Servet Aydın 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 Dövelim Genç eleman, iki hafta sonra düğünü var. Dayak yemekten beter olacak zaten 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 Cavit hoca buyugumdur lazlardan korkarim ben 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 Artık şahitlerin huzurunda adak adadın Dana kesecen. Haberimiz olmaz ise, işe yaramaz bilgine. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 Artık şahitlerin huzurunda adak adadın Dana kesecen. Haberimiz olmaz ise, işe yaramaz bilgine.Huzur evinde kesecem 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 8 saat önce, Metin Akbal yazdı: Cavit hoca buyugumdur lazlardan korkarim ben Korkma sev ... Alışmaya çalış. Selamlar.? 2 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 17 Mart 2017 Paylaş 17 Mart 2017 (düzenlendi) Sinyal verip şeride burnunu verince arkadan gaza basan bi de sayıp döken arkadaş. Trafikte en sevdiğimiz hareketler. Sinyali verip o da geçsin o da geçsin diye beklersende bir allahın kulu niyeyse yol vermez 17 Mart 2017 tarihinde İlhan Gülcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 C4 yazıyordu arkasında Bana hala C3 gibi geliyor abi, iki beyaz bölge var stoplarda üst üste, tekrar geçmiş olsun.C4 stopları böyle. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Bana hala C3 gibi geliyor abi, iki beyaz bölge var stoplarda üst üste, tekrar geçmiş olsun.C4 stopları böyle.Evet C3 araç. Kaza sonrası hiç bakmadım araca. Daha sonra onarım için tarif ettikleri yere gittiğimde gördüm aracı. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Eline geçireceksin bu arkadaşı... [emoji4] Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Şimdi, İsa Acar yazdı: Eline geçireceksin bu arkadaşı... El sürmeye değmez hocam. Tez zamanda bir bariyerde patlar inşallah. Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 El sürmeye değmez hocam. Tez zamanda bir bariyerde patlar inşallah.Kendi başını yesin illaki yiyecekse, başkasına zararı dokunmasın da [emoji120] 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 Bir anne, kucağında bir çocuk, yaya geçidi, kırmızı ışık, yaya geçidinin üstünde bir araç, kırmızı da durmayan üç araç. Böyle trafik olmaz yahu, semte göre değişen bir trafik düzeni var Ankara' da maalesef.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 trafikte düzen derken? nizam ile aynı cümlede devrik olmuş 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 Sinyal verip şeride burnunu verince arkadan gaza basan bi de sayıp döken arkadaş. Trafikte en sevdiğimiz hareketler. Sinyali verip o da geçsin o da geçsin diye beklersende bir allahın kulu niyeyse yol vermez [emoji20] Sırf sinyal veriyorsunuz diye her yere girip cikamazsiniz, sinyal vermek size öyle bir özgürlük tanımaz. Hatalı videoyu paylasmakta ekstra enteresan. 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 On 17.03.2017 at 23:12, İlhan Gülcan yazdı: Sinyal verip şeride burnunu verince arkadan gaza basan bi de sayıp döken arkadaş. Trafikte en sevdiğimiz hareketler. Sinyali verip o da geçsin o da geçsin diye beklersende bir allahın kulu niyeyse yol vermez Yaptın yanlıştı kardeşim bence . sinyali vermiş olman yolun senin oldu anlamına gelmez sinyal verilir.manevra yapılacak şerit konturol edilir şeritte giden o anda şerit sahibidir normal bir geçiş mesafesi oluştuysa şerit değiştirirsin. 3 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 Amacım polemik değil. Ehliyetimi trafik kurallarını ilk icat eden ülke olan İngiltere'de aldım. Kural net. Önündeki araç sinyal verdiğinde hızını keseceksin, sinyal verilen tarafına girmeyeceksin. Bu iş sadece ayağını gazdan çekmeye ve/veya birazcık frene dokunmaya bakar. Çok mu zor? Bizde sinyal vermeye gör. Sanki o lamba arkadaki aracın gaz teline bağlı. Sinyal verir vermez arkadaki daha da gaza basıp dönmeni (veya şerit değiştirmeni) engelliyor, yol benim önce ben diyor. Sen arkadasın, nasıl yol senin? 1 sene askerliğin şart olduğu gibi 1 sene yurt dışı her Türk erkeğine şart olmalı bence.Bu dediğiniz sadece bir örnek. 60 km hızla giderken yan yoldan sinyal verip yola çıkan kimse benim hızımi kesemez. Sol şeritte 110 ile giderken, kamyon arkasında 10 saniye daha bekleyemeyen sabırsız benim hızımi kesemez, gibi. İngiltere örneği vermissiniz, orada insanlar sinyali sorumsuz kullanmiyordur. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 On 18.03.2017 at 21:22, Mustafa Arıkan yazdı: Allah yarattı demiyecen bama güme . Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 Bu tarz durumlarda önümde sinyal yakan araç ile yeterli mesafe varsa veya yavaşlamaya fırsatım varsa yavaşlıyorum. Yol veriyorum ama bizde olaylar biraz farklı oluyor. Şerit değiştirecek kişi genelde son anda sinyal veriyor. Ve direkt şeride atlıyor. Ben hızlıyım arkamdaki zaten takip mesafesini korumuyor, e böyle olunca da bizde şerit değiştirecek araca yol vermiyoruz. Veya korna ile tepkimizi gösteriyoruz. Öncesinde olması gerektiği gibi sinyal verene yol vermemek zaten trafik kuralı olmasa bile etik değil. 4 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Bu tarz durumlarda önümde sinyal yakan araç ile yeterli mesafe varsa veya yavaşlamaya fırsatım varsa yavaşlıyorum. Yol veriyorum ama bizde olaylar biraz farklı oluyor. Şerit değiştirecek kişi genelde son anda sinyal veriyor. Ve direkt şeride atlıyor. Ben hızlıyım arkamdaki zaten takip mesafesini korumuyor, e böyle olunca da bizde şerit değiştirecek araca yol vermiyoruz. Veya korna ile tepkimizi gösteriyoruz. Öncesinde olması gerektiği gibi sinyal verene yol vermemek zaten trafik kuralı olmasa bile etik değil. +100+1500 Zaten sinyal vermeden dalanlarla şeridin yarını ortalayıp sonra sinyal yakanları saymıyorum bile. 22 Mart 2017 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 Sinyal verenlerin az olduğu ülkemizde , insan gibi sinyal verene yol verilir. 10-15 sene önce sinyal vermeyen yok gibiydi o zaman farklıydı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 Aslında sinyal verene yol vermek gerekir, kural bu: ama bizde diğer kurallara (takip mesafesi, hız sınırı, kavşak yol ayrımı gibi yerlerde yavaşlamak yol vermek vs.) uyulmadığından bu kuralada uyulmuyor.... bu iş birazda kültür işi bence, saygı işi, bunlar bizim millette çok az olduğundan herkes kendinide düşündüğünden boşa konuşuyoruz, trafikte işimiz şansa kalmış durumda, düzeleceğide yok, ancak kafamıza vura vura zorla öğretirlerse, mesela yaptın hata para cezası, 2. de daha ağır ceza 3. de ömür boyu trafikten men+ağır para cezası, duruma göre +hapiste koyacaksın, o zaman belki düzelir (dizginlenir) bizim insanlar, bu oturana kadar ağır cezaya devam demiyorum, bunlar sonsuza dek sürecek, yasak kalktımı tekrar eski halimize döneriz çünki, kanımıza işlemiş bu durum çünki 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 Sinyal vermeyi eziklik, vermemeyi havalı bişey sanıyoruz galiba Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 (düzenlendi) mesela 2 şeritli yolda gidiyoruz, dönüyoruz virajı hooop çevirme, koymuş polis kukaları, sol şerit iptal geç en sağa, başlıyor macera, soldaki basayım sağa geçeyim derdinde, sağdaki basayım aman önüme geçmesin soldakiler, hoooop hadi bakalım kukaların önünde solda kuyruk kornalar içten sövmeler, yahu gördün sağdaki araç gaz kes geçsin önüne bırak.... yoook olmaz, ha birde trafik yoğunsa, solda durumu gören bastırıp öndekinin arkasına yapışır keza sağ şerittekilerde öyle, soldan araya girene aman izin vermeyim= kilit... az sabır az hoşgörü, iki tarafta az sakinleyin bırak solundaki 1 araç önüne girsin, 1 araç ama, onun arkasındaki az sabret bir sonraki araçla sende gir, 1 er 1er her iki tarafta ilerlesin, ama nerdeeeee, bende geliyorum bu karışık ortama motorsikletle, hadi bakalım ben ne yapacağım şimdi adamdan sayan yok, motorsikletim ama arabayla aynı hakka sahibim, şeridin ortasından giderim, sağa geç yol ver deme hakkı yok arabaların.... gelde bunu anlat bizim millette... 22 Mart 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts