Emre Şimşek 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Adamlar mahcubiyetten (bahane değil tabiki) yüzüne bile bakmamışlar. Sonradan gelen dayılarda senin atlattığın kazanın farkında değiller sanırım. O dayıya hayran kaldım ya bir elinde cüvara, olayı izliyor yolun ortasında. ÇEKİL DE GEÇELİM AMCAAAAAA! 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Gecmis olsun da kornayi anlamadim. Korna calinca kalaslari havada mi yakaliyacaklardi. Aksine panik yapip digerlerini de doker bu sakarlar Kornanın ülkemizde türlü anlamları var. Kısa şekilde bip bip yapmak selamlaşmak anlamına gelir ya hani, uzun korna da tam tersi olan küfür anlamına geliyor. Kafamı çıkarıp sizin yapacağınız işin diye haykıramayacağıma göre o an o panikle kornaya abandım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 neyse ki eren abi kalaslari birsey olmamis yoksa sahibiyle bir de kalaslarima zarar verdiniz diye kavga ederdiniz bir de ozur dilemek buyukluktur demek ki daha olmamis ham insanlar. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Kalmamıştır janim, o güne özel diyor. Abi bi tane uygun bulsak da alsak iyisinden. Kargo beklemeye razıyım Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Abi bi tane uygun bulsak da alsak iyisinden. Kargo beklemeye razıyım O zaman benimkinden alacaksın Şimşek. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Link ver reis, arkandan geliyorum. Büyüyünce ben de Murat Dere olacağım 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Link ver reis, arkandan geliyorum. Büyüyünce ben de Murat Dere olacağım Benimkinin aynısının tıpkısı. GPS modül ilave edilecek. Ben de burdan aldımdı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Benimkinin aynısının tıpkısı. GPS modül ilave edilecek. Ben de burdan aldımdı. Teşekkür ederim Murat abi, installmentstan bahsetmemiş hiç, taksit yok mu taksit? Taksitle dünyayı satın alırım, taksitsiz fatherı alırım şu an 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Teşekkür ederim Murat abi, installmentstan bahsetmemiş hiç, taksit yok mu taksit? Taksitle dünyayı satın alırım, taksitsiz fatherı alırım şu an Installney? Bu dil tamamen yabancı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Installney? Bu dil tamamen yabancı. Türk dil kurumu doğru düzgün çalışmıyor, bari yabancı kelimelere nasıl ek getirileceğini belirlese Mesela installmentstan mı installmentsten mi yoksa ayraç falan mı kullanacağız Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 Türk dil kurumu doğru düzgün çalışmıyor, bari yabancı kelimelere nasıl ek getirileceğini belirlese Mesela installmentstan mı installmentsten mi yoksa ayraç falan mı kullanacağız Kullamayacaksınnn... 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) Başka bir forumdan bir arkadaşımın başına gelen kaza. Yorumlarınız neler arkadaşlar ? Kim suçlu kim suçsuz sizce ? 23 Aralık 2014 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Başka bir forumdan bir arkadaşımın başına gelen kaza. Yorumlarınız neler arkadaşlar ? Kim suçlu kim suçsuz sizce ? Öncelikle arkadaşınız için geçmiş olsun, tam arkadan değilde köşeden çarpmış, bu bence 1. artı, karşı sürücü sinyal vermeden yola atlamış bu 2. artı 60 KM ile çarpmış bu belki eksi olabilir, ama bence karşı taraf suçlu. Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Yanlız hiç frene basılmamış dikkat ederseniz. Çarpmanın şiddeti ile duruyor Araçlar. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) Yanlız hiç frene basılmamış dikkat ederseniz. Çarpmanın şiddeti ile duruyor Araçlar. Bence Kango önündeki araçla takip mesafesini korumalıydı ve ne olursa olsun sol şeride cart diye sinyalsiz atlamamalıydı. Ya kamera olan araç 90 km saat ile hızlı gelseydi ( şehir içi hız sınırı ) nolurdu ? http://www.sabah.com.tr/gundem/2014/02/20/sehir-ici-yollarda-hiz-siniri-90-km Baksanıza saatte 55 km hızla olan kazada spin atmış araçlar neler olmuş, kraker gibi dağılmışlar. Kamera olan araç sürücüsüne kamerasını geçen sen ben tavsiye etmiştim ( RX300) şimdi bu görüntüler ile dilerse ikinci el değer kaybı davası açabilir. Sonuçta suçsuz yere aracın değeri düştü ve kasko hasarsızlık indirimi gitti. Normalde trafik polisi baktığında arkadan vuran araç suçlu diyecek burada arkadan vuran değil yola balıklama atlayan suçlu Bakınız örnek konu : SİGORTACILIK TAHKİM KOMİSYONU EMSAL KARAR (İKİNCİ EL DEĞER KAYBI TAZMİNATI) Buda o kazadaki çekim : ( ucuz bir kamera ) Kaza olduktan sonra tutanak yazıldı. Karşı taraf tutanağa "Ben yeşilde geçtim, diğer araç ışık ihlali yaptı" diye yazdı. Ama ben araç kamerama güvendiğim için gayet rahattım ve itiraz etmedim. Kendi haneme sarı ışıkta geçtiğimi, diğer aracın aniden yoluma çıktığını yazdım. Servise aracı çekici ile bıraktım ve Toyota yetkili servis çalışanına email ile arabanın içinde koltuğun üzerinde olaya ait fotoğraflar ile görüntü kaydının CD' ye dökümünü bıraktığımı ve mutlaka eksperin bu CD' yi izlemesi gerektiğini yazdım. Onlar da ekspere izlettirmişler. 1 hafta sonra aracımı teslim aldım. Olaydan yaklaşık 10 gün kadar sonra sigorta eksperlerini oy birliği ile karşı tarafı %100 kusurlu bulduğunu öğrendim. Bu olayı Otomobil forumunda Otomobil Yardım ve Sigorta İşlemleri alt bölümünde "Hasar Uzmanından Hasarınızla İlgili Sorularınıza Cevaplar" konusunda yazdım ve aracımda meydana gelen 2. el değer kaybını tazmin edebileceğimi öğrendim. Hemen Aydemir Ekspertiz ile iletişime geçip Deper Kaybı Raporu Hazırlattım ve bu raporu email ile karşı tarafın trafik sigorta şirketine gönderdim. Ancak raporda 4.000 TL tazmin talep edildiği halde şirket sadece 1.000 TL ödeme yaptı. Bu 1.000 TL' yi alıp dekontu "Tüm haklarım saklıdır, dava açma hakkımı saklı tutarım" şeklinde imzaladım ve Mart ayının ortasında Sigortacılık Tahkim Komisyonuna Başvurdum. Komisyon yaklaşık 4 ay sonra lehime karar verdi. 23 Aralık 2014 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) O sıra sağ sinyal açık... Kameranın markası ne ? 360p de bile çok güzel görüntü... Bu arada suç sende, onlar ordan giderken sende kaldırımdan gitmeliydin Bence Kango önündeki araçla takip mesafesini korumalıydı ve ne olursa olsun sol şeride cart diye sinyalsiz atlamamalıydı. Ya kamera olan araç 90 km saat ile hızlı gelseydi ( şehir içi hız sınırı ) nolurdu ? http://www.sabah.com.tr/gundem/2014/02/20/sehir-ici-yollarda-hiz-siniri-90-km Baksanıza saatte 55 km hızla olan kazada spin atmış araçlar neler olmuş, kraker gibi dağılmışlar. Kamera olan araç sürücüsüne kamerasını geçen sen ben tavsiye etmiştim ( RX300) şimdi bu görüntüler ile dilerse ikinci el değer kaybı davası açabilir. Sonuçta suçsuz yere aracın değeri düştü ve kasko hasarsızlık indirimi gitti. Normalde trafik polisi baktığında arkadan vuran araç suçlu diyecek burada arkadan vuran değil yola balıklama atlayan suçlu Bakınız örnek konu : SİGORTACILIK TAHKİM KOMİSYONU EMSAL KARAR (İKİNCİ EL DEĞER KAYBI TAZMİNATI) Buda o kazadaki çekim : ( ucuz bir kamera ) Kaza olduktan sonra tutanak yazıldı. Karşı taraf tutanağa "Ben yeşilde geçtim, diğer araç ışık ihlali yaptı" diye yazdı. Ama ben araç kamerama güvendiğim için gayet rahattım ve itiraz etmedim. Kendi haneme sarı ışıkta geçtiğimi, diğer aracın aniden yoluma çıktığını yazdım. Servise aracı çekici ile bıraktım ve Toyota yetkili servis çalışanına email ile arabanın içinde koltuğun üzerinde olaya ait fotoğraflar ile görüntü kaydının CD' ye dökümünü bıraktığımı ve mutlaka eksperin bu CD' yi izlemesi gerektiğini yazdım. Onlar da ekspere izlettirmişler. 1 hafta sonra aracımı teslim aldım. Olaydan yaklaşık 10 gün kadar sonra sigorta eksperlerini oy birliği ile karşı tarafı %100 kusurlu bulduğunu öğrendim. Bu olayı Otomobil forumunda Otomobil Yardım ve Sigorta İşlemleri alt bölümünde "Hasar Uzmanından Hasarınızla İlgili Sorularınıza Cevaplar" konusunda yazdım ve aracımda meydana gelen 2. el değer kaybını tazmin edebileceğimi öğrendim. Hemen Aydemir Ekspertiz ile iletişime geçip Deper Kaybı Raporu Hazırlattım ve bu raporu email ile karşı tarafın trafik sigorta şirketine gönderdim. Ancak raporda 4.000 TL tazmin talep edildiği halde şirket sadece 1.000 TL ödeme yaptı. Bu 1.000 TL' yi alıp dekontu "Tüm haklarım saklıdır, dava açma hakkımı saklı tutarım" şeklinde imzaladım ve Mart ayının ortasında Sigortacılık Tahkim Komisyonuna Başvurdum. Komisyon yaklaşık 4 ay sonra lehime karar verdi. Bence sinyal vermeden çıkan suçlu gibi. Fakat şehir içi hız sınırı 90 km mi ? 23 Aralık 2014 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Bu kazanın asıl suçlusu en sol şeritten en sağdaki yola girmeye çalışan o.ç. kıvamında videoyu dikkatlice izlerseniz bulacağınız taksici mahlukat . Şeref yoksunu hiç bir zarar görmeden gitti. Aslında tüm masraflar ondan alınmalı. Keşke tüm araçlarda kamera olsaydı, çok kolay tespit edilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Kameranın markası ne ? 360p de bile çok güzel görüntü... Bu arada suç sende, onlar ordan giderken sende kaldırımdan gitmeliydin Bence sinyal vermeden çıkan suçlu gibi. Fakat şehir içi hız sınırı 90 km mi ? Evet 90 ( bölünmüş yollarda ) http://gemliklife.net/tr-TR/haberler/170/sehirici-hiz-limiti-degistirildi-resmi-gazetede-yayinlandi http://www.sabah.com.tr/gundem/2014/02/20/sehir-ici-yollarda-hiz-siniri-90-km Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Evet 90 ( bölünmüş yollarda ) http://gemliklife.net/tr-TR/haberler/170/sehirici-hiz-limiti-degistirildi-resmi-gazetede-yayinlandi http://www.sabah.com.tr/gundem/2014/02/20/sehir-ici-yollarda-hiz-siniri-90-km http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Trafik/HizSinirlari.aspx burda 50 görünüyo. Kazayı yapan senmisin Olgu ? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Trafik/HizSinirlari.aspx burda 50 görünüyo. Kazayı yapan senmisin Olgu ? Necati bey o eskidir büyük ihtimal. Yok ben değilim donanımhaber forumundan bir arkadaş yapmış ( kamerayı ben tavsiye etmiştim geçen sene kendisine ) Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Kazadan sonra çıkıp ellerini sıkmaları hoşuma gitti. Sakin olmaları güzel. O sinirle başka şeylerde olabilirdi. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Başka bir forumdan bir arkadaşımın başına gelen kaza. Yorumlarınız neler arkadaşlar ? Kim suçlu kim suçsuz sizce ? Kazadan sonra karşı taraf birde suçu kamera olan araca yüklemeye kalkmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts