Mert Yeldan 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Sonuncu da küfür var herhalde Abi Öm attıydım Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Sonuncu da küfür var herhalde Öhm... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Sonuncu harbiden saydiklarini haketmiş hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 1.videoda Allah korumuş Murat hocam. Son videodakide dayaklık. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Sonuncu harbiden saydiklarini haketmiş hocam O kadar saymadım da, kötü bi tane vardı. Vidooda kesemedimdi galba. Değiştircem bu vidoo işleme yazılımını. Abi Öm attıydım Ne yazıyodu Öm'de. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 O kadar saymadım da, kötü bi tane vardı. Vidooda kesemedimdi galba. Değiştircem bu vidoo işleme yazılımını. Ne yazıyodu Öm'de. Murat Dere bana araç içi kamera hediye edecekmiş diyola dedim Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Murat Dere bana araç içi kamera hediye edecekmiş diyola dedim Ah be Mert'im, olsa elimde fazladan, hemen ederdim hediye. Lafı olmaz. Ama yok işte. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Ah be Mert'im, olsa elimde fazladan, hemen ederdim hediye. Lafı olmaz. Ama yok işte. Ben de öyle dedim Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Murat hocam bu kamera sizi geriyor. Yaşadıklarınızı tekrar tekrar izleyerek strese giriyorsunuz. Bu kamerayı bir sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Hazır ramazan ayı duada alırsınız. Ben bu nazik hediyenizi kabul edebilirim. Sizi kıracağıma kafamı kırarım daha iyi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Ben de öyle dedim Aferin canım. Murat hocam bu kamera sizi geriyor. Yaşadıklarınızı tekrar tekrar izleyerek strese giriyorsunuz. Bu kamerayı bir sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Hazır ramazan ayı duada alırsınız. Ben bu nazik hediyenizi kabul edebilirim. Sizi kıracağıma kafamı kırarım daha iyi. Aa hiç olur mu Fatih'çiğim, ben sana nasıl kırılırım kardeşim? 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Hocam eline sağlık. bu paylaşımlar süper oluyor. emniyet teşkilatı buraya göz atmalı derim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Hocam eline sağlık. bu paylaşımlar süper oluyor. emniyet teşkilatı buraya göz atmalı derim. Valla abicim, kayıtlı, ispatlı, plaka numaralı, marka-modelli ihbar işte. Daha ne olsun. Gerisini polislerimize bırakıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 (düzenlendi) Olay 1.38 sn'den sonra olmaya başlıyor . Aslında müzik olmayacaktı video'da ama kendimi çok kaptırmışım ... Dikkat ederseniz beni gelen şeride attıktan sonra direk kaçıyor . Allahtan yolun komple ortası kaldırım , o nokta da geçiç bölümü var . İleride yakaladım ; savunması ise köşede münübüs vardı göremedim oldu . Madem güvenli olmayan bir yola çıkıyorsun durup bakacaksın , arabanın ucunu göstere göstere yavaş yavaş çıkacaksın . Zart diye çıkarsan böyle şeylerde olur . Dikkatsiz olsaydım o anda 40 km ile direk orta direkten çarpsaydım ... Herşeyden önce dikkat . 1080 p yaparsanız hem daha net hemde kaçan aracın plakasını görürsünüz . https://www.youtube.com/watch?v=C_5EF63g90o 15 Temmuz 2014 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Bu video'daki durumda kurtaramayıp kaza yapsaydım , adam kaçacaktı ve olan bize olacaktı . kameramız olmasa derdimizi bile anlatamazdık herhalde . Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 (düzenlendi) Olay 1.38 sn'den sonra olmaya başlıyor . Aslında müzik olmayacaktı video'da ama kendimi çok kaptırmışım ... Dikkat ederseniz beni gelen şeride attıktan sonra direk kaçıyor . Allahtan yolun komple ortası kaldırım , o nokta da geçiç bölümü var . İleride yakaladım ; savunması ise köşede münübüs vardı göremedim oldu . Madem güvenli olmayan bir yola çıkıyorsun durup bakacaksın , arabanın ucunu göstere göstere yavaş yavaş çıkacaksın . Zart diye çıkarsan böyle şeylerde olur . Dikkatsiz olsaydım o anda 40 km ile direk orta direkten çarpsaydım ... Herşeyden önce dikkat . 1080 p yaparsanız hem daha net hemde kaçan aracın plakasını görürsünüz . https://www.youtube.com/watch?v=C_5EF63g90o Büyük harflerle O. Ç. Haha, o değil de olaydan hemen sonra durup yanına gelse, "Abi kusura bakma, ani çıktım. Hakkını helal et." dese, senin küfürler de boğazında kalacak. 15 Temmuz 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Adi herif hic bisey olmamis gibi hala devam ediyor. Geçmiş olsun abi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Büyük harflerle O. Ç. Haha, o değil de olaydan hemen sonra durup yanına gelse, "Abi kusura bakma, ani çıktım. Hakkını helal et." dese, senin küfürler de boğazında kalacak. Abi aslında ben bunu beklemiştim . Mertlik delikanlılık kalmamış kimsede , yeri geliyor bizde hata yapıyoruz ama hatamızı bir şekilde telafi ediyoruz . Kaçıp gitmek adamlığa sığmaz ... 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 https://www.youtube.com/watch?v=C_5EF63g90o Allah korumuş abi ya. Sıkıntılı adam çok piyasada. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Htc One çekimi. Tırlar biraz geniş alır tamamda amca tren döndürme çabasına girmiş 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Bu da kötü başlayıp iyi biten bir kısa macera. Arkadaş ters yönde bu arada: 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Havaleyi aldım,notlarımda mevcut 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Havaleyi aldım,notlarımda mevcut Kaç para yatmış? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Kaç para yatmış? Bayramlık yeter 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts