Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Farlarınız gece yi gündüze çeviriyor maşallah Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Umuma acik alanda yapilan kayitta telif hakki olusmaz. Ticari kullani hakkinin size ait olduguna dair belgeniz var ise youtube'a gonderirseniz islem yapar. Zaten oyle olsaydi ruslarin hicbir kaza video derlemesini izleyemezdik. Alkislarlayasiyorum internet sitesi de youtube ile baglantili degil. Kendi sunuclarinda video barindiriyor. Ben para kısmında değilim, zaten kendi hesabımdaki videoda para kazandıran bir video değil, ama en azından bir bilgi verilmesini daha doğru buluyorum. Bildirimde bulundum bakalım ne diyecekler. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/223419/turkiyeden-trafik-kazalari-arac-ici-kamera-kavga-icerir Güzel bir derleme olmuş. Tek bir kaza hariç hepsi ülkemizden. Hatta bir tanesi Osmangazi üniversitesi shell istasyon kavşağı Eskişehirde olmuş. İşte o benim video Mert Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 Adamın diğer videolarıda yok artık. Umuma acik alanda yapilan kayitta telif hakki olusmaz. Ticari kullani hakkinin size ait olduguna dair belgeniz var ise youtube'a gonderirseniz islem yapar. Zaten oyle olsaydi ruslarin hicbir kaza video derlemesini izleyemezdik. Alkislarlayasiyorum internet sitesi de youtube ile baglantili degil. Kendi sunuclarinda video barindiriyor. Youtube videoyu kaldırdı. Kaldırmasının sebebi %95 ihtimal ile orjinal videoyu benim yüklemiş olmam ve benden izin almadan benim videomu kendi videosuna birleştirmiş olması. Belki rusyadaki videolar youtubeden değil, sigorta şirketleri vs den toplanıyordur 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 Emmi bu videoları FCTR facebook sayfasında yayınla diyordu Bizim de izin almamız gerekiyor mu acaba? Emmi battı demektir yoksa. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 Emmi bu videoları FCTR facebook sayfasında yayınla diyordu Bizim de izin almamız gerekiyor mu acaba? Emmi battı demektir yoksa. Fazla birşey olmaz , ben 1000€'ya fit olurum 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 Emmi bu videoları FCTR facebook sayfasında yayınla diyordu Bizim de izin almamız gerekiyor mu acaba? Emmi battı demektir yoksa. Foruma kurban olsun bütün videolar... Lazım ise yazılı imzalı belge bile gönderiririm. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 Yani bir mesaj yada mail atıp ücretsiz kullanabilir miyim dese, seve seve kullan derdim. abi ben foruma yazmadan evvel 2 tane telif bildiriminde bulundum, 5 tane linkime ait bildirimime mail olarak cevap geldi, Merhaba Karabulut, Bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. İçerik kaldırılmıştır. - YouTube Ekibi Doldurduğunuz bilgiler şöyledir: Telif Hakkı Sahibinin Adı (varsa Şirket Adı): mustafa karabulut Tam Resmi Adınız (Takma adlar, kullanıcı adları veya baş harfler kabul edilmez): mustafa karabulut Unvanınız veya İş Pozisyonunuz (Bu şikayeti yapmak için sahip olduğunuz yetki nedir?): kamu görevlisi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Bir de korna çalsam, kız şimdi yaşamıyordu. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 İşte gördünüz, gündüz farı olsa kızcaaz fark ederdi 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 İşte gördünüz, gündüz farı olsa kızcaaz fark ederdi Bu kızcaaza gündüz farı da yetmezdi canım. Arabayı hem görmüyor hem duymuyor. Dalmış işte. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Telif hakkı ile ilgili; Söz konusu Video ile ilgili olarak Emre YILMAZ bey ile görüşdük ve kendisi videoyu eğitim amaçlı olarak kullandığını ve ticari bir gelir elde etmediğini beyan etmesi üzerine şikayetimden vazgeçtiğimi kendisine belirttim. İlgili Video ile ilgili telif hakkı bildirimimi geri aldım. Youtube konu ile ilgili eğer mahkeme başvurusu veya kararı belgesi varsa 10 gün içinde gönderilebilirsiniz, eğer göndermezseniz kişi tekrar videoyu yükleyebilir diye mail atmış. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 http://www.youtube.com/watch?v=owlH0FL3_70&feature=youtu.be Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Bir de korna çalsam, kız şimdi yaşamıyordu. Sizin arabada birşey var . Köpek de korktu kaçtı. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 (düzenlendi) Sizin arabada birşey var . Köpek de korktu kaçtı. MRTDR var daha ne olsun. 17 Ekim 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 MRTDR var daha ne olsun. Sesli güldüm. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Bir de korna çalsam, kız şimdi yaşamıyordu. 48 Plaka? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 bitmedi arkadaş şu kamerandan yansıyanlar... Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Ekim 2014 Yazar Paylaş 17 Ekim 2014 bitmedi arkadaş şu kamerandan yansıyanlar... Sende yok di mi kamera? Belli... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ekim 2014 Paylaş 18 Ekim 2014 Sende yok di mi kamera? Belli... ne alakası var yaaa 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Ekim 2014 Yazar Paylaş 19 Ekim 2014 Bunu nerde çektiniz. [emoji12] "N'alakası var ya?" diyen çocuğu mu? Anonim janim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts