Ahmet İhsan Akşen 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Yeri geldiğinde hepsiyle makas attım. Bilinen bir şeyi saklamam. Sol şeritte adam tın tın gidiyor. Sağı boş, onun sağı da boş. Arkasında olmuş 1 km kuyruk. Aradan dereden geçip onu sağa geçeceği şekilde arkasından uyarıyorum. Çünkü sonradan trafik iyice kelmekeş oluyor, arkada artık yeter diyenler daha fazla riskli kullanıyor.Trafiğin akışına göre araç kullanımı bilen yok. Tabela 80 diyor, solda 60la gidiyor vatandaş. Sonra onun önüne sert geçince arkadan korna selektör yağıyor. O anda frene basıp inesim geliyor araçtan Bu makas değil ki abi, solu işgal edip çekilmeyen olunca bende sağından geçerim bazen ama iki aracın arasından silme geçmem hiçbir zaman, yoluna bakan masum insanları riske atmaya kimsenin hakkı yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Yol almakla makas atma karıştırılmasın lütfen. Çoğu sürücü yolda gereksizce yavaş gidiyor ve yolun akışına uymadığı için trafiği tıkıyor. Mecburen neresi boşsa oradan geçiyoruz. Videolarda izlediğim makasçıların ne kullandığının önemi yok. Yaptıkları yanlıştır tasvip edilemez. Ancak ilerlemek için şerit değiştirmek mübahtır. 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Sağdan geçme yasak sanılıyor, sağdan bas geç.(çok şeritli yolda) Problem iğne deliğinden geçmeye çalışmak, sinyal vermeden manevra yapmak, sürekli şerit değiştirmek. 4 Yorum bağlantısı
Yaşar Yüce 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 39 dakika önce, Erdem Çağla yazdı: Önce okuduğunuzu anlayın. Eğitim demekle neden aklınıza ilkokul mezunluğu geliyor? Eğitim sadece okula gitmek midir? İnsanın karakterinin düzgün olması da eğitimle olmaz mı? Sistem karakteri bozuk, hayattan tatminsiz birey yetiştirdikçe, cehalet önlenmek yerine kutsandıkça daha çok makas atan da görürüz kedi - köpek yakan da. Meselenin kaynağına inmeniz lazım, hiç düşündünüz mü kural tanımaz insanlar neden bu hale geldi diye? Bu sorunun cevabını kendi kendinize sorduğunu zaman pek çok şeyi daha iyi yorumlayacak ve anlayacaksınız. Erdem Bey okuduğumu doğru anladığımdan eminim. Eğitim ailede başlar, okulda devam eder. Eğitimin amacıda kişinin bilgi, becerisini artırmak ve terbiye etmektir. Eğitim hayat boyuda devam eder. Bunu bildiğimden ve fazlasını bildiğimden öncelikle emin olun. İşim eğitim zaten. Sistemin sağlıklı olup olmadığın tartışılır ama bizim burada sistemi tartışmamız yanlış olur o konuya girmeye gerek yok bence. Benim sizi eleştirdiğim konu insanları eğitim seviyelerine göre veya geçmişlerinde sevgi görmüş yada görmemiş gibi yaşantılarına göre gruplayıp küçümsemeniz, onlara karşı ön yargılı görüşleriniz. Hiç kimse mükemmel değildir. Ama mükemmel olmaya çalışmak gayret etmek gerekir. Herkesin yanlışları vardır. Hangimiz bütün kullara doğru düzgün uyuyoruz ki. Herkes bütçesine göre arabaya biner, kimisi baba arabasına biner, kimisi şirket aracına biner kimisi kiralık arabaya biner ve de bu insanlardan "genelleme yapmıyorum" makas atanlarda çıkar, kurallara uyanda çıkar. Makas atma cahilce bir davranış bana göre. Bunu yapanlar kendi canlarını hiçe saydığı gibi başkalarının canına da kast ediyorlar. Heyecan atraksiyon arıyorsan gidersin piste ne istiyorsa canın yaparsın. Neyse konu amacının dışına çıkmadan ben bitiriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 29 Kasım 2017 Paylaş 29 Kasım 2017 10 saat önce, Mustafa Karaaslan yazdı: Abi senin kaç tane araba vardı. Kangoda makas atarmışsın. Jeep liseyeye alınmamış. Mazda cx 3 de fiyat itibari ile makas atmaz statüsündeymiş. Hee öyle benim superB de makas atamaz 100 bin üstü ya, lafı çarpıtmakta genellemeyi kesin hüküm gibi göstermekte üstüne yok maşallah. İsteyen istediği araçla her türlü fantazisini yapabilir ben sadece gördüklerimden edindiğim tecribeye dayanarak genelleme yaptım o kadar. 9 saat önce, Yaşar Yüce yazdı: Erdem Bey okuduğumu doğru anladığımdan eminim. Eğitim ailede başlar, okulda devam eder. Eğitimin amacıda kişinin bilgi, becerisini artırmak ve terbiye etmektir. Eğitim hayat boyuda devam eder. Bunu bildiğimden ve fazlasını bildiğimden öncelikle emin olun. İşim eğitim zaten. Sistemin sağlıklı olup olmadığın tartışılır ama bizim burada sistemi tartışmamız yanlış olur o konuya girmeye gerek yok bence. Benim sizi eleştirdiğim konu insanları eğitim seviyelerine göre veya geçmişlerinde sevgi görmüş yada görmemiş gibi yaşantılarına göre gruplayıp küçümsemeniz, onlara karşı ön yargılı görüşleriniz. Hiç kimse mükemmel değildir. Ama mükemmel olmaya çalışmak gayret etmek gerekir. Herkesin yanlışları vardır. Hangimiz bütün kullara doğru düzgün uyuyoruz ki. Herkes bütçesine göre arabaya biner, kimisi baba arabasına biner, kimisi şirket aracına biner kimisi kiralık arabaya biner ve de bu insanlardan "genelleme yapmıyorum" makas atanlarda çıkar, kurallara uyanda çıkar. Makas atma cahilce bir davranış bana göre. Bunu yapanlar kendi canlarını hiçe saydığı gibi başkalarının canına da kast ediyorlar. Heyecan atraksiyon arıyorsan gidersin piste ne istiyorsa canın yaparsın. Neyse konu amacının dışına çıkmadan ben bitiriyorum. Yaşar bey makas atan cahilce davranışta bulunanların niçin bu davranışta bulunduklarını, kimsenin bunlara ceza yazmadığını, bu kişilerin neden kimseden korkmadıklarını irdelemek için olayın eğitim safhasına inmek gerekiyor. Bunu dile getirmek insanları küçümsemek değildir. Ben ne prof'lar gördüm adam olamamış, ne lise terk'ler gördüm insanlık örneği. Bunun için köşe başlarına radar koymakla yakaladığı arabanın cam filmine ceza yazmakla toplum eğitilmiyor. Siz hiç makas attığı için veya kural ihlali yaptığı için trafik polisinin ikaz edip sağa çektirdiği ve ceza yazdığı araba gördünüz mü? Varsa yoksa radar, uygulama, kemer, trafik sigortası egzoz pulu vs. Ülkedeki yanlış giden şeyleri olumsuz yönde eleştiren kişiler inanın ülkesinin daha iyi olması için bunu yapıyor. Spor, bilim, teknoloji çocukların enerjisini atabileceği bir yer yok aileden terbiye yok polis makas atarken görürse ehliyetimi elimden alır korkusu yok sonra büyüyünce altına arabayı kapınca kendisini gladyatör gibi hissediyor makas atıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Uzağa götürseydin. Allah razı olsun. Kurtardın hayvanı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Not: Çarpmadım.. Gelen sesler, aracın içindeki koltuktan yere düşen poşetler.. 6 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 14 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Not: Çarpmadım.. Gelen sesler, aracın içindeki koltuktan yere düşen poşetler.. Adam yaya geçidinden geçmiş, sen suçlusun abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 Adam yaya geçidinden geçmiş, sen suçlusun abi [emoji3]Suçluyum valla [emoji85] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Dün akşam sahilde giderken, hypermiling hakkında biraz sohbet ettim kendi kendime. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Arkadaşlar, videos 2nci dakikadan başlıyor. düzeltmemede izin vermiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Videonun amacı ne Ali.. Ona göre bi yere taşıyalım veya birleştirelim.. Burası yanlış.. Kamerayı nereye nasıl sabitledin. ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Sahil yolunda ekonomik bir sürüş yapmıştım. Çıtır seyirlik. Heralde yanlış oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 3 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Sahil yolunda ekonomik bir sürüş yapmıştım. Çıtır seyirlik. Heralde yanlış oldu. Buraya aldım Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Kask yok virajda sollama bide lama gibi tükürüyor 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Ölecek manyak ,birinin de basini belaya sokcak bi ara karsidan gelenin altina gircek gibi oldu 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Ayık değil sanırım. Video boyunca o koltukta oturabilmesine şaşırdım. Kim bilir kimin başını derde sokacak. Ben böyle "sürüş stili" görmedim... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Haha. Lama Tükürünce bende şaşırdım 3 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Ayık değil sanırım. Video boyunca o koltukta oturabilmesine şaşırdım. Kim bilir kimin başını derde sokacak. Ben böyle "sürüş stili" görmedim... Daha arkadan fark ettim. Manyak gibi geliyordu. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Ölecek adamın arkasından konuşmayalım boşverin. Nasılsa fazla yaşamaz 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Yol dedigin tek gidis tek gelis olacak Soldaki Linea sanki radardi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Birgun ben de boyle gidiyorum upuzun yol serit tek cizgi dedim sol bos karsidan gelen yok basladim sollamaya oh dedim kamyonlardan kurtardik ileride aynali abilerimiz pusmuslar bekliyor bir dur isareti yapti cektim saga pasa pasa cezamizi yedik. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Yol dedigin tek gidis tek gelis olacak [emoji4] Soldaki Linea sanki radardi [emoji4]Yok radar değildi radar Hasangazi’nin orda yolun sağında vardı Yorum bağlantısı
Recommended Posts