Guest Mert Boran 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Bunlar babadan ogula nesil herhalde ... Nasil bir dusuncesizlik ya? 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Taaaaa onun ben ya arkadaş o kadının bir oğlu olduğunu düşünün bunu gördüğünü düşünün herifi öldürür bide suçlu diye ceza yer bu dallamanın yaptı ney öldürmeye teşebbüs işte tık içeri deyusu görsün gününü 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Ocak 2015 Yazar Paylaş 2 Ocak 2015 Taaaaa onun ben ya arkadaş o kadının bir oğlu olduğunu düşünün bunu gördüğünü düşünün herifi öldürür bide suçlu diye ceza yer bu dallamanın yaptı ney öldürmeye teşebbüs işte tık içeri deyusu görsün gününü Nerde onu yapacak adalet? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Nerde onu yapacak adalet? Malesef suçsuz çürür ,suçlu çengi oynatır. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Yani kaza bir anlık dikkatsizlik hepimizin başına gelebilir Allah korusun, zaten sola doğru baktığı için kaçırdı sağ tarafı. Ama araçtan inmeyip artistlik yapması tam eşek sudan gelinceye kadar dövmelik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 (düzenlendi) Adelet sizin duyarlılığınız abiler örneğin furkan hocamı takip ediyorum ve takdir ediyorum böyle birkaç olayda kendisini ilgilendirmese bile yardım elini ilk uzatan o oldu. Varsın götürdüğünüz yerdekiler ilgilenmesinler ama birgün olur sizin bu gayretlerinizle hak yerini bulur. Zaten yanlış diğer bir yanlışla çözülmez. 3 Ocak 2015 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Minibüsün sürücüsü sağ tarafa bakıp araç olmadığını görüyor, sonra benim sağ sinyal verdiğimi görünce bir daha sağa bakmadan yola çıkıyor, tabiki yayayı görmüyor. Buraya kadar dikkatsizlik sonucu çok şükür sonucu kötü olmayan küçük bir kaza yaşanmış oluyor, lakin minibüs sürücüsü ÖKÜZ oğlu ÖKÜZ inip bayana yardım etmek yerine aracından bile inmeyerek bağırıp çağırıyor. Zaten korkmuş olan bayanın eli ayağı titriyordu. Arabadan inseydim gecenin sonu karakolda biterdi, o yüzden bizim hanım indi, bayan; şikayetçi olacaksanız kamera kayıtları ile birlikte karakola gidelim teklifimizi, Allah'ından bulsun tesellisi ile yoluna devam etti. Furkan hocam kamara markası neydi çekim kalitesi çok güzel ve net fotofraf çekebilirmisin rica etsem dandik kamaralarla uğraşmıyok Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Zekeriya bey, kemera markası video üzerinde yazıyor. SeeZeus GT680W 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Furkan hocam kamara markası neydi çekim kalitesi çok güzel ve net fotofraf çekebilirmisin rica etsem dandik kamaralarla uğraşmıyok Hiç fotoğraf çekmedim ama çekerim, benim ön camda binlerce ince iz var yoksa gece çekimi bu videodakinden çok daha iyi. Markası gt680w bu bölümde konusu var 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 (düzenlendi) Yorumsuz. 4 Ocak 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 (düzenlendi) Yorumsuz. http://youtu.be/RFRtptuaNHQ Bu adamın yabancı olduğu şey trafik kuralları. Abi ön cam reziztansı yok sanırım Aha, geldi rezistans takığı. 4 Ocak 2015 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Necati yok abim. Evet hocam aynen 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Yorumsuz. http://youtu.be/RFRtptuaNHQ Erzurum'da her 3 kavşağın birinde olan olay abi bu.Maalesef durum böyle. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Bu adamın yabancı olduğu şey trafik kuralları. Aha, geldi rezistans takığı. Varda noluyo, olmayanları gıskanıyos 15 tatilde buluşuyoz mu molalıla çoğalıpduru Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Abi ön cam reziztansı yok sanırım Sırf güzel görüntü sağlamak için ön cam rezistanssızını aldık abi Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 Varda noluyo, olmayanları gıskanıyos 15 tatilde buluşuyoz mu molalıla çoğalıpduru Çok isterim Necati. İnşallah diyelim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 (düzenlendi) http://youtu.be/HfkAxnv1Dh0 Bizim forumdan alınma yine çoğu. Edit: benim video'da varmış. 7 Ocak 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 2:50 ile 3:10 bana ait. Daha önce izledim bu videoyu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Polis kötü oldu sanırım tam arkadan carptı birisi de kötu yaralanmış. Motorsikletliyi az kalsın öldürecek oşu boşuna cezaevine gidecek, Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 (düzenlendi) http://youtu.be/HfkAxnv1Dh0 Bizim forumdan alınma yine çoğu. Edit: benim video'da varmış. o motorlu bizim arkadaslardan degildir caniiiim 7 Ocak 2015 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Ocak 2015 Yazar Paylaş 8 Ocak 2015 Murat abiden de var bir parça Hadi bunları da alsın: 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Hocam çözüm süper, ekranda sabit kalsa veya, biraz daha yavaş geçse 10 numara olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts