İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Sani Gerşon
On 17.03.2017 at 23:12, İlhan Gülcan yazdı:

Sinyal verip şeride burnunu verince arkadan gaza basan bi de sayıp döken arkadaş. Trafikte en sevdiğimiz hareketler. Sinyali verip o da geçsin o da geçsin diye beklersende bir allahın kulu niyeyse yol vermez :(

Sinyal vermeniz o şeride girmeye hak kazandığınızı göstermez. Ama arkadakinin de yaptığı doğru değil. Aynı hızda gitse ya da ayağını hafif gazdan çekse sorun yaşanmayacak.

İstanbul'da trafik müsaitse önümde sinyal verene her zaman yol vermişimdir. Keşke herkes benim gibi olsa...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

ben en çok minibüsleri beğeniyorum asla yol ayrımında sıraya girmek yok anayoldan devam edip en uç noktadan sinyal dahi vermeden zorla kafasını sokup ( müsadee etmesem çoğunda çarpıp gireceğine eminim )  hopp diye dalıyorlar.  sonrada girdikleri yolda 20 yle gidip yolcu arıyor trafiği felç ediyorlar

hiçkimse kusura bakmasın minibüsler ekmek parası kazanırken bir çok kişinin hakkını gasbediyorlar bana göre bu adil değil....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Şehir içi trafiğindeyim. Karşı şerit, sıralı park nedeniyle biraz daralmış. Bu da yetmezmiş gibi, markete bakkala mal indiren kamyonette karşı şeridi kapatmış durumda. Benim şeridim açık. Bakıyorum bir araç kafayı çıkarmış kamyonetin arkasından geçecek. Hadi eyvallah geçsin. Arkasından diğeri diğeri diğeri. Sonra bir ticari taksi selektör yapıyor nereye geliyorsun diye bana. E yol benim. Arkamdaki de bana korna basıyor niye gitmiyorsun diye. :crazy::kafa2::elisopali:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
Bir saat önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Şehir içi trafiğindeyim. Karşı şerit, sıralı park nedeniyle biraz daralmış. Bu da yetmezmiş gibi, markete bakkala mal indiren kamyonette karşı şeridi kapatmış durumda. Benim şeridim açık. Bakıyorum bir araç kafayı çıkarmış kamyonetin arkasından geçecek. Hadi eyvallah geçsin. Arkasından diğeri diğeri diğeri. Sonra bir ticari taksi selektör yapıyor nereye geliyorsun diye bana. E yol benim. Arkamdaki de bana korna basıyor niye gitmiyorsun diye. :crazy::kafa2::elisopali:

Kesin zopa 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
2 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

mesela 2 şeritli yolda gidiyoruz, dönüyoruz virajı hooop çevirme, koymuş polis  kukaları, sol şerit iptal geç en sağa, başlıyor macera, soldaki basayım  sağa geçeyim derdinde, sağdaki basayım aman önüme geçmesin soldakiler, hoooop hadi bakalım kukaların önünde solda kuyruk kornalar içten sövmeler, yahu gördün sağdaki araç gaz kes geçsin önüne bırak.... yoook olmaz, ha birde trafik yoğunsa, solda durumu gören bastırıp öndekinin arkasına yapışır keza sağ şerittekilerde öyle, soldan araya girene aman izin vermeyim= kilit...

Sizin oralarda polis çevirme kontrol yaparken kornalaşıp birbirinizle kavga mı ediyorsunuz ? Bizim burada herkes ehliyet sınavına girer gibi geçiyor, kemer takmayan kemerini takar, sinyaller verilir, yol veren sürücü teşekkür ederim dercesine kafa ile hafifçe selamlar, diğeri ne önemi var der gibi karşılık verir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
On 22.03.2017 at 00:40, Münir Nurettin Taşova yazdı:

Sırf sinyal veriyorsunuz diye her yere girip cikamazsiniz, sinyal vermek size öyle bir özgürlük tanımaz. Hatalı videoyu paylasmakta ekstra enteresan.

teşekkür ederim. tabi sinyali ne zaman verdiğim anlaşılmadığı için hata yine bana kalmış. takdirinizdir.

On 22.03.2017 at 09:11, Sefa Çelik yazdı:

Amacım polemik değil. Ehliyetimi trafik kurallarını ilk icat eden ülke olan İngiltere'de aldım. Kural net. Önündeki araç sinyal verdiğinde hızını keseceksin, sinyal verilen tarafına girmeyeceksin. Bu iş sadece ayağını gazdan çekmeye ve/veya birazcık frene dokunmaya bakar. Çok mu zor?

Bizde sinyal vermeye gör. Sanki o lamba arkadaki aracın gaz teline bağlı. Sinyal verir vermez arkadaki daha da gaza basıp dönmeni (veya şerit değiştirmeni) engelliyor, yol benim önce ben diyor. Sen arkadasın, nasıl yol senin? 1 sene askerliğin şart olduğu gibi 1 sene yurt dışı her Türk erkeğine şart olmalı bence.

yurtdışına gitmeye gerek yokki. biraz saygı ve anlayış.

On 22.03.2017 at 10:16, Okan Tansel yazdı:

Yaptın yanlıştı kardeşim  bence . sinyali vermiş olman yolun senin oldu anlamına gelmez sinyal verilir.manevra yapılacak şerit konturol edilir şeritte giden o anda şerit sahibidir normal bir geçiş mesafesi oluştuysa şerit değiştirirsin.

yol benim iddiam yok arkadaki araç özellikle sinyalimi gördükten sonra gaza basmasa hiç problemsiz geçiş yapacaktım.

On 22.03.2017 at 10:25, Mustafa Arıkan yazdı:

Bu tarz durumlarda önümde sinyal yakan araç ile yeterli mesafe varsa veya yavaşlamaya fırsatım varsa yavaşlıyorum. Yol veriyorum ama bizde olaylar biraz farklı oluyor. Şerit değiştirecek kişi genelde son anda sinyal veriyor. Ve direkt şeride atlıyor. Ben hızlıyım arkamdaki zaten takip mesafesini korumuyor, e böyle olunca da bizde şerit değiştirecek araca yol vermiyoruz. Veya korna ile tepkimizi gösteriyoruz. Öncesinde olması gerektiği gibi sinyal verene yol vermemek zaten trafik kuralı olmasa bile etik değil.

aynı şekilde. ama sinyal verip yol istediğinde yol veren istanbul trafiğinde neredeyse yok. denk düşersenizde çok şanslısınız. :(

21 saat önce, Evren Erakçora yazdı:

Sinyal verenlerin  az olduğu ülkemizde , insan gibi sinyal verene yol verilir. 10-15 sene önce sinyal vermeyen yok gibiydi  o zaman farklıydı. 

istanbulda sinyal verene değil sinyal vermeden şeride dalana önüne dalana yol veriliyor . ben yol verdiğimde apışıp kalan geçmekte tereddüt yaşayan o kadar çok gördümki...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Sabah Konya yolunda Aşti çıkışı. Servis otobüsü yanıyordu.
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Murat, kamerayı sonra aynı açıya başarılı bir şekilde alman gayet güzel.. :) 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Murat, kamerayı sonra aynı açıya başarılı bir şekilde alman gayet güzel.. [emoji4] 

Dumanı tüten otobüsten çok, dikkatimi çeken nokta kameranın hareketi oldu [emoji16][emoji106]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci
Murat, kamerayı sonra aynı açıya başarılı bir şekilde alman gayet güzel.. [emoji4] 

Gerçekten iyi tutturmuşum [emoji51]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bi "tık" vardır herhalde diye düşündüm bende izleyince, yok mu [emoji54]

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Tık yok. Sanırım balataların ısınması sonucu olmuş. Geçenlerde yine aynı yolda kepekliden aşağı inerken kamyonun biri yanıyordu. Hemen durdum indim. Yangın tüpü ile müdahale ettik. Sonra söndü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
(düzenlendi)

Eski youtube hesabım askıya alındı. Yeni hesap açarak videolara devam ediyorum.

tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
On 22.03.2017 at 15:49, Serkan Toker yazdı:

Sizin oralarda polis çevirme kontrol yaparken kornalaşıp birbirinizle kavga mı ediyorsunuz ? Bizim burada herkes ehliyet sınavına girer gibi geçiyor, kemer takmayan kemerini takar, sinyaller verilir, yol veren sürücü teşekkür ederim dercesine kafa ile hafifçe selamlar, diğeri ne önemi var der gibi karşılık verir. 

uzun yol kardeş, şehir içinde oyun oynamıyoruz, 7-8 saat direksiyon sallayınca nezaket falan kalmıyor, keyfim yerindeyse selam veriyorum, keyfi yerindeyse alıyor, sinyal bazen, ehliyet sınavımı :D yok öyle birşey, hız sınırı neyse limitteyim, 110 la gelir geldiğimide göstere göstere hemde, yavaşlar bakarım duruma, genelde de durdurmazlar o zaman selamı çakarız yada dediğin gibi kornayı :tongue: kavga yok, teksasmı burası, polisle kavgamı olur :biggrin:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
10 saat önce, Ahmet Ekici yazdı:

Ne etin de Askıya aldırdın acabaaa . :fiuw:

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
5 saat önce, Okan Tansel yazdı:

Ne etin de Askıya aldırdın acabaaa . :fiuw:

Spam olduğunu düşünmüş ağa babaları :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
27 dakika önce, Ahmet Ekici yazdı:

Spam olduğunu düşünmüş ağa babaları :)

Tabi tabi öledir . huhuuuuuu :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
16 saat önce, Ahmet Ekici yazdı:

Güzel videolar Ahmet Bey. Bölgemiz olunca da ilgimi çekti galiba.. 

Çok kaliteli asfalt yapmışlar o dikkatimi çekti.. Caddy'ci amcenın amacı neymiş :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İsa Acar

Bu görüntülerle ceza kesilmeli, en ağırından, alınsın ehliyeti, hapis bile yatsın, .....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Show haber ustune atlar. Whatsapp ihbar hattına gönderin derim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Bende çok video var, sık sık düşüyor ama kendime hakim olamıyorum, ağzımdan 1-2 masum kelimecikler dökülüveriyor...

Daha dün akşam Led paket opsiyonlu b8 passat makas atarken önüme kırmaya cesaret etti, korna çalınca dönüp bide bana korna çalmaya başladı. Tam levyelik... Videoyu yayınlamak istemiyorum, sesden yana sıkıntı var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Bende çok video var, sık sık düşüyor ama kendime hakim olamıyorum, ağzımdan 1-2 masum kelimecikler dökülüveriyor...
Daha dün akşam Led paket opsiyonlu b8 passat makas atarken önüme kırmaya cesaret etti, korna çalınca dönüp bide bana korna çalmaya başladı. Tam levyelik... Videoyu yayınlamak istemiyorum, sesden yana sıkıntı var.

Sessiz yayınla boşlukları​ biz dolduralım[emoji23]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Tadı sesinde zaten :D

Uzun kornayı duymadan... Hiç olur mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...