Harun Kocaçalışkan 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Ucuz atlatmışsınız her iki taraf olarak ancak hatanın çoğu sizde. Taralı alana girmemeniz gerekir. Arkadan gelen bir araç size de vurabilirdi. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Çok geçmiş olsun Ali bey [emoji33] sol arkadan gelen olup olmadığı ayna vasıtası ile görülebilir. Bana kalırsa yayanın kesinlikle orada olmaması gerekiyor. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 O sırada aynaya baktığımdan, beyaz minubus ile perdelenen adamın ilk göz temasını kaçırdım. Sonrasıda malum durum. İnanın orda bir insan olabilceği hiç aklıma gelmezdi. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Tarafı alana girilmemeli, İstanbul'da uyan pek yok galiba Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Buyuk gecmis olsun cok ucuz atlatilmis. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Ucuz atlatmışsın Ali. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Ali geçmiş olsun .ALLAH korumuş .Yayada suçlu . Lakin asılında suçlusun kardeşim orası araç yolu değil o çizgiler duvar anlamındadır bir nevi duvarın üstüne çıkmışsın . 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Geçmiş olsun E5 Sabiha Gökçen köprüsü galiba orada yayanin yolun o kısmında olma ihtimali yok denilecek kadar az o da size denk gelmiş [emoji17] fakat sizde aceleci davranmışsınız 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Yaya olmasa da, duran araç olabilir, hızla gelen Apaçi olabilir, taş olabilir vs, büyük geçmiş olsun. Neden oraya girdiğinizi anlayamadım 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Suçumu biliyorum. O günden beri kesinlikle taranmış alana girmiyorum. Etrafımı daha iyi görmek adına, cama bağlı tüm vantuzları söktüm. gece görüşümü artırmak için farlarımı değiştirdim. Araba gelip gelmediğini görmek için artık kafamı arkaya cevirecek kadar her şeyi yapıyorum. Tertemiz bir görüntü sıfır görüş kaybı yeni sloganım oldu... Bu videoda sis yüzünden yol ayrımını son anda farkettim.. 1:35 civarı.. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Allah korumuş. Her ikinizi de. Bildiğiniz yalayıp geçmişsiniz resmen. Asli kusurlu tabii ki yaya, zira otoyola yaya giremez. Ama bu durumun geri dönüşü olmayabilirdi. Şükür diyelim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Buda benim başıma gelen vukuat, belki biraz aceleci olduğum için mevzu başıma geldi [emoji4] Allah ikimizde kurtardı Sola kırmaya devam etmek süper karar olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 20 saat önce, Ali Darbaz yazdı: Buda benim başıma gelen vukuat, belki biraz aceleci olduğum için mevzu başıma geldi Allah ikimizde kurtardı iki tarafında verilmiş sadakası varmış. öylece geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 39 dakika önce, İlhan Gülcan yazdı: iki tarafında verilmiş sadakası varmış. öylece geçmiş olsun. Tövbeliyim Artık öyle çıkışlarım yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Bir saat önce, Ali Darbaz yazdı: Tövbeliyim Artık öyle çıkışlarım yok. Geçmiş olsun... Orada yayanın olacağını kimse beklemez.. Bir çoğu da usulsüz olsa da sizin gibi çıkar o yola. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Gecmis olsun ucuz atlatmissiniz... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 İlk video yüklemem bu, movie maker ile orta kalitede kaydettim, çok iyi olmamış.Eşimin aracındaydım, kameramız Xiaoyi Yi. Işıklardan sola dönerken taksici abimiz önümüze kırdı, gerçi ben sağda olduğum için yanlış taraftayım ama, biraz geriden ve temkinli olarak açıktan döndüm. Öyle olmasına rağmen kendisi soldan devam etmeyi değil de ısrarla önüme kırarak sağa çıkmayı tercih etti. Yorum sizin... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 Geçen gün, manevra yaparken önüme çıktı birisi. Korna çaldım. Neden korna çalıyorsun diyor. Görmedin önüme çıktın dedim. Gördüm ben seni dedi. O zaman önüme neden çıktın göre göre diyince sustu. 8 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Geçen gün, manevra yaparken önüme çıktı birisi. Korna çaldım. Neden korna çalıyorsun diyor. Görmedin önüme çıktın dedim. Gördüm ben seni dedi. O zaman önüme neden çıktın göre göre diyince sustu. Böyle durumlar için artık "gel kameradan bakalım" diyebiliyoruz. O zaman gıkını çıkarmıyorlar.Ama ben bu taksiciye birşey demedim. Youtube'dan yayınlıyoruz bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 Ben bu tarz videoları koymuyorum. Hemen hemen her araba kullanışımda karşı karşıya kalıyorum. Daha sansasyonel olmalı 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 4 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Ben bu tarz videoları koymuyorum. Hemen hemen her araba kullanışımda karşı karşıya kalıyorum. Daha sansasyonel olmalı Her kullanışta aşağı yukarı bir olay oluyor, bu trafikte zaten olmaması çok zor. Ama illa kaza videosu mu koyalım hocam? Teşhir olsunlar bence... 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 Başka bir video, uzun yolda başımıza sıkça gelen "arkaya/aynaya bakmadan sollamaya çıkma" ya da "nasıl olsa benim aracım kuvvetli motora sahip, hemen geçerim umursamazlığı"... Hız sabitleyici ile110 civarı gidiyordum, Q7 bayağı bir fren yaptırdı bana yokuş yukarı, bu arada bizi geçen Range Rover da epey süratliydi. Allah'tan Q7'nin çıkacağını sezip hızı kesmiştim. Kamera GitUp1...Youtube çözünürlüğü ve kaliteyi indiriyor yüklerken... 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 range de çok hızlı geliyor ama Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 Q7 nin sinyal vermese bile kamyonu sollayacağı aşikar. Öngörü çok önemli trafikte 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts