Servet Aydın 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Allah korumuş, eğer sola gitse fena olurdu. Geçmiş olsun Olgu 1 Yorum bağlantısı
Serdar Aksoy 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Geçmiş olsun Olgu hocam.Allah beterinden korusun... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Olgu bey geçmiş olsun, Allah korumuş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Eren abi reflekslerine Allah zeval vermesin, iyi kaçmışsın fırlasa bile atlatırdın sanırım. Olgu abi büyük geçmiş olsun, ucuz atlatılmış, daha düşük banket olmadığına şükür Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Geçmiş olsun bazen hiç hissettirmeden gözleri kapanabiliyor insanın cok tehlikeli Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Olgu bey çok büyük geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Allah korumuş, çok geçmiş olsun Olgu bey. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 2 gün önce Babam istanbul'dan dönerken yolda 2 saniye için uyumuş, araç az daha takla atıyormuş Allah korumuş. Ses gelmeye başlayınca uyandım ve frene asıldım dedi.Oraya saplanmış araç ve daha sonra çekici aramış ama 2 farklı araç durup yardım etmişler ve çıkartmışlar insanlık ölmemiş ya Şu an motor aşırı sallıyor ve sanırım alt takım dağılmış ama kaportada bir hasar yok. Ön plastik tampon biraz yıpranmış o kadar. Babamdaki Kamera G1w ( son 2 senedir ) pilli model ama 7 ayda bir pil değiştiriyorum üşenmeden. Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Gecmis olsun Allah korumus ,yolun soluna dogru gitse ... 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Geçmiş olsun Olgu Allah korumuş. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Geçmiş olsun olgu bey, sanki yoldan çıkmadan önce uzunlara geçiyor, ben mı yanlış görüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Çok geçmiş olsun, ucuz atlatılmış. Gecenin karanlığı zaten fena şeylere mal olabilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Geçmiş olsun olgu bey, sanki yoldan çıkmadan önce uzunlara geçiyor, ben mı yanlış görüyorum. Banada öyle geldi, yaşlı adam uykusunda sellektörmü yapıyor ne Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 2 gün önce Babam istanbul'dan dönerken yolda 2 saniye için uyumuş, araç az daha takla atıyormuş Allah korumuş. Ses gelmeye başlayınca uyandım ve frene asıldım dedi.Oraya saplanmış araç ve daha sonra çekici aramış ama 2 farklı araç durup yardım etmişler ve çıkartmışlar insanlık ölmemiş ya Şu an motor aşırı sallıyor ve sanırım alt takım dağılmış ama kaportada bir hasar yok. Ön plastik tampon biraz yıpranmış o kadar. Babamdaki Kamera G1w ( son 2 senedir ) pilli model ama 7 ayda bir pil değiştiriyorum üşenmeden. Çok geçmiş olsun Olgu. Uyuklamanın dışında yolda da bir hata var sanki, açıkçası benim garibime gitti. seninde dikkatini çekmiştir muhakkak. videoyu bir kaç kez izledim ve yola bir anlam veremedim. yolda da uyarı tabelası göremediğim gibi sağ şerit birden bire bitiyor değil mi. ? sanki sağdan ana yola tali bir yol bağlanıyor, ama babanın gittiği şerit sanki düz yol izlenimi veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Aralık 2016 Yazar Paylaş 26 Aralık 2016 Büyük geçmiş olsun Olgu. Allah daha kötüsünden korusun kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Modeme vpn kursam olur mu? opera sağlayıcıyı kur onda beleş 10 dk lık uğraş sonucu izleyebildim. Çok geçmiş olsun abi. Az kalsın c-maxın başını yakıyormuş Kardeşim teşekkür ederim o kasa c-max'tan sekti birtanesi de altındaydı sürte sürte gidiyordu.Ali vardı yanımda kornayla falan ikaz ettik Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Olgu kardeşim çok büyük geçmiş olsun .ALLAH beterinden sakınsın .Bir keresinde bende de oldu saniyelik bir şey .bariyerin ucundan dönmüştüm. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Büyük geçmiş olsun. Allah korumuş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Geçmiş olsun abi.Rabbim daha beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Çok geçmiş olsun Olgu. Uyuklamanın dışında yolda da bir hata var sanki, açıkçası benim garibime gitti. seninde dikkatini çekmiştir muhakkak. videoyu bir kaç kez izledim ve yola bir anlam veremedim. yolda da uyarı tabelası göremediğim gibi sağ şerit birden bire bitiyor değil mi. ? sanki sağdan ana yola tali bir yol bağlanıyor, ama babanın gittiği şerit sanki düz yol izlenimi veriyor. Sadık bey yol değilde emniyet şeridi bir anda bitmiş uyarı olmadığı konusunda tamamen hakkınız var. çünkü soldaki 2 şeridin emniyet şeridi tarafında giderken aniden emniyet şeridine girmiş araç ve bir anda emniyet şeridi bitmiş. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Şerit değiştirmiş, ileriyi göremeyince uzunları açmış ve dalmış toprağa, uyuma gibi değil sanki, viraj dönüyor birde [emoji55] 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts