Süha Demirtaş 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Volvo'nun fıskiyesi iyiymiş aynalardan atıyor Bence ayarsız. Suyun yarısı boşa gidiyor. bence far yıkama 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Kasım 2014 Yazar Paylaş 4 Kasım 2014 bence far yıkama O zaman ben bu durumda sadece "oha" diyorum Süha. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Eşimi okuldan aldım eve dönüyordum. Yolda bir kalabalık gördüm.Kaza yada kavga olduğunu sandım. Tam arabaların yanından geçerken mesai arkadaşımın arabası olduğunu gördüm (Beyaz olan) o yüzden kısa süre duraksadım.Tam 18. saniyede dişi bir yakarış duydum geçsene be ne bekliyon hayvan diye. Gerçi 25. saniyede beyefendi olduk ama 7 saniyelik hayvan olmak yetti bana Sonrası videoda. Bu arada bayanın eşi şöför koltuğunda bir kere dönüp yüzüme bakmadı.Tek bir laf etmedi. Sanırım karısının yaptığı hatayı farketti. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Eşimi okuldan aldım eve dönüyordum. Yolda bir kalabalık gördüm.Kaza yada kavga olduğunu sandım. Tam arabaların yanından geçerken mesai arkadaşımın arabası olduğunu gördüm (Beyaz olan) o yüzden kısa süre duraksadım.Tam 18. saniyede dişi bir yakarış duydum geçsene be ne bekliyon hayvan diye. Gerçi 25. saniyede beyefendi olduk ama 7 saniyelik hayvan olmak yetti bana Sonrası videoda. Bu arada bayanın eşi şöför koltuğunda bir kere dönüp yüzüme bakmadı.Tek bir laf etmedi. Sanırım karısının yaptığı hatayı farketti. Abi sen geri vitese alınca hanımefendi daha geri gitti. Arkasında duramayacağı lafı etmemeyi ogrenememis bi insan evladı ışte. Sonra birde utanmadan beyefendi diyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Abi sen geri vitese alınca hanımefendi daha geri gitti. Arkasında duramayacağı lafı etmemeyi ogrenememis bi insan evladı ışte. Sonra birde utanmadan beyefendi diyor. Yanında kocan var sana noluyo be kadın demek çok içimden geçti ama kocası oralı bile değildi. Dümdüz karşıya bakıyordu. Karı koca deli bunlar dedim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Yanında kocan var sana noluyo be kadın demek çok içimden geçti ama kocası oralı bile değildi. Dümdüz karşıya bakıyordu. Karı koca deli bunlar dedim Hastayım o kilibik tiplere Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Hastayım o kilibik tiplere Videoda ayrı bir detay var. Ben o siyah jipe yaklaşırken kadın el kol hareketleriyle kocasına birşey diyor ve adamda tam ben geçerken camını indiriyor. Gerisini düşün artık Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Videoda ayrı bir detay var. Ben o siyah jipe yaklaşırken kadın el kol hareketleriyle kocasına birşey diyor ve adamda tam ben geçerken camını indiriyor. Gerisini düşün artık Koca maskot olmuş Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 1- Olay ne imiş sordunuz mu Adem'e. 2- Bu ablanın yakarış sebebi ne, olayın neresinde. 3- Hem sende kılıbıksın 'hayatım lütfen' diye sesleniyor yenge, orada 'bi sus be kadın' demeliydin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Videoda ayrı bir detay var. Ben o siyah jipe yaklaşırken kadın el kol hareketleriyle kocasına birşey diyor ve adamda tam ben geçerken camını indiriyor. Gerisini düşün artık Valla sizin ates basa vurmus Istanbul da bunu yapsaniz ya katil olursunuz ya da maktul Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 1- Olay ne imiş sordunuz mu Adem'e. 2- Bu ablanın yakarış sebebi ne, olayın neresinde. 3- Hem sende kılıbıksın 'hayatım lütfen' diye sesleniyor yenge, orada 'bi sus be kadın' demeliydin. 1- Adem'in önündeki araç duruyor adem de duruyor ama Adem'in arkasındaki Adem'e Adem'de önündekine vuruyor. Ve Adem'in annesi başını cama vuruyor cam patlıyor. Emniyet kemeri şart 2- ablanın yakarış sebebi benim orada Adem'i farketmemden dolayı yavaşlamam ve onun benim şeridimden ilerlemek istemesine engel olmammış. Zaten ben hızlı olsam da geçemezdi arkamdan bir sürü araç geliyordu. Boşa haykırdı 3-hehehh kılıbık olsam hayvan lafını duyup geri döner miyim abi ya ben üniformalı olduğum için ortalıkta da fazla kameralı insan olduğu için olayı büyütemedim. Yakışık almazdı o kıyafetle . sonra Haklıyken haksız olurdum. Devletin askeri bayana saldırdı diye gazetelere çıkardık Valla sizin ates basa vurmus Istanbul da bunu yapsaniz ya katil olursunuz ya da maktul Büyük ihtimal katil. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 (düzenlendi) Bu da benim aractan yansıyanlar 6.25 ve 6.45 arası adam sanki uykusuz yola çıkmış veya yorgun gibi 10 Kasım 2014 tarihinde Zekeriya Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Bu da benim aractan yansıyanlar 6.25 ve 6.45 arası adam sanki uykusuz yola çıkmış veya yorgun gibi Diğer sitelerde oynatmayı izinsiz bırakmışsınız Zekeriya bey. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Diğer sitelerde oynatmayı izinsiz bırakmışsınız Zekeriya bey. Sani bey anlamadım ! Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 yanş video görünmüyormu diyor ingilizce ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Yok, bir önceki mesajımda dediğimi diyor. Başka sitelerde oynatmayı devre dışı bırakmışsınız, illa youtube.com dan izleyin diyor. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 onu nasıl düzeltirim kendi konumda paylaşmıştım izleyen arkadaşlar vardı bu video da aynı izmir dikili dönüşüm Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Bence size yol veriyor ama tek şerit olunca veremiyor. Bir de, ekranın alt yarısı sileceği çekmiş hep. Kamera biraz yukarı kaldırılmalı sefa bey hangi video yu izlediniz ilk eklediğimmi son eklediğimmi video izlemede sıkıntı varmı Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 onu nasıl düzeltirim kendi konumda paylaşmıştım izleyen arkadaşlar vardı bu video da aynı izmir dikili dönüşüm Merhaba cep telefonu ile mi çektiniz ? Kameranın açısı inanılmaz kısıtlı Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Merhaba cep telefonu ile mi çektiniz ? Kameranın açısı inanılmaz kısıtlı Olgun bey evet cep kamara da daha net görüntü verdiği için arac kamarasının cam öpücüğü sıkıntılıydı ayriyetten göğüsün oraraya koymuştum açı olrak silrcekleride almış Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Videoda muzik vardir, icerik sahibinin tercihidir. Muzigi kaldirirsaniz duzelir. Yok, öyle bir durumda youtube'ta da gösterim yasaklanıyor. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 (düzenlendi) http://youtu.be/KuJvyuAzvbk Makas atan okul servisi,kurallara uyan köpek, dönmeyi bilmeyen sürücüler,telefonla konuşan şirket arabası, bol miktarda bayan sürücü içerir. Bugün çektim ama tarih yanlış. 26 Kasım 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 0.14 teki köpeğe bak, yaya geçidini kullanıyor, aferim ona 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 0.14 teki köpeğe bak, yaya geçidini kullanıyor, aferim ona Abi bizim Eryaman'da öyle köpekler var ki yeşil yanmadan geçmiyorlar yaya geçidini kullanıyorlar. Yüksek sesli müzik dinleyenlere, egzozu bağırttıranlara kızıyorlar. Bundan dolayı ömürleri oldukça uzun. 10 senedir en işlek yerde sürekli karşıdan karşıya geçen va halen sapasağlam bir sokak köpeğimiz var. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts