Safak Acar 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Amca ve ufak kardeşimizin verilmiş sadakası varmış.. Çok dikkat etmek gerek.. Duran araca gelip çarpacaklar nerdeyse devir o hale geldi.. Dns ayarlarınızı değiştirin mahkeme kararı kalkmış olacak Veya hosT dosyasını yenileyin.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Saolasın Murat eline sağlıkhocam bizim plakayıda çekersin artık denk gelirse (AFA 358) Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 İçim cız etti ufak kızın videosunda 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 Sen bu kamera işlerini niye çok seviyon? (Bu arada, eklediğin linklerin ikisine de idari tedbir uygulanmış bilesin.) HAstasıyız dedee... Erişim olmayınca 2 tane mahkeme kararı görüyorum. Ben bunların mahkemelerini de kararlarını da tanımıyorum. Saolasın Murat eline sağlıkhocam bizim plakayıda çekersin artık denk gelirse (AFA 358) Araç nerde ki çekeyim? İçim cız etti ufak kızın videosunda Küçük, çikin bi gızın olunca öyle olur tabe. Bizim etmedi mi olm? Araç kıza çarpsaydı görüntüyü buraya koyar mıydım emin değilim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Bugün otoban, Honda en soldan en sağa nasıl geçer. 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Bugün otoban, Honda en soldan en sağa nasıl geçer. En heyecanlı yerinde kesmişsin abi 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 Durdurup, indirip bi güzel ıslatacaksın bu şerefsizi. Bu gene sinyal vermiş, ilk sayfalarda bi yerde minibüs benzerini yapmıştı bana sinyalsiz. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 yarın olmuş Zafer. hocam aynen haklısın. 3 Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Şimşekler çakmış honda da Bixneon Faydası.. Maşallah 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 yarın olmuş Zafer. hocam aynen haklısın. Abi 3 selektör 1 penaltı olacaktı Eksik yapmışsın. 4.yü çakıp kapatmayacaktın, flashback etkisi yapacaktı 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Bu biir; http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sc5Fi93DT7o Bu ikii; http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mrPhaKTgJAk Audili ikinciye hakettigini yapmış. Öncekine sen de yapmaliydin abi ben böyle beni riske attiktan sonra geri adim atmaya calisanlarin üstüne ufaktan sürüyorum biraz korksun da ders alsın dengesizler. Vursan suç sende olacak işin yoksa uğraş. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Adam dalmış yola atlamış ikincisinde (yanlış yorumlamadıysam), insanlık yapsa ölür müydü audinin sahibi? Zaten 20 metre sonra duracak. Yurt dışında ben yaya iken (Fransa) yayaya kırmızı yanarken yanlışlıkla karşıya geçmeye yeltenmiştim, ne bir korna yedim nede bir bakış, adam durdu ona yeşil yanmasına rağmen geçmemi istedi, bende özür diledim birde üstüne güzel bir (olur böyle şeyler dercesine) gülümseme aldım. Yaya olana karşı biraz daha anlayışlı olsak bir şeyimiz eksilmez herhalde. 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Nisan 2014 Yazar Paylaş 20 Nisan 2014 Audili ikinciye hakettigini yapmış. Öncekine sen de yapmaliydin abi ben böyle beni riske attiktan sonra geri adim atmaya calisanlarin üstüne ufaktan sürüyorum biraz korksun da ders alsın dengesizler. Vursan suç sende olacak işin yoksa uğraş. Olur mu len öyle? Yazık, günah. Adam dalmış yola atlamış ikincisinde (yanlış yorumlamadıysam), insanlık yapsa ölür müydü audinin sahibi? Zaten 20 metre sonra duracak. Yurt dışında ben yaya iken (Fransa) yayaya kırmızı yanarken yanlışlıkla karşıya geçmeye yeltenmiştim, ne bir korna yedim nede bir bakış, adam durdu ona yeşil yanmasına rağmen geçmemi istedi, bende özür diledim birde üstüne güzel bir (olur böyle şeyler dercesine) gülümseme aldım. Yaya olana karşı biraz daha anlayışlı olsak bir şeyimiz eksilmez herhalde. Furkan bazı yayalar da çok g..ü kalkık kalkık oluyor ya. Onlara yol vermek zorundayız ya. Hele bazen yol verdiğine pişman ederler. Böyle yavaaş yavaaş geçerler karşıya. İşte o zaman üstlerinden geçesim gelir. Bir gün bir manyağa denk gelecekler ya bu tipler, hayırlısı. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Olur mu len öyle? Yazık, günah. Furkan bazı yayalar da çok g..ü kalkık kalkık oluyor ya. Onlara yol vermek zorundayız ya. Hele bazen yol verdiğine pişman ederler. Böyle yavaaş yavaaş geçerler karşıya. İşte o zaman üstlerinden geçesim gelir. Bir gün bir manyağa denk gelecekler ya bu tipler, hayırlısı. Doğrudur abi burda da var onlardan, bana video da ki adam dalganın gibi geldi sadece. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Nisan 2014 Yazar Paylaş 20 Nisan 2014 Doğrudur abi burda da var onlardan, bana video da ki adam dalganın gibi geldi sadece. O büyük ihtimalle dalgın zaten de 35 plakalı araç artistlik yapıyor. Herhalde bıkmış böyle yola atlayan yayalardan. Çocuk zaten direk dövmeye inmiş. Ben sadece konuşup bağrışacaklar sandım, birden girdi yayaya. Yoksa müdahale ederdim. Ben davranmadan karşıdan gelen davrandı. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 plaka 35 ama pek izmirde yaşamamış bu adam,belli. İzmirde yayaya son derece saygı vardır. Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Yola atlayan dallama suçlu ama , Yola atlıyanın yerinde ben olsam , audiden inen bana öyle el kol yapıcak şimdi hastanedeydi Bi tokatlık canı var yaptığı hareketlere bak İlk videoda abs devreye girmiş sanki abi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Yukarıda yazdıklarım da yayalara karşı saygisiz olduğumu göstermiş biraz. Aslında tam tersi 50nin altında gidiyorsam basar dururum arkam da musaitse yol veririm ancak Istanbul'da çoğu yaya çok pişkin. Hızlı geldigimizi görmesine rağmen iki araba yanyana yola atlayip bir de ortada kaldı hem ona hem birbirimize giriyorduk. Kornaya basınca da el kol yapıyor böyleleri. Ayrıca Murat abinin dediği gibi yol verince rahat rahat tarlada yürüyor gibi yuruyenler var Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Yukarıda yazdıklarım da yayalara karşı saygisiz olduğumu göstermiş biraz. Aslında tam tersi 50nin altında gidiyorsam basar dururum arkam da musaitse yol veririm ancak Istanbul'da çoğu yaya çok pişkin. Hızlı geldigimizi görmesine rağmen iki araba yanyana yola atlayip bir de ortada kaldı hem ona hem birbirimize giriyorduk. Kornaya basınca da el kol yapıyor böyleleri. Ayrıca Murat abinin dediği gibi yol verince rahat rahat tarlada yürüyor gibi yuruyenler var Yok sana hitaben söylemedim Ozan, videodaki adam dalgın dalgın atlamış yola hoş görülebilir, insanlık hali bazen bizde dalabiliriz. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Tt nin sürüş şekli aynı benimki Bende böyle araba yokmuşcasına , babasının yoluymuşcasına giden at gözlüklü yayaları görmemezden geliyorum Bu yaya tavrı son senelerde türedi , arabaya karşı yol vermeme gibi bir gurur yapısına büründü sanki yayalar . Sonuç olarak araba bu , o anda içindeki şöför dikkatsiz olabilir , firen tutmaya bilir . Karşıdan , karşıya geçerken hızlı bir şekilde yürümek lazım . Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Yalnız dikkatini çekti mi bilmiyorum yayanın kavgadan sonra ikinci aracın önünden geçerken ki tavrı yine aynı alakasız yürüyor bence bu elemana has bir durum. Sonuçta şehir içinde yayaya yol vermek bize bir şey kaybettirmez. Bizde yaya oluyoruz ve aynı durumlara maruz kalabiliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Furkan bazı yayalar da çok g..ü kalkık kalkık oluyor ya. Onlara yol vermek zorundayız ya. Hele bazen yol verdiğine pişman ederler. Böyle yavaaş yavaaş geçerler karşıya. İşte o zaman üstlerinden geçesim gelir. Bir gün bir manyağa denk gelecekler ya bu tipler, hayırlısı. Eskiden arabalar yoktu yayalar vardı, arabalar sonra geldiler...Ne olursa olsun otoyollar hariç yollar öncelikli olarak yayalara aittir..İstedikleri yerden geçerler demek istemiyorum ama oradan geçen genç biri de olabilir, yaşlı bir amca da olabilir ve hatta çocuk olabilir..eğer yol vermeyi alışkanlık haline getirirsek zamanla dikkat seviyemiz artar... 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 dün Kırklareli'ne giderken Edirne otobanı. saat 08.00 dan sonrasını dikkatli izleyin. ayarlardan 1080p yapmayı unutmayın. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts