındakiler ve canına kastettiği yoldaki bizler değil.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Boyleleri cok var trafikte. Umarim senden sonra birilerine sebep olmamistir abi. Cunku isiksiz biryerde ve aracta yanan isikta yok.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Boyleleri cok var trafikte. Umarim senden sonra birilerine sebep olmamistir abi. Cunku isiksiz biryerde ve aracta yanan isikta yok.

+1000

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Işıklar bariyere vurunca patladı Mert

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Işıklar bariyere vurunca patladı Mert

Onu gordum abi. Sefa abi bile neredeyse son anda gormus. Demek istedigim o. Kaza sonrasi ya uyari levhasi ya da isikli birsey sart. Aracin kaza sonrasi yanan isigi yok telefondan gorebildigim kadariyla.
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Evet olan az daha sefa hocama olacakmış allah korumuş.

Yorum bağlantısı
Misafir

korna çaldın diye üstüne dayak yemediğine dua et Eren. ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun...

Kornanın sebebi anlık bir küfür patlamasıydı abi :) Teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Kaza yapan araçla otobanda yalnız olsak dediğin doğru Mert. Allahtan gerilerden 2 araç daha geliyordu. Gayri ihtiyari durmaya çalışsaydım onlar da kayar, ya kaza yapan araca ya da bana çarparlardı. Dörtlüleri yakarak farketmelerini sağladım. Dikizden baktığımda bir tanesi sağa yanaşıyordu. İnşaallah önlem almıştır.

Abi senin de direksiyon hamlesini yaptığın yer buzmus neyseki sen de kaymamissin yol çok kötü aydınlatma yok yerler buz. İnşallah sonra başkasına sebep olmamıştır
Yorum bağlantısı
Misafir

Selektörleri ardarda yapmasam az daha giriyorduk kafa kafaya. (Karşıda ki tabelaya da yansımış)

Batıkent, Eryaman ve Yaşamkent'te hayatı kolaylaştırmak ve modern altyapıyı güçlendirmek için planlanmış geniş bulvarları, 1-2km ilerideki kavşağa gitmek yerine böyle ters şeritten gelerek kullananları gördükçe büyükşehirde yaşamanın bedelini ödemeden yaşayabileceklerini düşünenlerle aynı yolu paylaşmak eziyet haline geliyor. Hele bazen lüks araçlara denk geliyorum ki, kallavi arabaya binmeyi biliyor, 2km öteye gitmekten ve asıl önemlisi trafik kurallarına uymaktan imtina etmenin sebebi belki kendine göre aracın verdiği perestij duygusu .Oysa bendeki algı, arabaya o parayı vermeyi biliyor, 2km fazladan yakacağı yakıtı hesap ediyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Batıkent, Eryaman ve Yaşamkent'te hayatı kolaylaştırmak ve modern altyapıyı güçlendirmek için planlanmış geniş bulvarları, 1-2km ilerideki kavşağa gitmek yerine böyle ters şeritten gelerek kullananları gördükçe büyükşehirde yaşamanın bedelini ödemeden yaşayabileceklerini düşünenlerle aynı yolu paylaşmak eziyet haline geliyor. Hele bazen lüks araçlara denk geliyorum ki, kallavi arabaya binmeyi biliyor, 2km öteye gitmekten ve asıl önemlisi trafik kurallarına uymaktan imtina etmenin sebebi belki kendine göre aracın verdiği perestij duygusu .Oysa bendeki algı, arabaya o parayı vermeyi biliyor, 2km fazladan yakacağı yakıtı hesap ediyor.

Saygılarımla.

Abi sonra el kol işaretleri ile pardon felan yaptı. Birde aracın plakası çok dikkat çekici idi. AKP 50. :D

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Saniye lerle kurtulduk allah a şükür eger bana bir denk gelseydi eşim cocugum ikiside adamın geldiği tarafta sonrasını düşünmek bile istemiyorum..

Allah tan kimseye birşey olmadı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Saniye lerle kurtulduk allah a şükür eger bana bir denk gelseydi eşim cocugum ikiside adamın geldiği tarafta sonrasını düşünmek bile istemiyorum..

Allah tan kimseye birşey olmadı.

Gizli vidooları niye koyyon kardeşim? :punish::D

Geçmiş olmuştur herhalde, görseydik... :p

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Gizli vidooları niye koyyon kardeşim? [emoji14]unish: :D

Geçmiş olmuştur herhalde, görseydik... [emoji14]

Pardon oldumu şimdi.
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Pardon oldumu şimdi.

Oldu. :p

Demek ki buzlu yolda yokuş aşağı giderken aracın frenler tutmazmış. Geçmiş olsun o araçtakilere de, karşıdan gelene de, size de.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Sefa

Eren

Mert

Mustafa hepinize geçmiş olsun.

buda benden bugün, MNG kargo aracı, volvoyu sıkıştırdı. bu görüntüyü gerekli yerlere gönderiyorum.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Sefa

Eren

Mert

Mustafa hepinize geçmiş olsun.

buda benden bugün, MNG kargo aracı, volvoyu sıkıştırdı. bu görüntüyü gerekli yerlere gönderiyorum.

mng kargoya da şikayet etmekte fayda var .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

mng kargoya da şikayet etmekte fayda var .

orayada görüntü ile beraber mail attım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Lokman hocam hepinize geçmiş olsun sizin kameraya takılan sadece volvo kimbilir ilerde neler yaşattı insanlara.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hocam volvonun suçu yok, mng nin arabası emniyet şeridinden gelip adamın önüne geçmeye çalıştı, volvo sürücüsüde yol vermek istemedi ama yinede kargo aracı girdi ve kaldırım filan dinlemeden sağdan gazladı gitti yine.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...