İsa Acar 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 keşke araç kameram olsaydı da dün telefonla konuştuğu için dalıp giden ve bir an döneceği kavşağı kaçırıp aniden sol şeritten sağa önüme kırdığını var saydığım bmw'linin beni ve trafikteki diğer sürücüleri nasıl tehlikeye attığını ve ardından yaptığı terbiyesizliğini, saygısızlığını sizlerle yazarak değil de görüntülü olarak paylaşabilseydim. Geçmiş olsun Sadık abi.. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 https://vimeo.com/196316406 Alan açık, görüş mesafesi yüksek, selektör yapmama rağmen yola çıktı, bi de sağa geçmeyip solda kalıyor [emoji35] yanına yanaştım, gömülmüş eleman, hiç bakmıyor bana, korna çaldım, el kaldırıp selam veriyo bi de [emoji16] Video 3 dklık parçalar halinde ve bir parçası 430 mb diye pc ekranından çekmiştim, çözünürlük berbat bu sebeple [emoji51] Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Adamın kusurunu anlayamadım, video küçük. Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Adamın kusurunu anlayamadım, video küçük.Orijinal videoyu yüklemeye çalışacağım [emoji848] Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Siz sağ şeritten geldiğiniz için çıkmış bence ve özellikle sizin sağda olduğunuzu düşünerek 2-3 saniye sizin geçmeniz için solda kalmış. Sonrasında da sizi solda görünce geçmiş sağ şeride, Sağdan yola çıkacak olan minibüs zaten sizin geldiğinizi görüp durmuş, siz sağ şeritten hızınızı azaltıp devam edebilirmişsiniz. Bence sıkıntı yapacak bir durum yok burda 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Taze bilgi Emmiden öğrendim. Oy birliği ile kusur %100 karşı tarafa verilmiş. 8 Yorum bağlantısı
İsa Acar 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Siz sağ şeritten geldiğiniz için çıkmış bence ve özellikle sizin sağda olduğunuzu düşünerek 2-3 saniye sizin geçmeniz için solda kalmış. Sonrasında da sizi solda görünce geçmiş sağ şeride, Sağdan yola çıkacak olan minibüs zaten sizin geldiğinizi görüp durmuş, siz sağ şeritten hızınızı azaltıp devam edebilirmişsiniz. Bence sıkıntı yapacak bir durum yok burda Alper bey corsa ve minibüs karşılıklı olarak aynı anda yol ayrımına geliyor ve orası ana yol. Selektör yapmama rağmen corsa yola giriyor, hadi girdi diyelim bari hemen sağa geç (bu da önerilmez ama neyse) ve bu olay 3-5 saniye gibi kısa bir sürede oluyor, hata yapma riski çok yüksek. Yorumunuza katılmıyorum yani kısacası Taze bilgi Emmiden öğrendim. Oy birliği ile kusur %100 karşı tarafa verilmiş. Bu yoruma katılıyorum 2 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Ters yönden gelen amca efsaneymiş ve hiç istifinide bozmadı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Taze bilgi Emmiden öğrendim. Oy birliği ile kusur %100 karşı tarafa verilmiş. Hayırlı olsun abi umarım yükleyebilmişimdir Yaya geçidi tabelası var 105 km hız ve hiç hızınızı düşürmediniz orada hız limiti nedir acaba ? 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Yorumunuza katılmıyorum yani kısacası Saygı duyarım İsa bey 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Yaya geçidi tabelası var 105 km hız ve hiç hızınızı düşürmediniz orada hız limiti nedir acaba ? Şöyle açıklamaya çalışayım Rıfat Bey; - Yasal hız limiti 110 km/h +%10 yani 121 km/h, - Normalde hızım 120 km/h ve oradan düştüm (fazla yer kaplamaması adına videoyu kısalttığım için göremiyorsunuz, kartım 32 gb kapasitede olup, eğer silinmemişse videonun tamamını [3 dk' lık kısmını yüklerim-yaklaşık 430 mb] inceleme fırsatınız olur), Ayrıca, Karayolları Trafik Kanununun Yaya ve okul geçitleri başlıklı 74. maddesinde: "Görevli bir kişi veya ışıklı trafik işaretleri bulunmayan, ancak başka bir trafik işareti ile belirlenmiş yaya veya okul geçitlerine yaklaşırken bütün sürücüler araçlarını yavaşlatmak ve bu geçitlerden geçen veya geçmek üzere bulunan kişilere ve öğrencilere ilk geçiş hakkını vermek zorundadırlar." denmektedir. Bu bağlamda, söz konusu maddede hız yavaşlatılmalıdır denilmekte olup, ne kadar yavaşlatılacağından bahsedilmemiş ki, bu durumda hızım yavaşlatmış oluyorum. Ayrıca görüş mesafesinin yüksek olması hasebiyle, söz konusu kanun maddesinde belirtildiği üzere, "... yaya geçidinden geçen ya da geçmek üzere bulunan..." kimse bulunmadığı çok net görülmektedir. Kafanıza takılan başka bir konu varsa cevaplayabilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Allah'a emanet gidiyoruz işte trafikte. Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Çok ama çok geçmiş olsun EREN kardeşim, oradan kurtulsaymış neler olabilirdi sana veya bir başkasına, düşünmek dahi istemiyorum ☹️ 1 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 ovvvv, vallahi şanslıymışsın ki, uçup senin üstüne düşmemiş. Allah'a emanet gidiyoruz işte trafikte. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Dizlerimin bağı çözüldü o kalası havada görünce Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Allah'a emanet gidiyoruz işte trafikte. geçmiş olsun, bi anda yerden sekip geri kasaya nasıl girdi o yahu Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 geçmiş olsun, bi anda yerden sekip geri kasaya nasıl girdi o yahu Eve gelince defalarca izledim cidden nasıl sekip eski konumuna geldi bende anlamadım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Sekmedi, arka tarafı ip ile bağlı olduğu için kaldı kasa içimde 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Muhtemelen alt tarafından da bağlıydı diye düşünüyorum [emoji848] yere vurunca alt tarafından gerilen ip geri çekmiş olabilir [emoji848] Sekmedi, arka tarafı ip ile bağlı olduğu için kaldı kasa içimdeYere çarpıyor Servet abi [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Allah korusun ya gecmis olsun Eren.boyle cok fena bi kaza var yatak havalaniyodu kamyondan arkadaki araba taklalar atiyo ulkemizde olmus bi kaza Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Abi Allah korudu gerçekten. Köpek yüzünden çok kötü kaza yapan başka tanıdığım da var. Benim yoluma ikinci kez köpek çıkıyor. İkisinde de manevra yapmadan frene asildim, hayvan beni fark edip geri döndü. Videodaki köpeğin de geri döndüğü görülüyor. Demekki fren sesini duyan köpekler bu şekilde bir eğilime giriyorlar. Fakat buna da çok güvenmemek lazım, çünkü bazı köpekler sağırdır. Üzerine gelen arabayı fark etmesi için görmesi gerekir. Genelde köpek geri döner, kedi devam eder.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Allah korusun ya gecmis olsun Eren.boyle cok fena bi kaza var yatak havalaniyodu kamyondan arkadaki araba taklalar atiyo ulkemizde olmus bi kazaSağolasın abi. Ben adamı geçtikten sonra arabadan biri inip kasaya bindi. Aynadan takip ettim bi süre daha. Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Sağolasın abi. Ben adamı geçtikten sonra arabadan biri inip kasaya bindi. Aynadan takip ettim bi süre daha.Canım ülkem, hangi işi doğru ki [emoji17] Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Eve gelince defalarca izledim cidden nasıl sekip eski konumuna geldi bende anlamadım Geçmiş olsun yere vurup havalanıp tekrar kasanın içine kayıyor verilmiş sadakan varmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts