İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Emre Şimşek

Dua edin yenge burayı okumamış olsun :)

Valla özellikle okuttum şimdi, Çok kızmadı :)

Hakikaten Allah yardımcıları olsun. Her şey birden öğrenilmiyor, yavaş yavaş...

Yorum bağlantısı

Hangi birini uyaracağız ki? Ben de bugün giderken şeridi ortalamış birine çekil diye işaret ettim, herkesin herşe bir cevabı var. O da bana el-kol yapıyor. Bariz kırmızıda geçen adama napıyorsun kardeşim diyorsun, o da sana el kol yapıp bağırıyor. Yahu kırmızıda geçtin işte neyi savunuyorsun.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hangi birini uyaracağız ki? Ben de bugün giderken şeridi ortalamış birine çekil diye işaret ettim, herkesin herşe bir cevabı var. O da bana el-kol yapıyor. Bariz kırmızıda geçen adama napıyorsun kardeşim diyorsun, o da sana el kol yapıp bağırıyor. Yahu kırmızıda geçtin işte neyi savunuyorsun.

polis karışmıyor kırmızıda geçen adama,siz hangi yetkiyle "naapıyosun kardeşim" diyorsunuz :tongue:

(gerçi polis hiç bir şeye karışmıyor)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

polis karışmıyor kırmızıda geçen adama,siz hangi yetkiyle "naapıyosun kardeşim" diyorsunuz :tongue:

(gerçi polis hiç bir şeye karışmıyor)

Bu durum için hep bu fotoğrafı paylaşıyorum :D

imam_cemaat.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bu durum için hep bu fotoğrafı paylaşıyorum :D

Yani...

geçen akşam,bilinçli olarak farlarını yakmayan-sadece önde gündüz farı yanan- arkada hiç bir ışıklandırma yanmayan (bu yeni moda galiba) bir clio ile,fsm köprüsünden,okmeydanı bağlantı yolundan halıcıoğluna kadar peşpeşe gittik,okmeydanı bağ. yokunun e5 e bağlandığı noktada 2 ayrı ekip otosunun ve bir motosikletli polisin önünden geçtik,birisi de "hoop kardeş" demedi.ben durup şikayet edeyim dedim,"trafiği tıkama sen kendi işine bak" cevabını verirler diye vazgeçtim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

"Görüntüdeki hıyarı bulun." dicem ayıp mı olur bilemedim, hadi demeyeyim ben:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Videonun adı "alma yolcu be" olmasaymış bulmakta zorlanırmışım :p

:p Yani yol ağzında yolcu almak normal ha? ;)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Forum kuralları gereği sınırlı kelimelerle ifade edebiliyorum:

Direksiyondaki afedersiniz eşşekse her şey normal :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Forum kuralları gereği sınırlı kelimelerle ifade edebiliyorum:

Direksiyondaki afedersiniz eşşekse her şey normal :)

O kadar çok yapılıyor ki bazı yanlışlar, kanıksamışız di mi? Şimdi bu adama sorsan "ekmek parası" der. Herkes bunun arkasına sığınır. Orta yerde durup yolcu bırakan servis de, ters yola giren servis de. Sanki bunlara has özel kurallar var. Bir de bizim okula öğrenci getiren servis sürücülerinin çoğu araç giriş kapısının ağzında bırakır öğrenciyi, arkadakiler beklesin. Basıyorum kornayı tabii. İki adım daha gidip girişi 3 metre geçse sorun kalmayacak. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

O kadar çok yapılıyor ki bazı yanlışlar, kanıksamışız di mi? Şimdi bu adama sorsan "ekmek parası" der. Herkes bunun arkasına sığınır. Orta yerde durup yolcu bırakan servis de, ters yola giren servis de. Sanki bunlara has özel kurallar var. Bir de bizim okula öğrenci getiren servis sürücülerinin çoğu araç giriş kapısının ağzında bırakır öğrenciyi, arkadakiler beklesin. Basıyorum kornayı tabii. İki adım daha gidip girişi 3 metre geçse sorun kalmayacak.

Ben bu 3 metre ileriye park etme olayına bir ara çok takmıştım.

Dalamanda da bi Atatürk Caddesi var 1 araç park edecek kadar sağ tarafta yer bırakmışlar ama adamların işi hangi dükkandaysa direkt onun önüne park ediyorlar, isterse 2. 3. olsun trafiği tıkayacağını bile bile ediyor. Ben de kornayı basıp basıp geçiyordum iyi alıştıydım :)

Bir gün baktım dıngılın biri bizim apartman girişinin önüne park etmiş hayır yarım metre daha ileri park etse içeri girebilirdim ama o gayreti görmeyince asıldım kornaya. Bizim arabaların kornası da fena değilmiş, bütün sokak dışarı çıktı neredeyse, adam da anahtarı almış koşa koşa bizim binadan çıktı, tabi bizim komşu da balkondan sesleniyor, korna arasında 'emre tamam geliyor' dediğini duydum sadece :)

Ben bizim komşuyu görünce utandım, olduğum yerde arabayı istop ettim tamam neyse boşver gerek yok falan dedim direkt eve doğru yöneldim. Benim vazgeçtiğimi gören dıngıl da arabasını çekmeden geriye eve girdi. Tabi komşum da bu olaydan sonra benimle iletişim seviyesini 3'ten 2'ye indirdi :D

Biraz akıllandım gayri, az basıyorum kornaya ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

hocam dolmuşçu sinyal şovu yapmış :D

Evet abi. :)

Başkalarının hakkını gasp ederek ekmek parası kazanılır mı? Ben onun tıkadığı sokağa dönemediğim için durdum, arkamdaki ve onun arkasındakiler de ben durduğum için durdu. Hep beraber sürücünün (!) ekmek parası kazanmasını bekledik iyi mi? ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sen orada dursaydın, dolmuşçu senin yerinde olsaydı sonucu merak ediyorum, elinde levye ile seni kovalardı herhalde hocam. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Dere

sen orada dursaydın, dolmuşçu senin yerinde olsaydı sonucu merak ediyorum, elinde levye ile seni kovalardı herhalde hocam. :D

Kesin. ;) Bi kere şehir içinde yasak olan o koca kornasıyla zıplatırdı önce. O kornalara da tavım ha. Öküz gibi öttürürler onu. Bi gün bunun yüzünden de biriyle papaz olcaz ya, du bakalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

geçen bu indirimdeydi mobil uygulamaya özel

http://www.aliexpress.com/snapshot/6408532026.html?orderId=65096927672504

almakla hatamı ettim bilmiyorum..iş görürmü acaba

Bunu gönderirlerse (ki büyük ihtimal gönderirler) çok işine yarayacaktır. ;)

6.38 dolar yazıyor. İş görürse biz de alalım.

Kalmamıştır janim, o güne özel diyor. :p

Yayaya yol vermeyen öküz : :): :Dhttp://www.izlevideo.net/yayaya-yol-vermeyen-okuz-815792.html

Çok güldüm buna ya

Olm ben de çok güldüm ya. Kimse inkar edemez bunun öküz olduğunu. :hahahoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Cumartesi günü ara sokağa girmek için arkamdan gelenlerin geçmesini bekliyorum. Tam araçlar bitti ve karşıya atlarken sadece "1" saniye ile atlatmış olduğum kaza!!! Eşimle ben bir süre konuşamadık. Donduk kaldık. Olay bittikten sonra bir avuç kalasdan hiç birisi de ne özür ne de başka birşey söylemedi. Sonradan aklıma geldi kalaslar konuşamaz ;) Biz istediğimiz kadar iş güvenliği diye bağıralım. Ordan geçen bir insan da olabilirdi. Ah ah ki ne ah...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Cumartesi günü ara sokağa girmek için arkamdan gelenlerin geçmesini bekliyorum. Tam araçlar bitti ve karşıya atlarken sadece "1" saniye ile atlatmış olduğum kaza!!! Eşimle ben bir süre konuşamadık. Donduk kaldık. Olay bittikten sonra bir avuç kalasdan hiç birisi de ne özür ne de başka birşey söylemedi. Sonradan aklıma geldi kalaslar konuşamaz ;) Biz istediğimiz kadar iş güvenliği diye bağıralım. Ordan geçen bir insan da olabilirdi. Ah ah ki ne ah...

Adamlar mahcubiyetten (bahane değil tabiki) yüzüne bile bakmamışlar. Sonradan gelen dayılarda senin atlattığın kazanın farkında değiller sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

adı üstünde kalaslar :) geçmiş olsun Eren.

Sağol abim. Beni şaşırtsınlar istedim ama olmadı :)

Adamlar mahcubiyetten (bahane değil tabiki) yüzüne bile bakmamışlar. Sonradan gelen dayılarda senin atlattığın kazanın farkında değiller sanırım.

Beyaz şapkalının gözünün içine baktım sürekli abi :) ama hep gözünü kaçırdı. Zaten mahcubiyetini gidermesi için özür bekledim ama dediğim gibi işte olmadı.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...