Fatih Öztürk27 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Bu video'daki durumda kurtaramayıp kaza yapsaydım , adam kaçacaktı ve olan bize olacaktı . kameramız olmasa derdimizi bile anlatamazdık herhalde . Allah muhafaza. Geçmiş olsun. Hata yapıp hiç bir şey olmamış gibi davranmak. Bu daha da kötü. Htc One çekimi. Büyük araç ya güç onda. Birde selektör yaptın mı tamam. Bu da kötü başlayıp iyi biten bir kısa macera. Arkadaş ters yönde bu arada: Resmi plaka ayrı bir güven mi veriyor acaba? Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Resmi plaka ayrı bir güven mi veriyor acaba? Bilmiyorum ki, hem ters yönde hem de yolun ortasına bırakıp gidecek arabayı. Neyse duyarlı çıktı yine de. Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 Olay 1.38 sn'den sonra olmaya başlıyor . Aslında müzik olmayacaktı video'da ama kendimi çok kaptırmışım ... Dikkat ederseniz beni gelen şeride attıktan sonra direk kaçıyor . Allahtan yolun komple ortası kaldırım , o nokta da geçiç bölümü var . İleride yakaladım ; savunması ise köşede münübüs vardı göremedim oldu . Madem güvenli olmayan bir yola çıkıyorsun durup bakacaksın , arabanın ucunu göstere göstere yavaş yavaş çıkacaksın . Zart diye çıkarsan böyle şeylerde olur . Dikkatsiz olsaydım o anda 40 km ile direk orta direkten çarpsaydım ... Herşeyden önce dikkat . 1080 p yaparsanız hem daha net hemde kaçan aracın plakasını görürsünüz . https://www.youtube.com/watch?v=C_5EF63g90o Eski kasa önü çelikten bir kamyon olucak, vicdan olmayacak ortadan bir koyacan,iki takla attıracaksın böylelerine... 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 https://www.youtube.com/watch?v=C_5EF63g90o En heyecanlı yerinde kesilmiş 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Eski kasa önü çelikten bir kamyon olucak, vicdan olmayacak ortadan bir koyacan,iki takla attıracaksın böylelerine... Aynen kardeşim ... En heyecanlı yerinde kesilmiş Çok bomba laflar varda , burada paylaşılamaz . En son ''Kavga hatalı sollamadan'' diyordu :D 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2014 Ne zamandır sessizdim bu konuda İhbar etmek lazım böyle sürücüleri. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 İhbar etmek lazım böyle sürücüleri.Kendimi yorduğumla kalırım hocam. Böyle umarsızca davrananlara bişey olmaz sen 2 dakka yol üstü bıraksan cezayı yersin.buna da şans denir Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2014 Kendimi yorduğumla kalırım hocam. Böyle umarsızca davrananlara bişey olmaz sen 2 dakka yol üstü bıraksan cezayı yersin.buna da şans denir Ben çok kızarsam ihbar ediyorum Eren. Dediğin şanssızlık bende var. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 otoparkçının akrabası herhalde. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Ben çok kızarsam ihbar ediyorum Eren. Dediğin şanssızlık bende var. Bundan sonra edeceğim hocam aynı şanssızlığı yaşıyoruz otoparkçının akrabası herhalde. olabilir abi hiç öyle düşünmedim Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Bugün öğlen arası kırmızı ışıkta denk geldi adam, öyle alaycı ve garip bir tavrı vardı ki, bende gerekeni yaptım. http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx%C2'> 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Bugün öğlen arası kırmızı ışıkta denk geldi adam, öyle alaycı ve garip bir tavrı vardı ki, bende gerekeni yaptım. az kaldı azz,seni de sabah evinden alacaklar parelel trafikçi seni 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 az kaldı azz,seni de sabah evinden alacaklar parelel trafikçi seni :D Abi kırmızıda kontrol eder geçer, gerçekten acelesi hastası vardır anlarımda tavrını görseydin, arabadan indirir döverdin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Ailede olmuyor, okulda olmuyor, dersanede olmuyor, kursta hiç olmuyor, nasıl eğiteceğiz bu insanları? Önce kendine ve insana saygıyı nasıl öğreteceğiz? Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 az kaldı azz,seni de sabah evinden alacaklar parelel trafikçi seni sahurda daha makbul olur:ph34r: az kaldı azz,seni de sabah evinden alacaklar parelel trafikçi seni sahurda daha makbul olur :ph34r: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Yeni çiftlere hayırlı ve uzun ömürler dileriz. Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2014 Bugün öğlen arası kırmızı ışıkta denk geldi adam, öyle alaycı ve garip bir tavrı vardı ki, bende gerekeni yaptım. Resimde soyadını kapattığın iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Resimde soyadını kapattığın iyi olmuş. O burası için değildi abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 Dün izmire gelirken sabuncu beli civarlarında 3 dakika içinde karşılaştığım "3 aynı" durum. Sinyalin ne işe yaradığını bilmeyen 3 kişi olduğu için videonun adını 3 idiots koydum İlk iki tepkim aynı şekilde hafif oldu ama 3. de patladım. Montaj yapmadım sese. Tepkim için sizlerden özür dileyerek paylaşıyorum videoyu Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2014 Dün izmire gelirken sabuncu beli civarlarında 3 dakika içinde karşılaştığım "3 aynı" durum. Sinyalin ne işe yaradığını bilmeyen 3 kişi olduğu için videonun adını 3 idiots koydum İlk iki tepkim aynı şekilde hafif oldu ama 3. de patladım. Montaj yapmadım sese. Tepkim için sizlerden özür dileyerek paylaşıyorum videoyu Şeridin anasını sattığın iyi olmamış tabii. Kulaklarım çok üzüldü bu duruma. Olm deli misin, bu ne ki? Ben çok daha kötü giydirmiştim. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 Şeridin anasını sattığın iyi olmamış tabii. Kulaklarım çok üzüldü bu duruma. Olm deli misin, bu ne ki? Ben çok daha kötü giydirmiştim. Hocam benim en ağır küfürüm bu napiyim. Kendime yakıştıramadım sonradan. Montaj yapacaktım vazgeçtim ama Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 o kisiler zannediyorki sinyal benzin yakiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts