Oktay Demirağ 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Nissan'la minibüsün plakalarını verecen polise bu görüntüyle birlikte, çarpışan iki aracın da onarım masraflarını yıkacaksın bunlara.Bura da sanırım en suçsuz olan carpılan otomobil. Nissan ve minibüs ışık ihlali yapıyor. Kamyon da sadece ışığa bakarak hareket ediyor ve soluna hiç bakmıyor. Otomobil ise kamyon onun üstüne doğru gelmeseydi belkide daha çok maddi hasarla minibüse vururdu sanırım. Sonuç ise nissanin, minibüsün ve kendisinin tum hatalarını kamyon ödemiş oldu. Allah kimseye kaza bela gostermesin... 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Az evvel giyim dünyası otoparkından çıkarken bir tane katıksız öküz ile az daha çarpışıyorduk. Adam zaten önüne bakmıyordu. Ani fren yaptığımı görünce tip tip yüzüme baktı. Plaka da 06 değildi. İleride Önüne kırıp Ankara'da böyle araba kullanacaksanız trafiğe çıkmayın dedim. Pardon görmedim dedi. Arkasından da iyi sövmüşüm oraları kestim. Zaten el frenini sinirle çekince çakmaklıktan kameranın şarjı çıkmıştı. Mert bey cep telefonu mu kullanıyorsunuz kamera olarak ? Açısı inanılmaz kısıtlı iZlerken kendimi at gözlüğü takmış gibi hissettim Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Mert bey cep telefonu mu kullanıyorsunuz kamera olarak ? Açısı inanılmaz kısıtlı iZlerken kendimi at gözlüğü takmış gibi hissettim Abi yok su en dandik arac kameralari var ya acilir ekranli olanlar. Ondan var. Hatta 2 tane var su an da 2 side calismiyor. Acilip kapanip duruyor arabada. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 değerl forumdaşlarım.Çift yönlü tanıdık bildik kaliteli ve bi okadar ucuz olan araç içi kamera tercihlerinizi alabılırmıyım :) selamlar. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 değerl forumdaşlarım.Çift yönlü tanıdık bildik kaliteli ve bi okadar ucuz olan araç içi kamera tercihlerinizi alabılırmıyım :) selamlar. Kapasitörlü g1w~c alın tek yön 52 $ ilerde arkaya ayrı alırsınız. Tek kamerada çift yön olduğunda,cihaz 300 $ üzerinde değilse, çamur çekimler yapmanız %99.9 Lokman emmi iyi bilir dual kamera almıştı türkiyeden 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Hocam ne var bunda araclarin arasindan cikan sensin daha dikkatli cikman gerekirdi. Arkadasta sovulmeyi hak edecek bir kusur islememis.Mevcut yer otopark ve cikisi benim gittigim yani gitmeye calistigim yerden. Arkadas ters taraftan son surat geliyor. Zaten benim dikkatim sayesinde kaza olmadi. Kendisinin de normalde aciktan gitmesi gerekiyor ki goreyim ben onu. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Kapasitörlü g1w~c alın tek yön 52 $ ilerde arkaya ayrı alırsınız. Tek kamerada çift yön olduğunda,cihaz 300 $ üzerinde değilse, çamur çekimler yapmanız %99.9 Lokman emmi iyi bilir dual kamera almıştı türkiyeden olgu hcm novatek 96 650 nasıldır test etme ımkanınız oldumu . ne dersınız? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Bandırmanın en sık kazalarının olduğu 4 yoldayım. Her akşam burayı gidip geliyorum malesef ve herkes kim kime dumduma. 4 yola yaklaşırken sol tarafı kontrol ettim siyah honda jazzın yola atlama niyeti yok sağ tarafı kontrol ettim kangonunda atlamaya niyeti yok tam frenden ayağımı çektim devam ederken taa gerilerden önündeki 2 aracın hakkını gasp ederek yola dalmaya çalışan partner ile kafa kafaya geldim. Durdum şükür, ve göz göze geldim car car konuşuyor haklıymış gibi. Ulan suçlu olan sensin bağıran yine sensin diye yüksek sesle bağırdım içimden Videoda izleyince yaptığı uyanıklığı daha net gördüm iyi ki yol vermemişim dedim Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Çok tehlikeli biR kavşak biliyorum orayı, bence ışık şart oraya Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Bandırmanın en sık kazalarının olduğu 4 yoldayım. Her akşam burayı gidip geliyorum malesef ve herkes kim kime dumduma. 4 yola yaklaşırken sol tarafı kontrol ettim siyah honda jazzın yola atlama niyeti yok sağ tarafı kontrol ettim kangonunda atlamaya niyeti yok tam frenden ayağımı çektim devam ederken taa gerilerden önündeki 2 aracın hakkını gasp ederek yola dalmaya çalışan partner ile kafa kafaya geldim. Durdum şükür, ve göz göze geldim car car konuşuyor haklıymış gibi. Ulan suçlu olan sensin bağıran yine sensin diye yüksek sesle bağırdım içimden Videoda izleyince yaptığı uyanıklığı daha net gördüm iyi ki yol vermemişim dedim Senin ne işin var olm orda. Carrefour'un arkasında deel mi senin ev ? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Senin ne işin var olm orda. Carrefour'un arkasında deel mi senin ev ? Her akşam belediyenin yanındaki hürriyet ilkokulundan hanımı alıyorum abi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 (düzenlendi) Bandırmanın en sık kazalarının olduğu 4 yoldayım. Her akşam burayı gidip geliyorum malesef ve herkes kim kime dumduma. 4 yola yaklaşırken sol tarafı kontrol ettim siyah honda jazzın yola atlama niyeti yok sağ tarafı kontrol ettim kangonunda atlamaya niyeti yok tam frenden ayağımı çektim devam ederken taa gerilerden önündeki 2 aracın hakkını gasp ederek yola dalmaya çalışan partner ile kafa kafaya geldim. Durdum şükür, ve göz göze geldim car car konuşuyor haklıymış gibi. Ulan suçlu olan sensin bağıran yine sensin diye yüksek sesle bağırdım içimden Videoda izleyince yaptığı uyanıklığı daha net gördüm iyi ki yol vermemişim dedim Kesinlikle suçlu. Geçiş üstünlüğü aynı olan yollarda sağdan gelen araca %100 yol vermek zorunda. olgu hcm novatek 96 650 nasıldır test etme ımkanınız oldumu . ne dersınız?Süper bir chipset. Aylardır test ediyoruz burada paylaşılan çekimlerin %90 kısmı bu chipsete sahip kameralar tarafından çekilmiş ( cam gibi net olanları ) G1w-c G1w Gt680w Rx270 ( kendi aracımdaki kameram ) A118 A122 C20 G 90 Ve aklıma gelmeyen bir çok kamerada novatek 96650 chipset vardır. 13 Aralık 2014 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Eren abi gel birkaç gün buralarda takıl ondan sonra bu tür olayları normal görmeye başlıyorsun. Hatta buradakiler çok ilginçtir kuralı ezsen dahi anlayışla karşılayabiliyorlar. Örneğin tek şeritli bir yolda sollamaya çıkacağın zaman karşıdan gelen en köşeye çekilip senin ortadan geçmene müsaade edebiliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Eren abi gel birkaç gün buralarda takıl ondan sonra bu tür olayları normal görmeye başlıyorsun. Hatta buradakiler çok ilginçtir kuralı ezsen dahi anlayışla karşılayabiliyorlar. Örneğin tek şeritli bir yolda sollamaya çıkacağın zaman karşıdan gelen en köşeye çekilip senin ortadan geçmene müsaade edebiliyor.Bende normal karşıladım videoda hiç tepki duydunuz mu. Adamın mallığına verdim baktım geçtim Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Bende normal karşıladım videoda hiç tepki duydunuz mu. Adamın mallığına verdim baktım geçtim Bir tepki bekliyordum aslında (önceki 2 videoya istinaden) haklılık payınız var tepkinizde doğal fakat müsterih davranmışsın. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Bir tepki bekliyordum aslında (önceki 2 videoya istinaden) haklılık payınız var tepkinizde doğal fakat müsterih davranmışsın. İşte o videoları evde izledikçe ne gerek vardı bu kadar tepkiye diyorum Ama tepki vermeyincede çok garip oluyor Doğaçlama en iyisi Yorum bağlantısı
Cavit Yordam 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 (düzenlendi) Bu bayanda benim şeritime girip nerdeyse beni bişiyordu.Bugün aynı yerden geçerken üç araç birbirine girmiş aynı benim gibi sollamaya çıkan aracı yukarıdan gelen araç sıkıştırmış ve solladığı aracın üzerine kırmış ve tamponuna takarak takla atmış allahtan hafif sıyrıklar var. http://www.bizimkocaeli.com/haber/polis-adliye/izmite-zincirleme-kaza/118880.html 16 Aralık 2014 tarihinde Cavit Yordam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Çift şerit yol çizgisi ne anlama geliyor bilmeyen insan olmayan yaratık çok trafikte... Şile yoluna bağlanan yolda çalışma varken bende sıkışmıştim sollama yaparken aynı şekilde. Allahtan basınca giden bir motor tdci. Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Aralık 2014 Yazar Paylaş 16 Aralık 2014 Bu bayanda benim şeritime girip nerdeyse beni bişiyordu.Bugün aynı yerden geçerken üç araç birbirine girmiş aynı benim gibi sollamaya çıkan aracı yukarıdan gelen araç sıkıştırmış ve solladığı aracın üzerine kırmış ve tamponuna takarak takla atmış allahtan hafif sıyrıklar var. Müzik de çok manidar olmuş; "Knocking on heaven's door" 2 Yorum bağlantısı
Cavit Yordam 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Müzikteki gibi cennetin kapılarını az daha araliyorduk murat bey 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Karşıdaki de cehennemden kaçan çılgın türk gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Kadın şöförlerin işi zor. Dün benim hanım da ehliyet aldı. Muğla yöresi, savulunnn 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Kadın şöförlerin işi zor. Dün benim hanım da ehliyet aldı. Muğla yöresi, savulunnn Dua edin yenge burayı okumamış olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts