İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Misafir

Akşam üzeri arkadaşla yetişmemiz gereken bir yere doğru yola çıktık.Videonun hemen başındaki yolun sonunda çok trafik var diye sola dönüp ara yolu kullanıp anayola çıkayım dedim. Sen misin uyanıklık yapan :D Önce bir ağır yayaya denk geldim hiç birşey demedim beni farketti zaten nazlanarakta olsa.Sonra bir bayan (şöför demiyorum) araç kullanıcısı beni göre göre arabadan indi ve sonrası buyrun.

http://www.youtube.com/watch?v=3K0MvwOwORQ&feature=youtu.be

1:01 deki şak şak sesi bayanla göz göze gelip onu tebrik ettiğimin göstergesi olan alkışımın sesidir :bravo:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

evet abim, bu video ülkenizde gösterilmez diyor :D

Yorum bağlantısı
Misafir

ülkemizde kullanılmıyormuş :)

Vay bunu da gördüm ya. Arabada çalan şarkıyı tespit etmiş arkadaşlar. Telif hakkı nedeniyle videoyu yayınlamıyorlar.

lVfSI6G.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Tekrar dener misiniz abi. Epeyi uğraştım iç sesten ödün vermedim :D youtube a da mail attım ya daha neler görecez bakalım :D

O kaldırımdan öyle inilir mi. Yazık.  :crazy:

O sinirle ve aceleyle az bile :D

Yorum bağlantısı
Misafir

İzliyoruz biz. Yuutup yöneticisiyiz diye mi acaba.  :crazy:

Yok abi youtube la ikili ilişkilerim iyi hallettim :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Adamların umrunda değil. Kendileri olsa yıkarlardı orayı...

Yorum bağlantısı
Misafir

rahatlığa bak adamlardaki,o kenara bıraksa ölür sanki. Olacak damperli kamyon çıkacaksın tepesine

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şeytan diyor al bi tank, onla gez sokaklarda... Şeytanın öğretmen maaşlarından haberi yok tabii... :crazy:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Şeytan diyor al bi tank, onla gez sokaklarda... Şeytanın öğretmen maaşlarından haberi yok tabii... :crazy:

rahatlığa bak adamlardaki,o kenara bıraksa ölür sanki. Olacak damperli kamyon çıkacaksın tepesine

Bizim komşu arabasını satıyor alsam mıyki acaba memur maaşıyla :D Lazım oluyor baksanıza

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2007-model-nissan-navara-4x4-le-extreme-orjinal-121214196/detay

Adam da değil üstelik bunlar. 2 bayan :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

1 haftadır çok ilginç şeyler denk geliyor trafikte ama bi kameram olsaydı keşke. :D

Yorum bağlantısı
Misafir

O kadar rahat insanlar var ki bu ülkede şaşırıyorum. Dün 2 önümdeki bir kadın tam 12 kez oturup saydık aynı para demetini arka arkaya bankamatiğe kredi kartı borcunu ödemek için soktu. Her denemesinde bankamatik paraları kabul etmedi. Ben bir ara burcunuz keçi mi diye soracaktım ancak önümdeki adam kadını boğazlama noktasına gelince vazgeçtim :)

Keçi burcunu tuttum :D :D :D Benim acelem olmasaydı bayanla inip tanışmayı düşündüm.Acaba ne düşünerek yaptı bu hareketi diye.

Yorum bağlantısı
Misafir

Al tabii. Durduğun kabahat. Daha almadın mı? Koşşş... ;)

Koşunca verse çoktan almıştım hocam :D
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Geçen çarşamba günü trafik cezası yedim.Yola koyulduk 500 metre gitmeden hatalı sollama maduru olacaktık az daha. Allahtan hızım azdı :D

youtube linki ekleyemiyorum yav:D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bu gibi durumlarda benim verdiğim tepki: ASSOÇ'dur. Nasıl gelmiş AKE. Şimdi bu OÇ sana çarpsa, araçtaki bir-iki kişiyi öldürse "görmedim" diyecek, "istemeden oldu" diyecek. İstemeden mi yasak yerde solladın OE? Görmüyorsan geçmeyeceksin. Üstelik geliş açısına göre büyük ihtimalle seni görmüştür ama ayı gibi araç ya umurunda olmamıştır. İnşallah bu adam tek başınayken bir ağaca geçirir ya da uçurumdan uçar. Tohumuna para mı verdim lan ben bunların?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Murat abi bundan 2 km sonra yine ayni sekilde bu seferde bi otomobil virajda hatali sollama yapti.Cok sabirsiz millet ama bem ne yaptim videoyu EGM ihbar hattina yolladim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat abi bundan 2 km sonra yine ayni sekilde bu seferde bi otomobil virajda hatali sollama yapti.Cok sabirsiz millet ama bem ne yaptim videoyu EGM ihbar hattina yolladim

İyi yapmışsın Savaş. İnşallah alırlar cezalarını. Bir bu tip sürücülere bir de alkol alıp da araç kullananlara acımıyorum ben. Yeter ki taşıdıkları ya da karşı taraftaki canlara bir şey olmasın.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

EGM ihbar hattına 26 MB videosuyla beraber ihbarda bulundum,en azından ihbarınız alındı diye bile bir geri bildirim olmadı. Orayı sanırım trafik için pek önemsemiyorlar.

Zaten trafik ile ilgili bildirimleri 155 hattıda ikinci planda değerlendiriyor hissiyatındayım.

Mesela bizde yaya geçitleri var, kural yaya geçidinde yaya geçmek için bekliyorsa duracaksın yol vereceksin diyor. Bu kuralı bir Allah'ın kulu uygulamıyor, bende dahil (tövbe ettim çünkü, bir keresinde durdum yol verdim adam teşekkür edip yanımdan geçiyordu, arkadan gelen Öküz durmadı tabi, nerdeyse adamın hayatına sebep oluyordum) sadece çok yavaş geçiyorum, eğer arkamda hiç kimse yoksa durup yol veriyorum, mal mı bu sürücü diye bakışlara çok maruz kaldım :D

Devlet baba kendi koyduğu kuralların peşine düşmüyor ki? Kırmızı ışık, emniyet kemeri birde radar ha birde olmazsa olmaz cam filmi. Sanki bunlardan başka kural yok.

Her yaya geçidine 1 haftalığına ekip koyulsa (hepsi olmasın 3-5 tanesine), bu kurala uymayanlara ceza yazsa 1 hafta sonra nasıl uyuluyor kurallara :)

Yaya geçidi konusunda çok hassasım, çocuklara ilkokulda ilk öğretilen kurallardan biri değil miydi karşıdan karşıya geçme kuralı, sağa bak, sola bak, bir daha sağa bak öyle geç diye.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...