İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Ahmet Ekici

Kameranın markası ne ? 360p de bile çok güzel görüntü...

Bu arada suç sende, onlar ordan giderken sende kaldırımdan gitmeliydin :p

Novatek 96650 kullanıyoruz. Haklısın... :D

Yorum bağlantısı

kangoo hatalı

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Yoğun trafikte slalom yapmak nefret ettiğim sürücü davranışıdır.  Ancak Ne yazık ki yasalarımız öyle demiyor. :i-ih: Çarpan araç sürücüsü "aracını güvenli bir şekilde durduramamak" suçunu işlemiş oluyor. Diğer araç sürücüsü ise şerit değiştirme kuralını ihlal etmiş oluyor. Bence bu kazada her iki araç sürücüsü de kusurlu bulunacak ancak ağırlık arkadan çarpan araçta olacak. Kangoo'nun cezasının ilahi bir şekilde önden arkadan ve yandan hasar almak şeklinde verildiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Yoğun trafikte slalom yapmak nefret ettiğim sürücü davranışıdır.  Ancak Ne yazık ki yasalarımız öyle demiyor. :i-ih: Çarpan araç sürücüsü "aracını güvenli bir şekilde durduramamak" suçunu işlemiş oluyor. Diğer araç sürücüsü ise şerit değiştirme kuralını ihlal etmiş oluyor. Bence bu kazada her iki araç sürücüsü de kusurlu bulunacak ancak ağırlık arkadan çarpan araçta olacak. Kangoo'nun cezasının ilahi bir şekilde önden arkadan ve yandan hasar almak şeklinde verildiğini düşünüyorum.

Abi niye kimse video da en öndeki Taksiciye bir şey demiyor, O adam fitili ateşleyip hepsine sebep olan kişi.

Ben mobilden onun plakasını okuyamadım, plakasını okuyabilen var mı?

15. sn de hyundai taksinin hemen önünden sağa giden dingil.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Abi niye kimse video da en öndeki Taksiciye bir şey demiyor, O adam fitili ateşleyip hepsine sebep olan kişi.

Ben mobilden onun plakasını okuyamadım, plakasını okuyabilen var mı?

15. sn de hyundai taksinin hemen önünden sağa giden dingil.

Al sana taksici hepsi birbirinden atmaca :) Geçen sene babama arkadan çarpmışlardı sebebi taksici. Ama maddi hasar hiç birşey olmadı ( eğilme bükülme çizik gibi ) Plakasından taksiciyi bulup durağına şikayet etmiştik. Gerçi az birşey benim babada da suç var gibi bu çekimde.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

sinyali direksiyonu döndürdükten sonra veriyor ... herif.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Aynen öyle abi bi de çamurluktan ses geliyor onu yaza girerken bakacam tırıltı gıcık oluyorum ama. . .

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aynen katılıyorum aslında reno suçlu lakin hız göstergesine baktığınızda vuran aracın hiç firen yapmadı belli oluyor.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Yoğun trafikte slalom yapmak nefret ettiğim sürücü davranışıdır. Ancak Ne yazık ki yasalarımız öyle demiyor. :i-ih: Çarpan araç sürücüsü "aracını güvenli bir şekilde durduramamak" suçunu işlemiş oluyor. Diğer araç sürücüsü ise şerit değiştirme kuralını ihlal etmiş oluyor. Bence bu kazada her iki araç sürücüsü de kusurlu bulunacak ancak ağırlık arkadan çarpan araçta olacak. Kangoo'nun cezasının ilahi bir şekilde önden arkadan ve yandan hasar almak şeklinde verildiğini düşünüyorum.

Bende ilk defa duydum " aracını güvenli bir şekilde durduramamak " diye bir kural ihlali olduğunu :)

Neler öğreniyoruz şaşırdım, öğrendiğimde iyi oldu.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Kaza oldu tamam, karşı tarafta suçlu o da tamam, Parayı aldık arabayı yaptırdık hadi diyelim değer kaybını da aldık, Yaralı vs de yok herşey çok güzel.

İşler böyle yolunda gitmiş olabilir. Ama yine de bu accent'i ola arkadaş bu kazadan büyük ders çıkarmalı. anuni olarak haklı belki ama bana göre suçun yarısı da bu arkadaşta. Dikkatsizlik ön planda. Oradao hızda gitmemeli. Belli ki sol şerit boş, birisinin önüne atlamaması beklenemez.  :excl:

Bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilir. En basiti yanında evladı olur insanın. Belki burnu kanamaz ama, korkar psikolojisi bozulur yıllarca anlatır yavrucak..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Minibüsün sürücüsü sağ tarafa bakıp araç olmadığını görüyor, sonra benim sağ sinyal verdiğimi görünce bir daha sağa bakmadan yola çıkıyor, tabiki yayayı görmüyor.

Buraya kadar dikkatsizlik sonucu çok şükür sonucu kötü olmayan küçük bir kaza yaşanmış oluyor, lakin minibüs sürücüsü ÖKÜZ oğlu ÖKÜZ inip bayana yardım etmek yerine aracından bile inmeyerek bağırıp çağırıyor.

Zaten korkmuş olan bayanın eli ayağı titriyordu.

Arabadan inseydim gecenin sonu karakolda biterdi, o yüzden bizim hanım indi, bayan; şikayetçi olacaksanız kamera kayıtları ile birlikte karakola gidelim teklifimizi, Allah'ından bulsun tesellisi ile yoluna devam etti.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

boyle gerizekalilar trafikte olunca disari cikmaya korkuyor insan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İnip bakmamış mı [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Kadına çarpmışsın işte, öncelik bayanın sağlığı, suç benim senin sonraki mesele. İnip yardım etsen, özür dilesen ne olur sanki... Medeniyet başka birşey.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İnip bakmamış mı [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Yok abi şerefsiz inmedi bile araçtan, 100 tane La Havle çektimde zor tuttum kendimi, uçarak camdan girip Allah ne verdiyse dalasım vardı, camı açtım ama inmedim, inersem biliyorum ne olacağını.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Çok O gördüm, çocuğunu.... La havle[emoji35]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...