İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Eren abi reflekslerine Allah zeval vermesin, iyi kaçmışsın fırlasa bile atlatırdın sanırım.

Olgu abi büyük geçmiş olsun, ucuz atlatılmış, daha düşük banket olmadığına şükür

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

2 gün önce Babam istanbul'dan dönerken yolda 2 saniye için uyumuş, araç az daha takla atıyormuş Allah korumuş. Ses gelmeye başlayınca uyandım ve frene asıldım dedi.Oraya saplanmış araç ve daha sonra çekici aramış ama 2 farklı araç durup yardım etmişler ve çıkartmışlar insanlık ölmemiş ya  :flowers:  

Şu an motor aşırı sallıyor ve sanırım alt takım dağılmış ama kaportada bir hasar yok. Ön plastik tampon biraz yıpranmış o kadar.

Babamdaki Kamera G1w ( son 2 senedir ) pilli model ama 7 ayda bir pil değiştiriyorum üşenmeden. 

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Gecmis olsun Allah korumus ,yolun soluna dogru gitse ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçmiş olsun olgu bey, sanki yoldan çıkmadan önce uzunlara geçiyor, ben mı yanlış görüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Çok geçmiş olsun, ucuz atlatılmış. Gecenin karanlığı zaten fena şeylere mal olabilirdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Geçmiş olsun olgu bey, sanki yoldan çıkmadan önce uzunlara geçiyor, ben mı yanlış görüyorum.

Banada öyle geldi, yaşlı adam uykusunda sellektörmü yapıyor ne :)

Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

2 gün önce Babam istanbul'dan dönerken yolda 2 saniye için uyumuş, araç az daha takla atıyormuş Allah korumuş. Ses gelmeye başlayınca uyandım ve frene asıldım dedi.Oraya saplanmış araç ve daha sonra çekici aramış ama 2 farklı araç durup yardım etmişler ve çıkartmışlar insanlık ölmemiş ya  :flowers:  

Şu an motor aşırı sallıyor ve sanırım alt takım dağılmış ama kaportada bir hasar yok. Ön plastik tampon biraz yıpranmış o kadar.

Babamdaki Kamera G1w ( son 2 senedir ) pilli model ama 7 ayda bir pil değiştiriyorum üşenmeden. 

Çok geçmiş olsun Olgu. Uyuklamanın dışında yolda da bir hata var sanki, açıkçası benim garibime gitti. seninde dikkatini çekmiştir muhakkak.

videoyu bir kaç kez izledim ve yola bir anlam veremedim. yolda da uyarı tabelası göremediğim gibi sağ şerit birden bire bitiyor değil mi. ?

PnOnPb.jpg

g292ZQ.jpg

9gDg2O.jpg

qjJjPV.jpg

sanki sağdan ana yola tali bir yol bağlanıyor, ama babanın gittiği şerit sanki düz yol izlenimi veriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Büyük geçmiş olsun Olgu. Allah daha kötüsünden korusun kardeşim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Modeme vpn kursam olur mu?

opera sağlayıcıyı kur onda beleş  :D

10 dk lık uğraş sonucu izleyebildim. Çok geçmiş olsun abi. Az kalsın c-maxın başını yakıyormuş :angry:

Kardeşim teşekkür ederim o kasa c-max'tan sekti birtanesi de altındaydı sürte sürte gidiyordu.Ali vardı yanımda kornayla falan ikaz ettik

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Olgu kardeşim çok büyük geçmiş olsun .ALLAH beterinden sakınsın .Bir keresinde bende de oldu saniyelik bir şey .bariyerin ucundan dönmüştüm. :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Çok geçmiş olsun Olgu. Uyuklamanın dışında yolda da bir hata var sanki, açıkçası benim garibime gitti. seninde dikkatini çekmiştir muhakkak.

videoyu bir kaç kez izledim ve yola bir anlam veremedim. yolda da uyarı tabelası göremediğim gibi sağ şerit birden bire bitiyor değil mi. ?

sanki sağdan ana yola tali bir yol bağlanıyor, ama babanın gittiği şerit sanki düz yol izlenimi veriyor.

Sadık bey yol değilde emniyet şeridi bir anda bitmiş uyarı olmadığı konusunda tamamen hakkınız var. çünkü soldaki 2 şeridin emniyet şeridi tarafında giderken aniden emniyet şeridine girmiş araç ve bir anda emniyet şeridi bitmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Şerit değiştirmiş, ileriyi göremeyince uzunları açmış ve dalmış toprağa, uyuma gibi değil sanki, viraj dönüyor birde [emoji55]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...