Selim Kaya 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 https://youtu.be/EKNWsk-Ioac Plakada iyiymiş hani bi dener misiniz açıldı mı becerebildik mi İl Müftüsünün makam aracıymış bir de... Gerçi ne fark eder... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Ne güzel işte. Kul hakkı ile ilgili kısa bir seminer verilirdi 11 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Araca binen şahıs olayın farkında değil. Direk ona durumu söyleseydin keşke adamı bulamadım bir türlü olayın şaşkınlığı ile o vakit inmek aklıma da gelmedi sitede tanıyanıda bulamadım daha ama bulacam inşallah Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 abi çok geçmiş olsun, yanlış anlama ama ucuz atlatmışsın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Ne demek Çağatay, video koymam olan durumun objektif yorumlaması için. Ve hatta kendimde kusur görüyorum. Adamın gidişi gidiş değil. Arkamdan gelen yokki her fren öncesi refleks arkaya bakarım. Fene az daha bassam durup adamın geçişini sağlar, en fazla içerden iki laf sayar yoluma devam ederdim. Ekmek teknemin yatması ciddi sıkıntı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Tecrübenle bir halt yapacağını sezebilirdin belki, cana gelmesin de. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Sezdiğim için fren yaptım ve hatta o ara direk uzunlar ile yaklaştım. Bir an sağa geçince tamam dedim ama tamam değilmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Servet abi geçmiş olsun oncelikle bir de tebrik ederim anladığım kadarı ile sakinliğinizi korumuşsunuz. Rabbim büyük kazalardan belalardan korusun. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Ne demek Çağatay, video koymam olan durumun objektif yorumlaması için. Ve hatta kendimde kusur görüyorum. Adamın gidişi gidiş değil. Arkamdan gelen yokki her fren öncesi refleks arkaya bakarım. Fene az daha bassam durup adamın geçişini sağlar, en fazla içerden iki laf sayar yoluma devam ederdim. Ekmek teknemin yatması ciddi sıkıntı Akacak kan damarda durmaz derler, olacağı varmış olmuş, yapacak bişey yok artık. Allahtan tecrübeli adammışsında yavaşlamışsın, yoksa videonun basında kanımca bi 80 var hızın,o hızla olsa baya kötü olurdu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Servet abi geçmiş olsun oncelikle bir de tebrik ederim anladığım kadarı ile sakinliğinizi korumuşsunuz. Rabbim büyük kazalardan belalardan korusun.Biraz tecrübem var kazalarda Akacak kan damarda durmaz derler, olacağı varmış olmuş, yapacak bişey yok artık. Allahtan tecrübeli adammışsında yavaşlamışsın, yoksa videonun basında kanımca bi 80 var hızın,o hızla olsa baya kötü olurdu78 km yaklaşma( aracın yola çıktığı an) , 24 km vurma anı. Daha öncesi hızım daha yüksek. 78 km o aracı devirmeye, sürücüyü yaralamaya fazlası ile yeterli. Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan 6 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 abi kamerayı acil değiştirmen lazım... vallaha gözlerim mahvoldu. serhat bey görmemiştim. yansımadan dolayımı diyorsunuz. polarize filtreyi bazen düzgün ayarlamayı unutuyorum mini 806 da. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Biraz tecrübem var kazalarda 78 km yaklaşma( aracın yola çıktığı an) , 24 km vurma anı. Daha öncesi hızım daha yüksek. 78 km o aracı devirmeye, sürücüyü yaralamaya fazlası ile yeterli. Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan çarpışma testlerinin neden 64 km ile yapıldığı ile ilgili bir video seyretmiştim. yüksek hızlarda ya da normal hızlarda seyrederken önümüze çıkan nesneye çarptığımızda, çarpma hızımız 64 km/saat oluyormuş. yani diyelim ki 90 la gidiyoruz. önümüze araba çıktı, frene bastık hızımız düştü ancak gene de çarptık. işte o çarpma anındaki hızımız ortalama 64 olarak hesaplanmış. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 o transitin yaptığı dingillikle ben antalyada kulandığım güzergahta çokça karşılaşıyorum, aynen de sizin yaptığınız gibi uzun bir tepki veriyorum. şerit nedir bilmiyor, ortalayıp gidiyorlar. sanki seksek oynamak için çekilmiş o şeritler. 3-4 gün önce gene böyle bir olay, abandım kornaya. zar zor sağa geçirttim, yanından geçerken de baktım elde telefon, bana artist artist bakışar falan. bir de hayvan gibi böğürüyor üstüne üstlük, koskoca yola sığamadın mı diye. tövbe tövbe... 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 serhat bey görmemiştim. yansımadan dolayımı diyorsunuz. polarize filtreyi bazen düzgün ayarlamayı unutuyorum mini 806 da. yok abi netlik için söyledim. bak 1080p de bile görüntü şöyle. en azından dibindeki, durmuş haldeki aracın plakası okunsaydı keşke. o da en iyi ihtimal. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 yok abi netlik için söyledim. bak 1080p de bile görüntü şöyle. en azından dibindeki, durmuş haldeki aracın plakası okunsaydı keşke. o da en iyi ihtimal. ya bu youtube bozması youtube editör ile orjinal yüklenen videoyu ses yüzünden tekrar editlemek zorunda kaldım iyice bozdu. orjinalinde okunuyo plaka falan. çok küfür etmiştim o anda sesi kaldırdım mecbur . 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Ben böylelerini solundan yanyana gidip ondeki kamyonun arkasına sokuyorum genelde. Sola geçemiyor benden dolayı;kamyonun üstünden de atlayamayacagindan mecbur sıkışıyor kamyonun arkasına. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Ben böylelerini solundan yanyana gidip ondeki kamyonun arkasına sokuyorum genelde. Sola geçemiyor benden dolayı;kamyonun üstünden de atlayamayacagindan mecbur sıkışıyor kamyonun arkasına.Aklıma gelse aslında kamyonla yan yana gitmekte iyi olurdu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Hatalıyım biliyorum ama.. Hız 120 civarı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Emrem anladım tek rakibin thy da yavaş be gardaşım 120 nedir be ya Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Hatalıyım biliyorum ama.. Hız 120 civarı En büyük hata kucakta olan bebek Emre. Mutlaka bebek koltuğu veya daha ufaksa puset kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 En büyük hata kucakta olan bebek Emre. Mutlaka bebek koltuğu veya daha ufaksa puset kullanın. Len Emre çocuk koltu yokmu sende joie aldınya ne kuca de bakam 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Bir kızılderilinin kutsal ayinini keserken. Biraz daha gelse ikiye bölüp geçecektim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Bir kızılderilinin kutsal ayinini keserken. [emoji3] Biraz daha gelse ikiye bölüp geçecektim. Şahin kavşak içinde, geçiş hakkı onda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts