Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Abi çok geçmiş olsun tekrar. Allah beterinden korusun Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) Abi Geçmiş olsun Mert'in Facete gördüm sen olduğunu düşünmemiştim sonradan anladım. 6 Aralık 2016 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) Yanlış oldu 6 Aralık 2016 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Servet geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 servet abi geçmiş olsun. sinyal vermiş ama arkasına da bakmadan dönmeye çalışıyor, sanki sinyal verince bütün trafik onun emrine girecek. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçmiş olsun abi bu aralar dikkatsizlik diz boyu her gün trafikte üç beş kaza görüyorum çok yazık gerçekten Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Çok geçmiş olsun Servet abi.Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçmiş olsun abi hem orta şeritten u çekmek için atlıyor bide inip geçmiş olsun birşey varmı diyeceğine el kol yapıyor (olayın şokundanda olabilir.) şaşırdım doğrusu. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Servet abi geçmiş olsun. Neden ve ni için olduğunu bilmediğim hıyar önü boşken önüme attı kendi . Ve sonra eve kadar takip etti durdum inmedi bastı gitti .ateş seni çağrıyorrr Aman okan abi dikkat et kendine.Bizim buralar son zamanda teksasa döndü. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Gecmis olsun abi Rabbim daha buyugunu gostermesin bu arada servisler ücretsiz ikame arac verebiliyor ford da var servisinize bi danisin.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Gecmis olsun Servet Bey. Kazanin nasil gelecegi belli olmuyor. Bu sefer dikkatsiz bir surucunun israri ile olusmus. Arkasindaki buyuk arac olsa veya senin gibi oncesinde hizini azaltmasa dah tehlikeli bir kaza yasarmis. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Aralık 2016 Yazar Paylaş 7 Aralık 2016 Aynen, uzatmadı, uzatamadı. Bak dedim iki kamera çekiyor, sola sinyal verip sağa yanaşıyorsun, ayrıca sinyal verdiğin an geçiş üstünlüğü hakkı sana geçmez, kavşağa 25 metre önceden gireceksin vs. Sonrasında firmamızın büyük müşterilerinden biri olduğu ortaya çıkınca mevzu hemen kapandı. Ha kapanmasa ve uzasa ne olur başka biri olsa idi. İte dalaşana kadar çalıyı dolaşırım, ararım polisi kenardan izlerdim Hee biliyoz geçmişte yediğin naneleri... Servet olsun geçmiş abi. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Servet abi çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 (düzenlendi) Servet bey öylece geçmiş olsun diyelim tekrardan. Benim merak ettiğim bu ışıkları kameraları hangi araçlar için koyuyorlar toplu taşıma araçları bizim kullandığımız ışıkları kullanmaz mı? 8 Aralık 2016 tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Servet bey öylece geçmiş olsun diyelim tekrardan. Benim merak ettiğim bu ışıkları kameraları hangi araçlar için koyuyorlar toplu taşıma araçları bizim kullandığımız ışıkları kullanmaz mı? abi kamerayı acil değiştirmen lazım... vallaha gözlerim mahvoldu. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Servet bey öylece geçmiş olsun diyelim tekrardan. Benim merak ettiğim bu ışıkları kameraları hangi araçlar için koyuyorlar toplu taşıma araçları bizim kullandığımız ışıkları kullanmaz mı? Sol taraf millet parkı mı? İstanbulu pek bilmem de oralarda 3 hafta görev yapmıştım. Tanıdık geldi gözüme birden. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için beyler. Allah beterinden korusun 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Facebook'ta yazdım buraya da yazayım, geçmiş olsun Servet Abi. Bu tip kazalarda genelde hatalı hatasını kabul etmiyor. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts