Sadık Taşyürek 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 geçmiş olsun Servet. maalesef çokça var ayna kullanmayan bu cinslerden. hangi birini eğitecen. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Teşekkür ederim ederim. Bu sabah exper video izledi. Arabası tesadüf Cx3. Bol bol muhabbet ettik Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Servet bey öylece geçmiş olsun diyelim tekrardan. Benim merak ettiğim bu ışıkları kameraları hangi araçlar için koyuyorlar toplu taşıma araçları bizim kullandığımız ışıkları kullanmaz mı? Eğer çalışıyorsa kamera da var orada. İkisi de hiç iplemedi. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Aynen, uzatmadı, uzatamadı. Bak dedim iki kamera çekiyor, sola sinyal verip sağa yanaşıyorsun, ayrıca sinyal verdiğin an geçiş üstünlüğü hakkı sana geçmez, kavşağa 25 metre önceden gireceksin vs. Sonrasında firmamızın büyük müşterilerinden biri olduğu ortaya çıkınca mevzu hemen kapandı. Ha kapanmasa ve uzasa ne olur başka biri olsa idi. İte dalaşana kadar çalıyı dolaşırım, ararım polisi kenardan izlerdim Abi çok geçmiş olsun benim kazaya benziyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Geçmiş olsun. Videodaki kazanın nerdeyse aynısını bir kaç gün önce bi arkadaşım yaşadı. Onun önüne de bi motosiklet kırdı... Motosiklette ehliyet yok,ruhsat yok,plaka yok... Çok şükür ölen olmadı.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Korna selektörden sonra kısa bir pişmanlık yaşadım dedim acaba yaşlı hasta birini mi bekliyor diye https://www.youtube.com/watch?v=xfttZMfdONM&feature=youtu.be Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Sol taraf millet parkı mı? İstanbulu pek bilmem de oralarda 3 hafta görev yapmıştım. Tanıdık geldi gözüme birden. aynen doğrudur millet parkı Eğer çalışıyorsa kamera da var orada. İkisi de hiç iplemedi. ahmet bey en çok şaşırdığımda o. orda o kadar çok kamera varki yolun sağında solunda. Hele zaten sağ üst köşede gözükür ışıkta bi mobese hub var o yeter sadece ama paşalar hiiiç iplemiyor. Emniyet şeridinde giden Geçiş.Öncelikli.Taşıt. lara şaşmamak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 O yolda sağda sürekli polis bekliyor benim bildiğim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Servet abi geçmiş olsun ALlah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 (düzenlendi) Korna selektörden sonra kısa bir pişmanlık yaşadım dedim acaba yaşlı hasta birini mi bekliyor diye Video açılmıyor. 9 Aralık 2016 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Video açılmıyor. Başka açamayan var mı acaba bende açılıyor ama .... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Hesaptan giriş ile link verilmiş olabilir. Bende de açılmıyor Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 O yolda sağda sürekli polis bekliyor benim bildiğim. asayiş ekibi onlar. Video açılmıyor. video özel diyor bendede açılmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 https://youtu.be/EKNWsk-Ioac Plakada iyiymiş hani bi dener misiniz açıldı mı becerebildik mi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 https://youtu.be/EKNWsk-Ioac Plakada iyiymiş hani bi dener misiniz açıldı mı becerebildik mi Çalışıyor,vatandaş pek bi vurdumduymaz. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 (düzenlendi) Keyifli izlemeler. Bu da benim kameramdan. Çanakkale, yağmur ve kordon 9 Aralık 2016 tarihinde Oğuz Temülken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Çalışıyor,vatandaş pek bi vurdumduymaz. İlk etapta dedim herhalde yaşlısı hastası vardır. İneni görünce cinlerim tepeme geldi az ötede sağda boş yer var yürüyüverse ölmez herhalde siteden çıkınca önüne geçip fren yapıp hızını kestim bi hayli hazaar anlamıştır. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 İlk etapta dedim herhalde yaşlısı hastası vardır. İneni görünce cinlerim tepeme geldi az ötede sağda boş yer var yürüyüverse ölmez herhalde siteden çıkınca önüne geçip fren yapıp hızını kestim bi hayli hazaar anlamıştır.Ama o normal bi insan degil resmi plaka arabaya biniyo ozel soforu var,siz de o sokagi kullanmiyverin 5 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 (düzenlendi) Ama o normal bi insan degil resmi plaka arabaya biniyo ozel soforu var,siz de o sokagi kullanmiyverin o sokak site içi olunca mecbur kullanıyorum inşallah bir daha denkgelir öteyi gırlanıp önüne duracam bu sefer 9 Aralık 2016 tarihinde Veli Uncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Ben bir olsaydım çoktan inip arkadaşa 2 çift laf etmiştim, kim olursa olsun. İnsanların birbirine saygısı olması lazım. O kadar önemli biriyse polis kessin site içi trafiğini...[emoji34] 6 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Ama o normal bi insan degil resmi plaka arabaya biniyo ozel soforu var,siz de o sokagi kullanmiyverin kraldan çok kralcılık, başka bir şey değil. farkettiyseniz plakada mavi şeritte TR de yok. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 kraldan çok kralcılık, başka bir şey değil. farkettiyseniz plakada mavi şeritte TR de yok. biz olsak app diye kitlerler 400 küsürü Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Araca binen şahıs olayın farkında değil. Direk ona durumu söyleseydin keşke 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts