Ahmet İhsan Akşen 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Tık yok. Sanırım balataların ısınması sonucu olmuş. Geçenlerde yine aynı yolda kepekliden aşağı inerken kamyonun biri yanıyordu. Hemen durdum indim. Yangın tüpü ile müdahale ettik. Sonra söndü. Tık derken kamerayı tam öne alınca tık diye oturduğu bir yer vardır demek istedim [emoji16] Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 6 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Show haber ustune atlar. Whatsapp ihbar hattına gönderin derim. bencede kesinlikle yayınlanmalı ki dersini alsın şerefsiz. eminim bu görüntülerden sonra emniyet de gereğini yapar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 51 dakika önce, Ahmet Ekici yazdı: Dikkat etmek lazım Aşırı hız galiba... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Dikkat etmek lazım Hızı çok yok, garip olan bunlarda çok iyi dorse freni olduğu halde frene dokunduğu an kayması. Geriye lastik kalıyor. Eğer 1 saniye önde olsanız solunda olacak, Allah esirgesin refüj ile arasında kalacaktınız AS 250 ile makas mı atılır demeyin [emoji4] Hemen ilgili mercilere şikayet. Dışarıya sigara atan adama kesilen çeza makbuzu görseli geldi bana vakti zamanında 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Aşırı hız galiba... Yağış da eklenince. Orda fren yapıyo,virajda biraz yavaşlamak için, ön tekerler kitlendi sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 1 saat önce, Ahmet Ekici yazdı: Dikkat etmek lazım büyük geçmiş olsun arkadan da bunun kafada biri gelse arada kalırdınız.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hızı çok yok, garip olan bunlarda çok iyi dorse freni olduğu halde frene dokunduğu an kayması. Geriye lastik kalıyor. Eğer 1 saniye önde olsanız solunda olacak, Allah esirgesin refüj ile arasında kalacaktınız Hemen ilgili mercilere şikayet. Dışarıya sigara atan adama kesilen çeza makbuzu görseli geldi bana vakti zamanında Lastik kabak, kaçarı yok ta, sanırım hız da var. Uzun süre frene basıyor zira. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 2 saat önce, Ahmet Ekici yazdı: Dikkat etmek lazım Sanırım bu videoyu daha önceden koymuştunuz. Hesap kapanınca tekrar kondu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Lastik kabak, kaçarı yok ta, sanırım hız da var. Uzun süre frene basıyor zira.En fazla 100 hızı. O makina için iyi lastik ile birşey değil. İlerideki viraj keskin değil. O araçlar gözü kapalı gider gelir yolu Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 36 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Sanırım bu videoyu daha önceden koymuştunuz. Hesap kapanınca tekrar kondu Video bana ait değildir. Daha önce eklemedim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Kayacağı besbelli, cahil herif, birilerinin ölmesi lazım akıllanması için 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Bu sefer hiç konuşmadım Corolla 'yı kullanan bayan maganda. Işıklarda olmayan 4. şeritten kalkıyor kendileri, gerisi videoda. 8 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 10 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Bu sefer hiç konuşmadım Corolla 'yı kullanan bayan maganda. Işıklarda olmayan 4. şeritten kalkıyor kendileri, gerisi videoda. O ne kadar maganda yaa, CC, Opel, Corolla az daha zorlasa Civicde bu üçüne katılacak Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Adamlar aşağıya indi, geri ne yaptılar bakmadım. Bunlar sıradan şeyler. Begenilirse yakaladıklarımı paylaşacağım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Adamlar aşağıya indi, geri ne yaptılar bakmadım. Bunlar sıradan şeyler. Begenilirse yakaladıklarımı paylaşacağım.Güzel eksinlar var Yorum bağlantısı
Selim Kaya 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Bitmiyorlar. Sabah işe gidiyorum. Sokaktan çıkmadan önce şöyle bir kontrol ettim yolu. Baktım sol taraftan kamyonet geliyor. Sol tarafımı da mümkün olduğunca açık bırakıp bekliyorum. Belki çıktığım sokağa döner diye. Halbuki arkamdan gelen mükemmel şahsa açmışım ben yan tarafı. Beklemeye de gerek yokmuş. Kafa kafaya gelip trafiği sıkıştırmak gerekiyormuş. Sonra geri gel ileri git vs. Alıştım artık. Ama ahdım var bu yolların tapusu nerede dağıtılıyorsa ben de alacağım. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 4 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Bu sefer hiç konuşmadım Corolla 'yı kullanan bayan maganda. Işıklarda olmayan 4. şeritten kalkıyor kendileri, gerisi videoda. Corolla bildiğin eski İstanbul taksicisi yahu CC çok daha tehlikeli. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Cc fenalarda. Corolla alistik manzaralar. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 17 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Bu sefer hiç konuşmadım Corolla 'yı kullanan bayan maganda. Işıklarda olmayan 4. şeritten kalkıyor kendileri, gerisi videoda. Memleketime bak ne hale gelmiş Hepsi bir arada olmuş Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 17 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Ama ahdım var bu yolların tapusu nerede dağıtılıyorsa ben de alacağım. geç kaldın, sonuncuyu amca almış. 5 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 22 Nisan 2017 Paylaş 22 Nisan 2017 Broadway zor durdu vallahi onun yüzünden bende sert fren yapınca biraz kaydım. Şükür kazasız atlattık. 3 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 22 Nisan 2017 Paylaş 22 Nisan 2017 56 dakika önce, Onur Çelebi yazdı: Broadway zor durdu vallahi onun yüzünden bende sert fren yapınca biraz kaydım. Şükür kazasız atlattık. Takip mesafesinin önemi.. Yağmurlu havada o viraj için hız fazla. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts