İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Şerit değiştirmiş, ileriyi göremeyince uzunları açmış ve dalmış toprağa, uyuma gibi değil sanki, viraj dönüyor birde [emoji55]

Bana da öyle geldi uyuma yok yolu göremeyince devamında girmiş oraya Neyse ki Allah korumuş. Tekrar geçmiş olsun.
Yorum bağlantısı
Mevlut Kurt

115 km ile giderken frene bastim kopege 90 km ile vurdum kopek 25 mt suruklendi yerde kopegemi acisam arabayami bilemedim kamerayi daha sonra aldim....cana gelmesin (kopek yasiyordu sonrasini bilmiyorum tabi)

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

115 km ile giderken frene bastim kopege 90 km ile vurdum kopek 25 mt suruklendi yerde kopegemi acisam arabayami bilemedim kamerayi daha sonra aldim....cana gelmesin (kopek yasiyordu sonrasini bilmiyorum tabi)

Gecmis olsun tabi size bisey olmamasi sevindirici .ama kalkip gitti mi kopek birsey yapabilirmiydiniz onun icin
Yorum bağlantısı
Mevlut Kurt

Yaklastim kopege 2 mtee kadar dokunamadim tabi ama 10 dk yatti yerde sonra kalkti gitti..biz orada kaldik :) on tampon,radyator,on motor kaputu,aracin suyu bosaldi tabi ekleye ekleye 80 km geldim 900tl masraf oldu bana saglik olsun ne diyelim

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Gecmis olsun tabi size bisey olmamasi sevindirici .ama kalkip gitti mi kopek birsey yapabilirmiydiniz onun icin

Her babayiğidin harcı değildir kan revan içinde bir hayvanı alıp kucaklamak arabaya koyup sağlık merkezine götürmek. En fazla yol üstünde ise kenara çekebilen insan olur.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı

Her babayiğidin harcı değildir kan revan içinde bir hayvanı alıp kucaklamak arabaya koyup sağlık merkezine götürmek. En fazla yol üstünde ise kenara çekebilen insan olur.

Bugün ankaraya giderken Gerede camlidere önünde kaza oldu önümde. WhatsApp gruplarında yazdım Hatta :[emoji17] insanlar karda yola saçılmış di ..hala etkisinden çıkamadım bir ambulans 2 tanede cenaze aracı geliyordu 3-5 km önümden [emoji17]
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Şerit değiştirmiş, ileriyi göremeyince uzunları açmış ve dalmış toprağa, uyuma gibi değil sanki, viraj dönüyor birde [emoji55]

Bende onun anlattığı kadarını biliyorum, yanında olsam kesin direksiyona müdahale ederdim. Daha önce 3 kere çeşitli zamanlarda dalgınlıkla arkadan vuruyorken araçlara "Baba Dikkat" demişliğim var hemen frene basar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
2 gün önce Babam istanbul'dan dönerken yolda 2 saniye için uyumuş, araç az daha takla atıyormuş Allah korumuş. Ses gelmeye başlayınca uyandım ve frene asıldım dedi.Oraya saplanmış araç ve daha sonra çekici aramış ama 2 farklı araç durup yardım etmişler ve çıkartmışlar insanlık ölmemiş ya :flowers:

Şu an motor aşırı sallıyor ve sanırım alt takım dağılmış ama kaportada bir hasar yok. Ön plastik tampon biraz yıpranmış o kadar.

Yeni gördüm Olgu bey, çok geçmiş olsun [emoji15]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

kuş serisinin klasik hastalığı heleki bi de arka tekerler kabaksa buz olmasa bile yolda durmaz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
(düzenlendi)

Camlar renkli değil, araç basık değil, alaşım cms jant yok. Yanki olamayacak kadar sade bu araba. :)  

Bu dayı ilk defa kaygan zeminde kuş kullanıyor herhalde.  :)

tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Camlar renkli değil, araç basık değil, alaşım cms jant yok. Yanki olamayacak kadar sade bu araba. :)

Bu dayı ilk defa kaygan zeminde kuş kullanıyor herhalde. :)

Yanki olan araba zaten, şoför sadece kışlık lastik kullanmıyor (bence) yolda boş, güzelce istemsizce kaydı [emoji4] iyi toparladı arabayı.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ne toplaması araba kalmış öyle dönünce :)

Toparlama derken Abi, orada çakılıp kalmadı demek istedim, hemen trafiği açtı manasında demek istedim.
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Evren Erakçora

Sinyal vermiş dönüyor, selektörün gereği yok orada. 

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...