İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Sadık Taşyürek

geçmiş olsun Servet. maalesef çokça var ayna kullanmayan bu cinslerden. hangi birini eğitecen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Teşekkür ederim ederim. Bu sabah exper video izledi. Arabası tesadüf Cx3. Bol bol muhabbet ettik :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Servet bey öylece geçmiş olsun diyelim tekrardan.

Benim merak ettiğim bu ışıkları kameraları hangi araçlar için koyuyorlar toplu taşıma araçları bizim kullandığımız ışıkları kullanmaz mı?

Eğer çalışıyorsa kamera da var orada. İkisi de hiç iplemedi.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Aynen, uzatmadı, uzatamadı. Bak dedim iki kamera çekiyor, sola sinyal verip sağa yanaşıyorsun, ayrıca sinyal verdiğin an geçiş üstünlüğü hakkı sana geçmez, kavşağa 25 metre önceden gireceksin vs. Sonrasında firmamızın büyük müşterilerinden biri olduğu ortaya çıkınca mevzu hemen kapandı. Ha kapanmasa ve uzasa ne olur başka biri olsa idi. İte dalaşana kadar çalıyı dolaşırım, ararım polisi kenardan izlerdim

Abi çok geçmiş olsun benim kazaya benziyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Geçmiş olsun. Videodaki kazanın nerdeyse aynısını bir kaç gün önce bi arkadaşım yaşadı. Onun önüne de bi motosiklet kırdı... Motosiklette ehliyet yok,ruhsat yok,plaka yok... Çok şükür ölen olmadı....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Sol taraf millet parkı mı? İstanbulu pek bilmem de oralarda 3 hafta görev yapmıştım. Tanıdık geldi gözüme birden.

aynen doğrudur millet parkı

Eğer çalışıyorsa kamera da var orada. İkisi de hiç iplemedi.

ahmet bey en çok şaşırdığımda o. orda o kadar çok kamera varki yolun sağında solunda. Hele zaten sağ üst köşede gözükür ışıkta bi mobese hub var o yeter sadece ama paşalar hiiiç iplemiyor. Emniyet şeridinde giden Geçiş.Öncelikli.Taşıt. lara şaşmamak lazım

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Servet abi geçmiş olsun ALlah beterinden korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
(düzenlendi)

Korna selektörden sonra kısa bir pişmanlık yaşadım dedim acaba yaşlı hasta birini mi bekliyor diye

Video açılmıyor.

tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

O yolda sağda sürekli polis bekliyor benim bildiğim.

asayiş ekibi onlar.

Video açılmıyor.

video özel diyor bendede açılmıyor.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Keyifli izlemeler. Bu da benim kameramdan. Çanakkale, yağmur ve kordon

tarihinde Oğuz Temülken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Çalışıyor,vatandaş pek bi vurdumduymaz.

İlk etapta dedim herhalde yaşlısı hastası vardır. İneni görünce cinlerim tepeme geldi az ötede sağda boş yer var  yürüyüverse ölmez herhalde  siteden çıkınca önüne geçip fren yapıp hızını kestim bi hayli hazaar anlamıştır.

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

İlk etapta dedim herhalde yaşlısı hastası vardır. İneni görünce cinlerim tepeme geldi az ötede sağda boş yer var yürüyüverse ölmez herhalde siteden çıkınca önüne geçip fren yapıp hızını kestim bi hayli hazaar anlamıştır.

Ama o normal bi insan degil resmi plaka arabaya biniyo ozel soforu var,siz de o sokagi kullanmiyverin
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ama o normal bi insan degil resmi plaka arabaya biniyo ozel soforu var,siz de o sokagi kullanmiyverin

o sokak site içi olunca mecbur kullanıyorum inşallah bir daha denkgelir öteyi gırlanıp önüne duracam bu sefer

tarihinde Veli Uncu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ben bir olsaydım çoktan inip arkadaşa 2 çift laf etmiştim, kim olursa olsun. İnsanların birbirine saygısı olması lazım. O kadar önemli biriyse polis kessin site içi trafiğini...[emoji34]

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

kraldan çok kralcılık, başka bir şey değil.

farkettiyseniz plakada mavi şeritte TR de yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

kraldan çok kralcılık, başka bir şey değil.

farkettiyseniz plakada mavi şeritte TR de yok.

biz olsak app diye kitlerler 400 küsürü
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Araca binen şahıs olayın farkında değil. Direk ona durumu söyleseydin keşke

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...