İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Mehmet Yeter

1.videoda Allah korumuş Murat hocam. Son videodakide dayaklık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sonuncu harbiden saydiklarini haketmiş hocam :D

O kadar saymadım da, kötü bi tane vardı. Vidooda kesemedimdi galba. Değiştircem bu vidoo işleme yazılımını. ;)

Abi Öm attıydım :p

Ne yazıyodu Öm'de. :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

O kadar saymadım da, kötü bi tane vardı. Vidooda kesemedimdi galba. Değiştircem bu vidoo işleme yazılımını. ;)

Ne yazıyodu Öm'de. :p

Murat Dere bana araç içi kamera hediye edecekmiş diyola dedim :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat Dere bana araç içi kamera hediye edecekmiş diyola dedim :p

Ah be Mert'im, olsa elimde fazladan, hemen ederdim hediye. Lafı olmaz. Ama yok işte. :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ah be Mert'im, olsa elimde fazladan, hemen ederdim hediye. Lafı olmaz. Ama yok işte. :p

Ben de öyle dedim :D

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Murat hocam bu kamera sizi geriyor. Yaşadıklarınızı tekrar tekrar izleyerek strese giriyorsunuz. Bu kamerayı bir sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Hazır ramazan ayı duada alırsınız. Ben bu nazik hediyenizi kabul edebilirim. Sizi kıracağıma kafamı kırarım daha iyi. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben de öyle dedim :D

Aferin canım.  :flowers:

Murat hocam bu kamera sizi geriyor. Yaşadıklarınızı tekrar tekrar izleyerek strese giriyorsunuz. Bu kamerayı bir sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Hazır ramazan ayı duada alırsınız. Ben bu nazik hediyenizi kabul edebilirim. Sizi kıracağıma kafamı kırarım daha iyi. :biggrin:

Aa hiç olur mu Fatih'çiğim, ben sana nasıl kırılırım kardeşim? :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hocam eline sağlık. bu paylaşımlar süper oluyor. emniyet teşkilatı buraya göz atmalı derim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hocam eline sağlık. bu paylaşımlar süper oluyor. emniyet teşkilatı buraya göz atmalı derim. :)

Valla abicim, kayıtlı, ispatlı, plaka numaralı, marka-modelli ihbar işte. Daha ne olsun. Gerisini polislerimize bırakıyoruz. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Olay 1.38 sn'den sonra olmaya başlıyor . Aslında müzik olmayacaktı video'da ama kendimi çok kaptırmışım ... Dikkat ederseniz beni gelen şeride attıktan sonra direk kaçıyor . Allahtan yolun komple ortası kaldırım , o nokta da geçiç bölümü var . İleride yakaladım ; savunması ise köşede münübüs vardı göremedim oldu . Madem güvenli olmayan bir yola çıkıyorsun durup bakacaksın , arabanın ucunu göstere göstere yavaş yavaş çıkacaksın . Zart diye çıkarsan böyle şeylerde olur . Dikkatsiz olsaydım o anda 40 km ile direk orta direkten çarpsaydım ... Herşeyden önce dikkat .

1080 p yaparsanız hem daha net hemde kaçan aracın plakasını görürsünüz .

https://www.youtube.com/watch?v=C_5EF63g90o

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bu video'daki durumda kurtaramayıp kaza yapsaydım , adam kaçacaktı ve olan bize olacaktı . kameramız olmasa derdimizi bile anlatamazdık herhalde .

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Olay 1.38 sn'den sonra olmaya başlıyor . Aslında müzik olmayacaktı video'da ama kendimi çok kaptırmışım ... Dikkat ederseniz beni gelen şeride attıktan sonra direk kaçıyor . Allahtan yolun komple ortası kaldırım , o nokta da geçiç bölümü var . İleride yakaladım ; savunması ise köşede münübüs vardı göremedim oldu . Madem güvenli olmayan bir yola çıkıyorsun durup bakacaksın , arabanın ucunu göstere göstere yavaş yavaş çıkacaksın . Zart diye çıkarsan böyle şeylerde olur . Dikkatsiz olsaydım o anda 40 km ile direk orta direkten çarpsaydım ... Herşeyden önce dikkat .

1080 p yaparsanız hem daha net hemde kaçan aracın plakasını görürsünüz .

https://www.youtube.com/watch?v=C_5EF63g90o

Büyük harflerle O. Ç. Haha, o değil de olaydan hemen sonra durup yanına gelse, "Abi kusura bakma, ani çıktım. Hakkını helal et." dese, senin küfürler de boğazında kalacak. :D

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Büyük harflerle O. Ç. Haha, o değil de olaydan hemen sonra durup yanına gelse, "Abi kusura bakma, ani çıktım. Hakkını helal et." dese, senin küfürler de boğazında kalacak. :D

Abi aslında ben bunu beklemiştim . Mertlik delikanlılık kalmamış kimsede , yeri geliyor bizde hata yapıyoruz ama hatamızı bir şekilde telafi ediyoruz . Kaçıp gitmek adamlığa sığmaz ...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Htc One çekimi. :p

Tırlar biraz geniş alır tamamda amca tren döndürme çabasına girmiş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bu da kötü başlayıp iyi biten bir kısa macera. Arkadaş ters yönde bu arada:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...