Misafir 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 benim kamerada geldi bugün hatta gelmedi gittim ben aldım ptt şubesindeymiş bekleyemedim bakalım ilginç görüntüler olursa bende koyarım Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 http://yadi.sk/d/mYKqSStkLeYNg süper 3 lü az kalsın biri birine giriyordu kamera geniş açı olunca videoda olduğundan biraz farklı görünüyor birde mini 0801 görüntü kalitesi çok kötü geldi oysa ayarı en sonda bir sıkıntı mı varki acep kameramda Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 (düzenlendi) 6 Nisan 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Bu video gizlidir diyor abi Furkan sende gizli diyor, bende hiç bir şey görünmüyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Bu video gizlidir diyor abi Siteye atarken (upload) bağlantısını (linkini) verip çıkmıştım. Taslak olarak kalmış. Bak bi daa şimdi. Furkan sende gizli diyor, bende hiç bir şey görünmüyor. 195.46.39.39 195.46.39.40 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 şimdi tamam hocam. dns, aynısıydı zaten. bir yumruk atsaydın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 şimdi tamam hocam. dns, aynısıydı zaten. bir yumruk atsaydın. Aslında yavaşlamayacaktım, gömecektim ortadan. Sonra da bi tutanak, görüntüler eşliğinde arabayı yeniden yaptıracaktım hıyarın sigortasına. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 buda benden gelsin, incirli yanyol, e5 e çıkış, burada her an kaza olabilir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 buda benden gelsin, incirli yanyol, e5 e çıkış, burada her an kaza olabilir. Sanki kaza olursa çekeyim gibi durmuşun sen de be abi. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 buda benden gelsin, incirli yanyol, e5 e çıkış, burada her an kaza olabilir. siz niye soz dinlemiyonuz bakiim kapatmadikmi kardesim youtubu>_>Sanki kaza olursa çekeyim gibi durmuşun sen de be abi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Fatih sıkıştı onu bekliyorduk. Çok su içirmeyin çocuğa. siz niye soz dinlemiyonuz bakiim kapatmadikmi kardesim youtubu>_> Ne zaman kapanmış? Kim kapatmış? Kimin haddine? Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Çok su içirmeyin çocuğa. Ne zaman kapanmış? Kim kapatmış? Kimin haddine? efkan bey geliyo simdi kovalamaya sizi abi :ph34r: Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 abi senin önün boş.. Sanki kazaya sebebiyet vereceksin gibi duruyorsun...! kameranın görüntüsü güzelmiş. Bende alıp takacam burda abi. İtalyanlar bulgarlar, polonlar çok pislik yapıyorlar.. Bire bir delil .. Burda Tr deki gibi umursamamazlık yapmazlar. Anında görüntü.. 3 dakika da polisin geldiğini gördüm... GPS modülünü de unutma: http://www.foxoffer.com/shadow-gt680w-full-hd-1080p-car-dash-camcorder-p-592.html#.U0HI8LUQ-70 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Bundan alayım en kısa zamanda abi.. Hepsi dahil mi buna.? Gps dahilmi acaba ayrımı ..? Arı takılıyor, ilanda seçmen gerekecek. 19.99 doloresmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Murat abi eleman süper hiç istifini bozmuyor dondurmaya devam.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Murat abi eleman süper hiç istifini bozmuyor dondurmaya devam.. Aslında yapacaksan böyle yapacaksın tabii ama bir gün girer o dondurma de mi? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Mesut bizim durduğumuz yer park yeri. Arka tarafı görmediğinden, öyle görünüyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Aslında yapacaksan böyle yapacaksın tabii ama bir gün girer o dondurma de mi? Demez demez aslında bu kameralardan canımı çektirdiniz bizim buralarda hergün dikkatli olman gerekiyor çok sıkıntılı bir trafik var. Hergün ayrı bir dikkatsizlik. Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Demez demez aslında bu kameralardan canımı çektirdiniz bizim buralarda hergün dikkatli olman gerekiyor çok sıkıntılı bir trafik var. Hergün ayrı bir dikkatsizlik.Ay senin kameran yok muu? Nakadar banaal... Ayhohohihahaa çok eğlendim kıız. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Ay senin kameran yok muu? Nakadar banaal... Ayhohohihahaa çok eğlendim kıız. Sen de fazlalık varsa bi tane bana versene Murat Hocam bizde nasiplenek. Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Nisan 2014 Yazar Paylaş 8 Nisan 2014 Sen de fazlalık varsa bi tane bana versene Murat Hocam bizde nasiplenek. NAsıl derler? Olsa dükkan senin meslektaşım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Yav bu forumda her şey çok güzel fakat bu güzelliklere ulaşmak içinde pul(para) lazım netcez bilmiyom. Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Nisan 2014 Yazar Paylaş 8 Nisan 2014 Yav bu forumda her şey çok güzel fakat bu güzelliklere ulaşmak içinde pul(para) lazım netcez bilmiyom. Kaliteyi ucuza alamazsın janim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts