İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Evren Erakçora

Fren test edecek bir şey yok ki porşe bile 34m de duruyor. 100 km hızla giderken 

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
13 saat önce, Doğuş Bağ yazdı:

FR ın ilk ciddi fren testi, iyi kurtardım

Canlı kullanıyorsun abi sürüş tehlikeli ama fr da burnundan duman çıkan boğa gibi :) Demek ki neymiş durmuyor diyenlere fr ın frenler gayet de güzel arabayı durduruyormuş :p 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
FR ın ilk ciddi fren testi, iyi kurtardım

O değilde kamera güzel çekiyor abi :)
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

onu bunu boş verin. Doğuşa tehlikeli araç kullanmaktan cezayı kim yazacak . şöyle hokkalı bir mangal partisi falan :sandalye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
8 saat önce, Mustafa Karaaslan yazdı:

Canlı kullanıyorsun abi sürüş tehlikeli ama fr da burnundan duman çıkan boğa gibi :) Demek ki neymiş durmuyor diyenlere fr ın frenler gayet de güzel arabayı durduruyormuş :p 

Aynen öyle Mustafa boğayı dizginliyorum mümkün olduğu kadar eco moda alıp :), kötü yol tutuşu olayından sonra kötü frenleri var olayının da şehir efsanesi olduğunu öğrendim frenler gayet başarılı 

8 saat önce, Evren Erakçora yazdı:

Fren test edecek bir şey yok ki porşe bile 34m de duruyor. 100 km hızla giderken 

Fren testini bilinçli yapmadım Evren Bey böyle bir durumda ani fren ile aracın fren performansı hakkında bilgi sahibi oldum onu bir netleştirelim.

7 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

O değilde kamera güzel çekiyor abi :)

A118 milli kameramız :)

1 saat önce, Okan Tansel yazdı:

onu bunu boş verin. Doğuşa tehlikeli araç kullanmaktan cezayı kim yazacak . şöyle hokkalı bir mangal partisi falan :sandalye:

İzmir'e gelince hesabı kapatırız abi :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
10 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı:

Aynen öyle Mustafa boğayı dizginliyorum mümkün olduğu kadar eco moda alıp :), kötü yol tutuşu olayından sonra kötü frenleri var olayının da şehir efsanesi olduğunu öğrendim frenler gayet başarılı 

Fren testini bilinçli yapmadım Evren Bey böyle bir durumda ani fren ile aracın fren performansı hakkında bilgi sahibi oldum onu bir netleştirelim.

:air_kiss:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
18 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı:

yok yok bu işi İzmir'e bırakmamak lazım burada çözelim biz bu işi. ama bu hafta değil:mangal:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

yok yok bu işi İzmir'e bırakmamak lazım burada çözelim biz bu işi. ama bu hafta değil:mangal:

haftaya olur diyosun yani?? :unsure2:emin misin?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
2 saat önce, Doğuş Bağ yazdı:

haftaya olur diyosun yani?? :unsure2:emin misin?

bilmem belki

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

Durduk yere kaza sürekli gördüğümüz birşey özellikle dur kalk trafikte bile bir sürü var buyrun onlardan birtanesi. 2 araba bir servis minibüsü pert...

tarihinde İlhan Gülcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçmiş olsun, Altunizade de bana oldu aynısı, bizim hız çok düşüktü Allah'tan.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
7 saat önce, Sedat Ünsal yazdı:

bir istanbul klasiğide benden...

Gecmis olsun Sedat bey. O kaynarca ve guzelyali rampalari cok tehlikeli zaten trafik aniden duruyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
13 saat önce, Sedat Ünsal yazdı:

bir istanbul klasiğide benden...

takip mesafesinin önemi güzel duruş.. ve arkadan gelen takipsiz amatörün çarpması.. paha biçilemez :vampir: geçmiş olsun

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Teşekkür ederim arkadaşlar. Hasar olarak arka tampon tekrardan tamire gidecek. Ucuz atlatılmış bir kaza daha... Allah beterinden korusun.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan
On 26.02.2017 at 16:30, Sedat Ünsal yazdı:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Hasar olarak arka tampon tekrardan tamire gidecek. Ucuz atlatılmış bir kaza daha... Allah beterinden korusun.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun,sen ne kadar dikkat edersen et oluyor kaza gerçi sizin mesafe yakın olsaydı daha çok hasar olurdu,sizin dikkatiniz ufak atlatmanızı sağlamış.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun.. Arka kamera şart...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Alın size, bi insan görünümlü yaratık daha, akşam akşam tepemizden geçecekti...:danger:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
8 saat önce, İsa Acar yazdı:

Alın size, bi insan görünümlü yaratık daha, akşam akşam tepemizden geçecekti...:danger:

Şerit takip etme özürlü bir şuursuz daha. geçmiş olsun. Sonra da efendim kör noktama girmiş görmemişim... yersen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
16 dakika önce, İlhan Gülcan yazdı:

Şerit takip etme özürlü bir şuursuz daha. geçmiş olsun. Sonra da efendim kör noktama girmiş görmemişim... yersen.

Teşekkür ederim İlhan Bey, olayın yaşandığı an daha kısa bir süreydi inanın, o kadar hızlı gerçekleşti ki sadece fren kurtarmayacaktı, birazda sağa kaydım, allahtan o şerit boştu :tirs:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...