Servet Aydın 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Kart full hd kayıt yapınca havlu atıyor, sanırım sürekli yüksek veri çipi bozuyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Yakında buradaki videolar yine bir youtube kanalında derlenir Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 http://youtu.be/GsPc0UMLsgQ Genelde sessiz kalmam ama iyi tutmuşum herhalde bu sefer. Mert kameranın markası ne? hb. den aldığın kameramı? öyleyse fena değilmiş. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Mert kameranın markası ne? hb. den aldığın kameramı? öyleyse fena değilmiş.Aynen abi o. Yalniz arkadasin parayla aldigi ayni gorunumlu kamera dan iyi cikti. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Aralık 2014 Yazar Paylaş 6 Aralık 2014 Sanırım okul taşıtlarının kırmızıda geçme hakları var: Görüntüdeki hatayı bulun: Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Sanırım okul taşıtlarının kırmızıda geçme hakları var: Görüntüdeki hatayı bulun: Abi hatayı buldum. Videolar gizli. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Aralık 2014 Yazar Paylaş 6 Aralık 2014 Abi hatayı buldum. Videolar gizli. Hayır, değil. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Murat Abi: Hata 1: Sollama yasağı olan yere park eden Linea Hata 2: Sollama yasağı olan yerde yolcu indirme - bindirme yapan midibüs Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Aralık 2014 Yazar Paylaş 6 Aralık 2014 Murat Abi: Hata 1: Sollama yasağı olan yere park eden Linea Hata 2: Sollama yasağı olan yerde yolcu indirme - bindirme yapan midibüs Onlar da var ama benim aradığım hata bunlar değil Emre'cim. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Onlar da var ama benim aradığım hata bunlar değil Emre'cim. Hocam duran aracı sollama yasağı olan yerde sollamışsınız Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Okul taşıtı geçerken yeşil yanıyor sanki. Sarı için şoför göremeyecek seviyeye gelince yanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Aralık 2014 Yazar Paylaş 6 Aralık 2014 Hocam duran aracı sollama yasağı olan yerde sollamışsınız Aferin Eren. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Sanırım okul taşıtlarının kırmızıda geçme hakları var: Görüntüdeki hatayı bulun: murat hcm kameranın fiyat bilgisini verebilirmisiniz.yada önerebileceğiniz başka bir marka varmı? selamlr. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Aralık 2014 Yazar Paylaş 6 Aralık 2014 murat hcm kameranın fiyat bilgisini verebilirmisiniz.yada önerebileceğiniz başka bir marka varmı? selamlr. Benim kamera şu Fatih: http://www.foxoffer.com/shadow-gt680w-full-hd-1080p-car-dash-camcorder-black-p-651.html?zenid=762d6624d54852974f0d5372492701f4 GPS ile birlikte almanı tavsiye ederim. Forumda konusu var kameranın. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Kırmızı ışık kimlere serbest Ben bunları cinayete teşebbüs olarak görüyorum. Az ilerde sırf kırmızıda durmadığı için birine çarpsa hesabını nasıl verecek acaba? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Kırmızı ışık kimlere serbest Katıksız o.....ç..... daha farklı ifade edemiyorum. 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Aralık 2014 Yazar Paylaş 7 Aralık 2014 Kırmızı ışık kendini uyanık sananlara, yani bizi (bekleyenleri) salak sananlara serbest ama mobese vb ile yakalanıyorlar yanılmıyorsam. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 (düzenlendi) . 7 Aralık 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 (düzenlendi) Az evvel giyim dünyası otoparkından çıkarken bir tane katıksız öküz ile az daha çarpışıyorduk. Adam zaten önüne bakmıyordu. Ani fren yaptığımı görünce tip tip yüzüme baktı. Plaka da 06 değildi. İleride Önüne kırıp Ankara'da böyle araba kullanacaksanız trafiğe çıkmayın dedim. Pardon görmedim dedi. Arkasından da iyi sövmüşüm oraları kestim. Zaten el frenini sinirle çekince çakmaklıktan kameranın şarjı çıkmıştı. 7 Aralık 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Kırmızı ışık kendini uyanık sananlara, yani bizi (bekleyenleri) salak sananlara serbest ama mobese vb ile yakalanıyorlar yanılmıyorsam. Bulunduğu yerde mobese yok, ama alışkanlık haline gelmiş. Zihniyet meselesi. Katıksız o.....ç..... daha farklı ifade edemiyorum. Ki orası 2 şerit, kenardan sıvışıyor. Birşey yaptım sanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Nissan Jeep Kırmızıda geçiyor, bu arada karşıdaki kamyon ve araca yeşil yanıyor. Mavi dolmuş ise o da kırmızıda geçiyor. Belki de kamyon şöförü minibüse çarpmamak için direksiyonu tam çeviriyor ancak bu seferde yandaki araca çarpıyor... Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 Nissan Jeep Kırmızıda geçiyor, bu arada karşıdaki kamyon ve araca yeşil yanıyor. Mavi dolmuş ise o da kırmızıda geçiyor. Belki de kamyon şöförü minibüse çarpmamak için direksiyonu tam çeviriyor ancak bu seferde yandaki araca çarpıyor... Nissan'la minibüsün plakalarını verecen polise bu görüntüyle birlikte, çarpışan iki aracın da onarım masraflarını yıkacaksın bunlara. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts