İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan

Şahin kavşak içinde, geçiş hakkı onda

Normal gelse yol verirdim zaten de drift midir nedir ondan yapıyor kavşağın içinde. Ben geçtikten sonra da dönüp durmaya devam ediyordu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Şahin kavşak içinde, geçiş hakkı onda

Bizim ulkemizde gecerli degil ,kufur yersin dayak yersin ,arabanin ortasindan girerler

Normal gelse yol verirdim zaten de drift midir nedir ondan yapıyor kavşağın içinde. Ben geçtikten sonra da dönüp durmaya devam ediyordu

Bunlar niye bu isi trafikte yapiyolar anlamiyorum ,cok merakliysan git piste yada dag basi biyere olmek istiyosan tek basina geber
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Bir kızılderilinin kutsal ayinini keserken.  :biggrin: Biraz daha gelse ikiye bölüp geçecektim.

birleşmiş miletlerin önde gelen saygın ailesinin çocuğu o vatandaş .  :angry:  :angry:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Frene basmayıp sana çarpsa boşu boşuna senin aracın hasar alacak, artı kamera drift halini göstermediği için asli kusur yine sana verilecekti. Şükür direksiyon başındaki serseri halk kurallarını bilip fren yapmış.

Bizim ulkemizde gecerli degil ,kufur yersin dayak yersin ,arabanin ortasindan girerler

Mümkün mertebe duruyorum, çok tartıştığım oluyor, sonrasında ve yine bir çoğu özür dileyip teşekkür ediyor kuralı öğrenince

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

En büyük hata kucakta olan bebek Emre. Mutlaka bebek koltuğu veya daha ufaksa puset kullanın.

Len Emre çocuk koltu yokmu sende joie aldınya ne kuca de bakam  :unsure2:

Koltuğu araçta her daim bağlı, onsuz yola çıkmıyoruz ama bu kez gezerken uykusu bölündü diye annesine kucağında tutmasını söylemiştim. Allah korusun hatalar silsilesi isviçre peynirindeki deliklerin bir araya gelmesi gibi dizilmiş, şansımız köpeğe kalmıştı. Allah'tan bu kez hayvan bizden akıllı çıktı... Bu olay da tabi kulağa küpe oldu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Emre emreeee  :angry:  :angry:

Bölündüyse bölündü yine uyur biraz huysuzlanır ne bilim işte koltuğa koymadan  milim bile gitmicen  kardeşim. :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre emreeee :angry::angry:

Bölündüyse bölündü yine uyur biraz huysuzlanır ne bilim işte koltuğa koymadan milim bile gitmicen kardeşim. :nazar::nazar:

Çok doğru söylüyorsun abi. Ufacık çocuk bazen bizi eğitiyor, sözünü geçiriyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Emre geçmiş olsun. Çok büyük bir kaza atlatmışsın aslında, Allah korumuş.

Benim baldızın yalovadan öğretmen arkadaşı daha geçen gün kaza yaptı. Mıcıra mı kaptırdı falan diye aramızda konuşurken mobese görüntüsü haberlere düştü. Aynı senin durum. Önüne köpek çıkmış. Ders alınması gereken bir görüntü.

Off orda kopek icin yapilcak bisey yokmus sadece ayagini gazdan cekecek kadar vakti varmis ,o hizda kopegi ancak boyle kurtarabilirdi ,orda kopege çarpmak en iyi tercihti maalesef

Insallah iyidir aabadakiler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Bunlar niye bu isi trafikte yapiyolar anlamiyorum ,cok merakliysan git piste yada dag basi biyere olmek istiyosan tek basina geber

Pistte altındaki arabadan utanırlar. Anca mahalle aralarında serserilik işte  :elisopali:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre geçmiş olsun. Çok büyük bir kaza atlatmışsın aslında, Allah korumuş.

Benim baldızın yalovadan öğretmen arkadaşı daha geçen gün kaza yaptı. Mıcıra mı kaptırdı falan diye aramızda konuşurken mobese görüntüsü haberlere düştü. Aynı senin durum. Önüne köpek çıkmış. Ders alınması gereken bir görüntü.

Abi Allah korudu gerçekten. Köpek yüzünden çok kötü kaza yapan başka tanıdığım da var. Benim yoluma ikinci kez köpek çıkıyor. İkisinde de manevra yapmadan frene asildim, hayvan beni fark edip geri döndü. Videodaki köpeğin de geri döndüğü görülüyor. Demekki fren sesini duyan köpekler bu şekilde bir eğilime giriyorlar. Fakat buna da çok güvenmemek lazım, çünkü bazı köpekler sağırdır. Üzerine gelen arabayı fark etmesi için görmesi gerekir.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Hatalıyım biliyorum ama..

Hız 120 civarı

Yazın bende yaşadım ama maalesef vurmuştum ben, geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Yazın bende yaşadım ama maalesef vurmuştum ben, geçmiş olsun.

Hatırlıyorum. Size de geçmiş olsun tekrar.

Emre geçmiş olsun kardeşim.

Teşekkür ederim abi ucuz atlatıldı şükür.
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Benden olsun. Cozunurlugu dusurmustum yuklemeden.

1- Dikkatlice bakinca cocuk kosarak geliyor ama o an yola odaklandiginiz icin etrafta olanlari farketmiyorsunuz zaten gorus acimda degildi. Ucuz yirttik.

2- Amca ustume ustume geliyor birde hizlisin diye bana kiziyor. Arabada bebek var ara yolda 5. vitesle gidiyorum sanirsin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Amca Mercedes'i sollamis size suç atıyor :) Allah korumuş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Benden olsun. Cozunurlugu dusurmustum yuklemeden.

1- Dikkatlice bakinca cocuk kosarak geliyor ama o an yola odaklandiginiz icin etrafta olanlari farketmiyorsunuz zaten gorus acimda degildi. Ucuz yirttik.

genelde sarı ışıkta insanlar ayağını gazdan çeker. siz resmen kırmızıda geçmişsiniz. bir de böyle düşünün :fiuw:  koşan çocuk kadar sizde suçlusunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

genelde sarı ışıkta insanlar ayağını gazdan çeker. siz resmen kırmızıda geçmişsiniz. bir de böyle düşünün :fiuw: koşan çocuk kadar sizde suçlusunuz.

Valla sari isikta genelde cogu insan bilakis gaza basar hangi ulkede yasiyoruz bilirsiniz :) Aracin burnu yola girdiginde henuz sari yanmisti. Kamera yaniltiyor.

Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

keşke araç kameram olsaydı da dün telefonla konuştuğu için dalıp giden ve bir an döneceği kavşağı kaçırıp aniden sol şeritten sağa önüme kırdığını var saydığım bmw'linin beni ve trafikteki diğer sürücüleri nasıl tehlikeye attığını ve ardından yaptığı terbiyesizliğini, saygısızlığını sizlerle yazarak değil de görüntülü olarak paylaşabilseydim.

yaklaşık 60-70 km/h hızla sağ şeritte düz yolumda ilerlerken bir anda önümde beliren ve duran beyaz bir araba gördüm ve o an nasıl frene bastım, nasıl durabildim gerçekten mucize. ama Allaha şükür refleksim ve focusun freni iyiymiş. arkamdan gelen ve bana çarpmamak için soluma kırıp ancak yarım boy önümde durabilen öğrenci servisinin şoforünü de kutlamak gerek, yoksa arada tost olacaktım.

araç önümde beklerken "acaba farkında olmadan bir hatamı yaptım da önümü kesti durdu bu araba" diye kendimi de sorguladım o an. sürücüye baktığımda bana bakan ve hiç bir şey olmamış gibi halen cep tlf. konuşmaya devam eden gözlüklü ve örtülü bir kadın olduğunu gördüm ve bir kez daha şaşırdım. sonuçta kadın, inip neyin kavgasını yapacaksın.  

sonra da gaza bastı ve çekti gittiii, bana da arkasından kendilerini saygıyla anmak kaldı.! ya sadece bir özür, fazla değil sadece bir özür bile yeterdi, ama aristokrat zenginler sınıfı özür dilemenin ne olduğundan bi haberler sanırım. sanarsın dünya onların etrafında dönüyor olsa gerek. 

bi süre sonra sağlıklı düşününce Mehmet Göktürk hocanın görüş açısını engelleyen unsurlarla ilgili paylaşımı aklıma geldi. maksat polemik değil, lütfen kimse işi başka taraflara çekmesin. 

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Allah araç kullananlara da birazcık akıl fikir versin inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Önümde arkamda sağımda solumda yada yola girmeye çalışan bir bayan, araç kullanıcısı farkedersem hemen oradan uzaklaşırım. Bir kere çarptı ( hemde öyle böyle saçma bi şekilde çarptı ki) tekrarına müsade etmemek için kendimce bir önlemdir onlardan uzak durmak. Hele önümde bir bayan araç kullanıcısı varsa hemen hissettiriyor kendini. Geçmiş olsun Sadık abi size de.

Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Valla sari isikta genelde cogu insan bilakis gaza basar hangi ulkede yasiyoruz bilirsiniz :) Aracin burnu yola girdiginde henuz sari yanmisti. Kamera yaniltiyor.

Valla sen pozitif dusunmussun Metin Hocam, ne sarisi ya, millet son dk yanan kirmizi da hala basip geciyor, kavsaklarda, kendi isigini degil caprazin isigini takip ediyor, orasi kirmiziya dondugu an, kendine de hala kirmizi yanarken o duracak diye basip geciyor, ne sarisindan bahsediyoruz bu ulkede ?

Gecmis olsun, iyi kurtarmissin cocuktan.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

keşke araç kameram olsaydı da dün telefonla konuştuğu için dalıp giden ve bir an döneceği kavşağı kaçırıp aniden sol şeritten sağa önüme kırdığını var saydığım bmw'linin beni ve trafikteki diğer sürücüleri nasıl tehlikeye attığını ve ardından yaptığı terbiyesizliğini, saygısızlığını sizlerle yazarak değil de görüntülü olarak paylaşabilseydim.

yaklaşık 60-70 km/h hızla sağ şeritte düz yolumda ilerlerken bir anda önümde beliren ve duran beyaz bir araba gördüm ve o an nasıl frene bastım, nasıl durabildim gerçekten mucize. ama Allaha şükür refleksim ve focusun freni iyiymiş. arkamdan gelen ve bana çarpmamak için soluma kırıp ancak yarım boy önümde durabilen öğrenci servisinin şoforünü de kutlamak gerek, yoksa arada tost olacaktım.

araç önümde beklerken "acaba farkında olmadan bir hatamı yaptım da önümü kesti durdu bu araba" diye kendimi de sorguladım o an. sürücüye baktığımda bana bakan ve hiç bir şey olmamış gibi halen cep tlf. konuşmaya devam eden gözlüklü ve örtülü bir kadın olduğunu gördüm ve bir kez daha şaşırdım. sonuçta kadın, inip neyin kavgasını yapacaksın.  

sonra da gaza bastı ve çekti gittiii, bana da arkasından kendilerini saygıyla anmak kaldı.! ya sadece bir özür, fazla değil sadece bir özür bile yeterdi, ama aristokrat zenginler sınıfı özür dilemenin ne olduğundan bi haberler sanırım. sanarsın dünya onların etrafında dönüyor olsa gerek. 

bi süre sonra sağlıklı düşününce Mehmet Göktürk hocanın görüş açısını engelleyen unsurlarla ilgili paylaşımı aklıma geldi. maksat polemik değil, lütfen kimse işi başka taraflara çekmesin. 

Yanlış şeritte durmuş. Sol şeridi veriyorlar aldıkları arabanın yanında. Sol şeritte durması gerekiyordu.  :angry:  :angry:  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...