İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Canım ülkem, hangi işi doğru ki [emoji17]

Buna benzer bir olay daha yaşamıştım 2 yıl önce. Burada paylaşmıştım. :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

tam da iki sene önce, özür mahiyetinde bir baş eğme bile yok !!

yenge de sükunetini korumuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

[emoji33] saniseyle kazanmışsın Eren kardeşim, sen bi kurşun döktür bence [emoji23][emoji12] büyük olasılıkla maddi hasarlı bir kaza olurdu muhtemelen ama o an ki panikle gaza dokundan farklı sonuçlar da doğabilirdi allah korusun [emoji1317]
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

[emoji33] saniseyle kazanmışsın Eren kardeşim, sen bi kurşun döktür bence [emoji23][emoji12] büyük olasılıkla maddi hasarlı bir kaza olurdu muhtemelen ama o an ki panikle gaza dokundan farklı sonuçlar da doğabilirdi allah korusun [emoji1317]

tavandan hasarlı, sonra takla atmış muamelesi görme.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

tam da iki sene önce, özür mahiyetinde bir baş eğme bile yok !!

yenge de sükunetini korumuş.

Aynen 2 seneyi devirmişiz :) Hep navigasyonun halt yemesinden girmiştim o yola da :D

Diyorum ya işte abi. Allah'a emanet bir trafiğimiz var :) Şükür ucuz atlattık ikisinde de.

Yorum bağlantısı

Eve gelince defalarca izledim cidden nasıl sekip eski konumuna geldi bende anlamadım :)

Büyük geçmiş olsun kardeşim.
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Allah'a emanet gidiyoruz işte trafikte.

Geçmiş olsun Eren

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Buyrun sen na yapsan boş.bu memlekette bu kadar öküze ehliyet verirsen ne sürüyor nasıl sürüyor bilmezsen.bo. yoluna ölürsün  :angry:  sağdan giden transite dikkat 6 saniyede kasasından plastik kasa fırlıyor.ve devamı

https://youtu.be/HmzFp-bGRas

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Modeme vpn kursam olur mu?

Modeme bir kaç vpn ayarı girdim olmadı. Araştırınca opera tarayıcının kendi vpn ayarı olduğunu öğrendim onun sayesinde izledim videoları. Eren o kalas nasıl geri kamyonetin kasasına düşmüş öyle. Çok şaşırdım defalarca izledim hatta...

Yorum bağlantısı

Buyrun sen na yapsan boş.bu memlekette bu kadar öküze ehliyet verirsen ne sürüyor nasıl sürüyor bilmezsen.bo. yoluna ölürsün  :angry:  sağdan giden transite dikkat 6 saniyede kasasından plastik kasa fırlıyor.ve devamı

https://youtu.be/HmzFp-bGRas

10 dk lık uğraş sonucu izleyebildim. Çok geçmiş olsun abi. Az kalsın c-maxın başını yakıyormuş :angry:

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

2 gün önce Babam istanbul'dan dönerken yolda 2 saniye için uyumuş, araç az daha takla atıyormuş Allah korumuş. Ses gelmeye başlayınca uyandım ve frene asıldım dedi.Oraya saplanmış araç ve daha sonra çekici aramış ama 2 farklı araç durup yardım etmişler ve çıkartmışlar insanlık ölmemiş ya  :flowers:  

Şu an motor aşırı sallıyor ve sanırım alt takım dağılmış ama kaportada bir hasar yok. Ön plastik tampon biraz yıpranmış o kadar.

Babamdaki Kamera G1w ( son 2 senedir ) pilli model ama 7 ayda bir pil değiştiriyorum üşenmeden. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

2 gün önce Babam istanbul'dan dönerken yolda 2 saniye için uyumuş, araç az daha takla atıyormuş Allah korumuş. Ses gelmeye başlayınca uyandım ve frene asıldım dedi.Oraya saplanmış araç ve daha sonra çekici aramış ama 2 farklı araç durup yardım etmişler ve çıkartmışlar insanlık ölmemiş ya  :flowers:  

Şu an motor aşırı sallıyor ve sanırım alt takım dağılmış ama kaportada bir hasar yok. Ön plastik tampon biraz yıpranmış o kadar.

Babamdaki Kamera G1w ( son 2 senedir ) pilli model ama 7 ayda bir pil değiştiriyorum üşenmeden. 

Çok ucuz atlatılmış.. geçmiş olsun Olgu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...