İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
42 dakika önce, Uğur Göçer yazdı:

Ben de bayramdan birkaç gün önce yayaya çarptım :( Allah ikimizi de korudu ki çocuğun durumu çok iyi ve taburcu oldu çok şükür. emoji58.png

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/291359-Çocuğa-Arkadaşım-Fena-Çarptı-(-Daha-bugün-)-Araç-Kamerası-Kayıtta-

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En korktuğum şey; yayaya çarpmak. Bir kaç kere yaya da ben de ucuz kurtulduk. Allah kimsenin başına vermesin. Hele ki çocuk. Bana olsun, çocuğa olmasın... Çok korkarım. Nasıl da fırlarlar, saniyelik bile değil. Çocuğun iyi olmasına çok sevindim. Büyük geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

O logoyu videoya nasıl koyduğunu öğretirsen logoyu yollarım sana.
Aksi taktirde. Sen logo yapmaya ben videoya logo koymaya uğraşıp duracağız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
6 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Abi cok gecmis olsun.

Çok sağ olasın Sani can. :)

12 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

O logoyu videoya nasıl koyduğunu öğretirsen logoyu yollarım sana.
Aksi taktirde. Sen logo yapmaya ben videoya logo koymaya uğraşıp duracağız.

17 Şubat 2015 tarihinde Sani'nin isteği üzerine aşağıdaki bağlantıda bulunan konuyu açmıştım janim. Forum ortamlarında yenisin diye bir şey demiyorum ama arama yapmadan aynı konuda yeni konu açmak, soru sormak hoş değil. Arama yapmalısın önce. Şimdi, logoyu ve özürleri alayım. :seytan:

Not: Fena yakalandın ya. :p

Bağlantı: 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Nası? Vardı link... Neyse, forumda var, arasın bulsun. Hayret bi şi ya... Ama linki koymuştum ben. Biri bi şey yaptı garanti. Ya da forum hala biraz şey. Ney? :crazy:

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Murat Dere
İyi bayramlar abi

Öhöm, şey, sana da, cici. [emoji5]

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat Bey Abi Hocam gecmis olsun carpmaya gore hasar gayet az , saglam bizim bu fordlar

Orası öyle. Bugün konuştuk; tofaş olsaydı araba orada kalmıştı, diye. Gerçi asıl hasar sanayiye gidince belli olacak ama. Bugün Marmaris'e gidip geldim. Bir sorun çıkmadı.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ahmet İhsan Akşen

Videolar neden hemen bitiyor sanıyorsunuz [emoji4] bu eskilerden, kamerada kalmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Şerit değiştirmeye değil de sanki başka bir şey ile uğraşıyor gibi. Önüde boş halbuki.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan
4 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

30. saniye de frene basmak gerekirdi. adam uyumuş olabilir, kalp krizi geçirmiş olabilir, bayılmış olabilir. 

haklı olmak hayat kurtarmaz. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Murat hocam büyük geçmiş olsun .ALLAH beterinden sakınsın.

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Ahmet bey çok geçmiş olsun, anlık bir olay farkındayım fakat Hüseyin beyin yapmış olduğu yoruma katılıyorum. [emoji15]

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Gazi bıraktım ve ayağım frendeydi, 32. saniyede ön tekerdende anlaşılacağı gibi direksiyonu çevirdi bende freni bıraktım. Arkamdan gelenler de vardı durmak da sıkıntı sol şeritte.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
11 saat önce, Hüseyin Vuruşkan yazdı:

30. saniye de frene basmak gerekirdi. adam uyumuş olabilir, kalp krizi geçirmiş olabilir, bayılmış olabilir. 

haklı olmak hayat kurtarmaz. 

O an durmak istese de duramazdı.. Fren yapsa oraya sıkışır kalırdı.. Ahmet doğru olanı yapmış bence. 

Bazen gaza basmak hayat kurtarır.. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İstanbul'dan Antalya'ya 110 sabit gidiyorum, acelelik işim yok ama rampa yukarı herkes yavaşlayinca hızlı gidiyor gibi oluyor :)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Kamyoncu dalmış veya başka bişeyle meşgul heralde, gereksiz bir çıkış olmuş. Soldaki duvar olduğundan hızlı gösteriyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
18 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Kamyoncu dalmış veya başka bişeyle meşgul heralde, gereksiz bir çıkış olmuş. Soldaki duvar olduğundan hızlı gösteriyor.

Kafasında neler vardı kim bilir. :)

Belki de hayalinde araba solluyordu o an ve aynaya bakmayı unuttu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan
1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

O an durmak istese de duramazdı.. Fren yapsa oraya sıkışır kalırdı.. Ahmet doğru olanı yapmış bence. 

Bazen gaza basmak hayat kurtarır.. 

Demek önümüze dengesizce çıkan araçları, 4 saniye önce farketmemize rağmen gazlayarak geçmeye çalışacağız. :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...