İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Mert bizim burada'da var, akıllı hayvanlar. havalar soğudu, barınaklar dolu, bir boş arazi var, hava müsait olunca yağmurdan korunmaları için bir baraka yapacam, karınları doyuyor, et ve tavuktan başka bir şey yemiyor keratalar :D 11 tane köpeğimiz var şimdilik :D

Yorum bağlantısı

Makas atan okul servisi,kurallara uyan köpek, dönmeyi bilmeyen sürücüler,telefonla konuşan şirket arabası, bol miktarda bayan sürücü içerir. 

Bugün çektim ama tarih yanlış. :)

Bir c-maxı hızlanmasından bile tanır oldum artık :D ağır ağır,sindire sindire,kükreye kükreye :D :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bir c-maxı hızlanmasından bile tanır oldum artık :D ağır ağır,sindire sindire,kükreye kükreye :D :D

Valla Abim bence hiç ağır değil. Hele vites düşürüp kökleyince verdiği o tork, attığı o pati. Anlayamazsınız. :p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Allah'tan yol sakin, 1960 model opel rekord'ta başıma geldiydi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok iğrenç ve oynak bir kasası vardır... Uzun yolda her yeri oynar ama o asfaltta çok ilginç...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

https://www.youtube.com/watch?v=0M4T0B-iwzo&list=UU-M6MP7GQjXjIX24hScnQNA

Sola sinyal verdim döneceğim sırada solladı beni arkadaş. Elimde de telefon var dikkatsizim ama daha önceden sollamaya çalıştı kamyonu görünce vazgeçtiği için anladım zaten bi b.kluk yapacak. Solladığı yerde kesikin küçük ama tehlikeli bi S viraj var. Kaç araba ordan aşağıdaki küçük kanala düştü.

Yolda iki araba zor geçiyo zaten...

Yorum bağlantısı

8 saniyeden sonra yolu ortalayip cok yavas gidiyorsunuz, sola donecekseniz saga yanasip arkadaki araca yol verip oyle donebilirdiniz.

Sola dönüş için hazırlanıyorum, sinyal de verdim yavaşlamayıp ne yapmam gerek. Yolda sollama yasak zaten neden sağa geçip bekliycem ne kadar mantıksız bir düşünce. Karşıyı görmem için zaten yolu hafif ortalamam lazım ki son anda sağa kırmak zorunda kalmayayım. Arkadaki araba da Bandırma plaka ve yolu biliyor muhtemelen. Sola sinyal verdiğimde sağımdan geçmesi gerektiğini biliyordur. Muhtemelen acelesi vardır. Siz bi yöne dönerken kaç kere aksi yöne geçip yol verdiniz, yada vereni gördünüz çok merak ediyorum ???

Ayrıca adamın solladığı yerde karşısı görünmüyor. Karşıdan gelen olsaydı oda aynı şekilde bağırırdı muhtemelen. Ben yavaşlamamış olsam zaten sola dönerken muhtemelen çarpacaktım adam.

Amma çok muhtemelen kelimesini kullanmışım :)

Yorum bağlantısı

Araba arkadan o kadar hızlı geldi ki kamyon çıktığında fırlamıştı zaten. Kamyonu görünce geri kaçtı. Solladığı yerde araba sollamak zaten cinayete teşviktir. Önünü görmeden gitti. Ben sağda yavaşlasam bile geçemez, geçmemesi gerekir. Karşıdan araba gelse kafa kafaya girmişlerdi. Zaten yavaşlamamın sebebi onuda yavaşlatmak ki dönerken arkadan toslamasın diyeydi. Adam hayatını hiçe sayıp geçti. Yol benim deyip çarpsam uğraş ondan sonra...

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

https://www.youtube.com/watch?v=0M4T0B-iwzo&list=UU-M6MP7GQjXjIX24hScnQNA

Sola sinyal verdim döneceğim sırada solladı beni arkadaş. Elimde de telefon var dikkatsizim ama daha önceden sollamaya çalıştı kamyonu görünce vazgeçtiği için anladım zaten bi b.kluk yapacak. Solladığı yerde kesikin küçük ama tehlikeli bi S viraj var. Kaç araba ordan aşağıdaki küçük kanala düştü.

Yolda iki araba zor geçiyo zaten...

Şarkıda da senle aynı anda öküz geçmiş abi. :p :p

​Bilmeyen varsa black widow şarkıda. :p

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sagimdan gecmesini biliyordur demissiniz de ne sagi bosaltmissiniz ne solu. Yolu ortalamissiniz, megane surucusu de sinirlenmis haliyle.

Aksi yone gecin demedim, seridinizde kalin. Sinyalinizi verin, yavaslayin ve durun; karsi seridi ve arkanizi kontrol edip donusunuzu yapin.

O yolu 6 yıldır gelir giderim. Bilmediğiniz için böyle konuştuğunuzu düşünüyorum. Necati abi yapması gerekeni yapmış. O yol necati abinin evinin girşinin olduğu yer. Bende kendisini ziyarete gittiğimde aynen o şekilde geçiyorum.Hadi bırakın bunların hepsini o yolda ucu görünmeyen o kadar çok viraj var ki sola dönmeyecek olsa bile sollama yapmak tamamen ölüme davetiyedir. Orda olması gereken olay Necati abi sola dönecek ve o vatandaşta 2 saniye yavaşlayıp sağdan devam edecekti.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Adamın yaptığı öküzlük de , sen de erken girmişsin abi  sol şeride.  :)

Yorum bağlantısı

Adamın yaptığı öküzlük de , sen de erken girmişsin abi  sol şeride.  :)

Adam  daha önceden yapıştı arkama. Kamyon geldiğinde çıktı girdi bi. Yolun orası çok tehlikeli sola sinyal verdim arkadaki çıkacak biliyorum. Yol bozuk birden kıvrılıyor. Ben oraya yanaşmam lazım yoksa dönüş karşıyı görmediğim için çok zor.  Sollama yapmak zaten yasak. 5 yıldır sola sinyal verip geçiyorum arkadakiler durmadan sağdan geçiyor. O Solladığı esnada karşıdan bi araba çıksaydı facia olurdu sanırım.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Boludan sisli bir iniş videosu. ben ekliyene kadar eskidi. :D   

Atraksiyon yok normal bir iniş :p

Bu arada tünel çıkışına 300-400metre kala bir yarım saat kadar bekledik, ne sebeble bekletildiğimizi o gün anlıyamadım.. O yuzden gps hızı videoda yok bağlanamadı sanırım. 

Diğer videolara baktım ta.. izmit de bağlanmış gprs :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abilerim kamera'nın içinden yukarıdaki görüntüyü alarak, kartı bilgisayarda biçimlendirdim ve tekrar taktım, cihaz yine donuyor, ne yapmalıyım ? Kamera geldiğinde 2.7 sürüm yüklüydü, sonra 2.6 yaptım 1-2 ay sorunsuz kullandım, 2.7'ye yükseltsem mi ?, ya da satıcı ile mi  görüşsem ?

Cihaz mı donuyor, yoksa kayıttaki görüntü mü donuyor mustafa...?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Emmi, kart cihazı bloke ediyor, önce kayıt yapamıyor ( kart dolup ilk kaydı silmiyor )

Bende de aynı durum oluştu. Voltajı kontağa bağladım, hareket dedektörü aktif yaptım, kayıtı 3 dakika yaptım düzeldi.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sabit olmayacak, kontağa bağla sorun düzelir

Servet üç kart denemiş Mustafa

Sürekli çalışması kartı bozuyor. Bende iki tane bozuldu

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...