Ahmet İhsan Akşen 18 Ocak 2017 Paylaş 18 Ocak 2017 En sağdan sola dönmek ne kadar yanlışsa düz devam edecek aracın döner kavşagin en iç şeridinde olması o kadar yanlış. 7 Yorum bağlantısı
Bekir Memur 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 (düzenlendi) İnşallah içimizden hiç birisi acemi olan çocuğuna eşine veya bir yakınına araba kullandırmıyodur... Bugün 1 km önlü arkalı gittiğim arabanın gaz ve fren pedallarını şaşırmasından dolayı mesafeli gittim fakat ışıklarda hızlanıp önü boşken frene basması sonucu arkamdaki araç bana vurdu ve koruma demiri artı şasede eğilme oldu. Ve arkadaki aracın ön tampon ve farı kırıldı kaputtada az birşey ezilme var. Hayatımda 1 kez bile kavga etmemiş olmama rağmen dibime park etmeye çalışan ve hoşgörülü olmayıp artis artis konuşan yaklaşık 50-60 yaşındaki adamı öldürecektim. Gözümün döndüğünü gördüğü an 180 derece dönüp tamam yegen kusura bakma dedi çok ilginç... Yaşı öne sürüp her türlü saygısızlığı yapan insanların yaşı benim gözümde en fazla 18 dir. Bir insan 15 yıldan daha fazla süredir para biriktirip çoğu zaman çalışıp bir araba alınca ve bu arabaya zarar gelirse kimse kusura bakmasın kabahatli olan kişinin yaşama hakkı yok!!! Trafikteki acemi ister 5 ister 95 yaşında olsun hatalıysa ve bunu kabul etmiyorsa bundan sonra kendisi bilir kendimi tutmaya niyetim yok. Sadece arkamdaki kişinin duramaması sonucu bir kaza olsaydı umrumda olmazdı bu kadar sinirlenmezdim. Fakat bir acemi bu hataya zemin hazırlıyorsa o acemiye dayak yedire yedire trafiğe kapalı alanda araba sürdürülmesi gerek. Sonuç: Aracımın eğilen yerleri düzeltildi. Fakat tampon ekinde hafif şekil bozukluğu mevcut. Ama olan arkamdaki abiye oldu. Aracı eski moden hyundai ve masrafı çok diye tahmin ediyorum. O an insan öldürme pisikolojisinde olduğum için resim çekebilme fırsatım olmadı. 20 Ocak 2017 tarihinde Bekir Memur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 (düzenlendi) 20 Ocak 2017 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bekir Memur 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 Bir saat önce, Evren Erakçora yazdı: Öndeki mı acemi arkadaki mi Öndeki dengesiz dengesiz frene basıp basıp duruyordu bende araya mesafe koydum. Daha sonra ışıklara geldik geçiş izni bizdeyken bu öndeki hızlandı önü boşken sanıyorumki frenle gaz pedalını karıştırıp frenin sonuna kadar bastı bende son anda durdum ama arkadaki duramadı vurdu. Arkadaki vuran kişiyle polemiğim bile olmadı. Arkadan vursa bile acil frenle durabildiğimiz için pek bi kabahati yoktu ama öndeki acemi sayesinde arkadaki adamın hasarı yüksek sayılır. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 Genel kural arkadan çarpan suçludur ama, kedi çıktı fren yaptı belki. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 Siz araba sürmeyi ne zaman ve nerde öğrendiniz? Merak ettim sadece Yorum bağlantısı
Bekir Memur 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 1 saat önce, Evren Erakçora yazdı: Genel kural arkadan çarpan suçludur ama, kedi çıktı fren yaptı belki. Haklısın abi aynı şeyi 1 kereliğe mahsus yapsa sorun yokta adam frene devamlı şiddetle dokunup duruyordu bende araya mesafe koydum taki ışıklara gelene kadar. Bir saat önce, Emre Şimşek yazdı: Siz araba sürmeyi ne zaman ve nerde öğrendiniz? Merak ettim sadece 5 seneden fazla bir süre oldu. Araç kullanmayı sürücü kurslarının kendi rotasında babamın gözetiminde öğrendim. Ehliyeti aldıktan sonra zaten acemiliği atmıştım fakat buna rağmen bilirsinizki her genç altında pedala dokununca giden makinayı sorumsuzca hızlı kullanmaya yeltenir ve bu yüzden kimse ehliyet alınsa dahi bir çocuk sorumluluk sahibi ve bilinci olmadığı sürece kimse ona araba vermez. Bu acemilikle değil kişiliğin analiziyle alakalı. Ben anlam veremiyordum acemi değilim fakat bana kimse kullanmam için araba vermiyor. Bunun hakkında babamla konuştuktan sonra sebebini anladım. Yanlış anlaşılma olmasın. Hızlı kullanmam abuk subuk hareketler yapmam. Ruhsatta kamyonet geçen 1.5 tonluk gövde salınımı yüksek bir araçla m5 pisikolojisine hiç bir zaman girmedim. Tek bir kazam bile olmadı bugünkü olay harici. Bir kişi fren ve gaz pedalının yerini karıştırıyorsa kusura bakmasın kimse onun acemiliği benim suçum değil. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 Ben araba sürmeyi hafta sonları Organize Sanayi Bölgesinde öğrendim daha yaşım 12 idi. Eşime araba sürmeyi yine boş bulduğum bölgelerde öğrettim. Fakat herkesin bu kadar imkanı, ilgileneni ya da zamanı olmayabiliyor. Malesef ülkemizde sistem çok zayıf, denetimler artsa da ehliyet kurslarından çıkmış olanlar yeterli tecrübeye sahip olamıyor. Bazı ülkelerde ise sınavdan önce birebir özel ders alıyorsunuz ve hazırım demeden ehliyet sınavına girmiyorsunuz ki orda geçmek bu kadar kolay değil... Keşke burda da zor olsa.. Bu arada ben de sizinle aynı kaderi paylaştım, acemi bir sürücüyle kaza yaptım. Çok canım sıkılsa da bu kadar sinir yapmadım, trafiğe çıkıyorsak her şey olabilir bunu unutmamak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 Zorlaştı artık epey zorlaştı, şuan ehliyeti olanlara sınava soksan yarıdan fazlası kalır. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 Bölgesel farklılıklar kesin olur. Keşke o da olmasa. Bir de 3-5 yılda bir "sürebiliyor mu?" testi yapmaları lazım aslında.. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 22 Ocak 2017 Paylaş 22 Ocak 2017 Bomboş yolda nasıl kaza atlatılır bir örneği, siyah arabaya dikkat. Mağdur bu sefer ben değil. Kamerayı da yanlış yere konumlamışım galiba siyah noktalar o sebepten. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2017 Paylaş 22 Ocak 2017 Bomboş yolda nasıl kaza atlatılır bir örneği, siyah arabaya dikkat. Mağdur bu sefer ben değil. Kamerayı da yanlış yere konumlamışım galiba siyah noktalar o sebepten. Hatalı şerit değişimi videosu çıktı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 25 Ocak 2017 Paylaş 25 Ocak 2017 (düzenlendi) Video yazdan kalmadır, arşivi kurcalarken rastladım. 25 Ocak 2017 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Ocak 2017 Yazar Paylaş 26 Ocak 2017 On 26.01.2017 at 00:19, Ahmet Ekici yazdı: Video yazdan kalmadır, arşivi kurcalarken rastladım. İnsanları salak/aptal/enayi/keriz yerine koyar bunlar. En nefret ettiğim tipler. Beddua ederim ben, "hasarlı (yaralanmasız/ölümsüz) kaza yapın inşallah" diye. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 İnsanları salak/aptal/enayi/keriz yerine koyar bunlar. En nefret ettiğim tipler. Beddua ederim ben, "hasarlı (yaralanmasız/ölümsüz) kaza yapın inşallah" diye.Eğer pikap dursa tır üstünden geçerdi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 27 Ocak 2017 Yazar Paylaş 27 Ocak 2017 14 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Eğer pikap dursa tır üstünden geçerdi. Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Otoyolda geri geri gelmeye çalışan üstün zeka... 4 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Otoyolda geri geri gelmeye çalışan üstün zeka... Gerçekten üstün zekaymış 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 1 dakika önce, Görkem Karakaş yazdı: Gerçekten üstün zekaymış Tam virajda bir de.. Önümdeki beyaz Citroen de afalladı fark ettiyseniz, iyi kurtardık.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 9 dakika önce, Ozlem Kaya yazdı: Bu video forumumuz youtube kanalında arkadaşlar... Abone olun ve bizi takip edin.. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Sağ şerit yada varsa emniyet şeridinden geri geri gelenlere alıştım İstanbul'da ama bu bambaşka [emoji33] 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 2 saat önce, Ozlem Kaya yazdı: Otoyolda geri geri gelmeye çalışan üstün zeka... Birde orta şeritten gelmiş hani utanmasa en soldan geri geri gelecek... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Video ile mutlaka şikayet edilmeli. Yaptığı hata cana mal olabilirdi, bu cezasız kalmamalı... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts