İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

bugünden 2 değişik video, metrobüs yolunda bisiklet, diğeri Avcılar, Küçükçekmece gidiş istikameti, motor arabay vurmuş, minübüste motora sanırım, inşallah ölen yoktur.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

aslında videolara fordclubtr logosu koyabilsek iyide reklam olurdu. :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İyide youtube yüklüyorsunuz zaten. Oradan tüm dünya izliyor.. Bu gibi şeylerin yaşanması gayet olağan :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Yaya geçidinden gitmeyip inek gibi yola atlıyor vatandaş. TT ona işaret ediyor niye yaya geçidin kullanmıyorsun diye, az bile yapmış

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

İyide youtube yüklüyorsunuz zaten. Oradan tüm dünya izliyor.. Bu gibi şeylerin yaşanması gayet olağan :)

Olmaz , izin alacak :tongue:

Yaya geçidinden gitmeyip inek gibi yola atlıyor vatandaş. TT ona işaret ediyor niye yaya geçidin kullanmıyorsun diye, az bile yapmış

Aynen abi ben zamanında da demiştim diye hatırlıyorum :) Sürücüde hata yok . Yaya ters yöne bakıyor resmen , son zamanlarda yaya'lar araçlara trip atar oldu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Benim eklediğim şu videoyu, bir şirket 150$ a satın aldı, adamlar kul hakkı yemiyor ya biz :( :(

Açıklama kısmına lisans bilgisini bu para karşılığında ekledim.

İyide youtube yüklüyorsunuz zaten. Oradan tüm dünya izliyor.. Bu gibi şeylerin yaşanması gayet olağan :)< :)>

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Para kazanıyorsa eğer ki bundan dolayı bencede çok yanlış. Helal etmem.. Para kazanmayı ayrı tutuyorum tamamen

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Amma değerli videolarınız varmış be. Ben çektim mi demiş eleman.

Öyledir değerlidir. Fctr ye özeldir. Başka yerde kullanılması iznimize bağlıdır. :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Amma değerli videolarınız varmış be. Ben çektim mi demiş eleman.

"Ben çekmedim." de dememiş eleman. Ben görüntüyü YouTube'a koyarken yorumları engelledim. Şimdi DonanımHaber'de bu görüntüdeki kavga eden şahıslar hakkındaki yorumlara bir bak Hüseyin. BEn böyle olmasın diye uğraştım, ama iş benim düşünmediğim noktaya geldi. Bu "eleman" bana sorsaydı izin vermezdim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Geçenlerde youtubeda siyasi bir video izlemiştim.

Altta yorumlarda biri "böyle gereksiz videoyu neden paylaşırsın ki? "diye yazı yazmış.

Videoyu yayınlayan kişi de cevap olarak "videonun içerigi benı alakadar etmiyor.Ben tıklandıkça para kazanıyorum ayda 300-400 lira "demiş...

Populer olan videoların iyi getirisi var youtubeda.

Sonuç:Biz burda videoları çekip koyalım.Adamlar da kaymagını yesin :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Bunu kesin engellemenin bir yolu yok, çare olarak video üzerine logolar, yazılar atılabilir. Onlarda sansürlenebilir, vesselam hırsızlık başa bela...

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...