İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Serdal Soysal
(düzenlendi)

Abi Geçmiş olsun  :( Mert'in Facete gördüm sen olduğunu düşünmemiştim sonradan anladım.

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Yanlış oldu :)

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

servet abi geçmiş olsun.

sinyal vermiş ama arkasına da bakmadan dönmeye çalışıyor, sanki sinyal verince bütün trafik onun emrine girecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Geçmiş olsun abi bu aralar dikkatsizlik diz boyu her gün trafikte üç beş kaza görüyorum çok yazık gerçekten Allah beterinden korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun abi hem orta şeritten u çekmek için atlıyor bide inip geçmiş olsun birşey varmı diyeceğine el kol yapıyor (olayın şokundanda olabilir.) şaşırdım doğrusu.

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Servet abi geçmiş olsun.

Neden ve ni için olduğunu bilmediğim hıyar önü boşken önüme attı kendi . Ve sonra eve kadar takip etti durdum inmedi bastı gitti .ateş seni çağrıyorrr  :D  :D  :D

Aman okan abi dikkat et kendine.Bizim buralar son zamanda teksasa döndü.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Gecmis olsun abi Rabbim daha buyugunu gostermesin bu arada servisler ücretsiz ikame arac verebiliyor ford da var servisinize bi danisin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gecmis olsun Servet Bey. Kazanin nasil gelecegi belli olmuyor. Bu sefer dikkatsiz bir surucunun israri ile olusmus. Arkasindaki buyuk arac olsa veya senin gibi oncesinde hizini azaltmasa dah tehlikeli bir kaza yasarmis.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Aynen, uzatmadı, uzatamadı. Bak dedim iki kamera çekiyor, sola sinyal verip sağa yanaşıyorsun, ayrıca sinyal verdiğin an geçiş üstünlüğü hakkı sana geçmez, kavşağa 25 metre önceden gireceksin vs. Sonrasında firmamızın büyük müşterilerinden biri olduğu ortaya çıkınca mevzu hemen kapandı. Ha kapanmasa ve uzasa ne olur başka biri olsa idi. İte dalaşana kadar çalıyı dolaşırım, ararım polisi kenardan izlerdim

Hee biliyoz geçmişte yediğin naneleri... :p Servet olsun geçmiş abi. :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Servet abi çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

Servet bey öylece geçmiş olsun diyelim tekrardan.

Benim merak ettiğim bu ışıkları kameraları hangi araçlar için koyuyorlar toplu taşıma araçları bizim kullandığımız ışıkları kullanmaz mı?

tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Benim merak ettiğim bu ışıkları kameraları hangi araçlar için koyuyorlar toplu taşıma araçları bizim kullandığımız ışıkları kullanmaz mı?

abi kamerayı acil değiştirmen lazım... vallaha gözlerim mahvoldu.

Yorum bağlantısı

Sol taraf millet parkı mı? İstanbulu pek bilmem de oralarda 3 hafta görev yapmıştım. Tanıdık geldi gözüme birden.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için beyler. Allah beterinden korusun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Facebook'ta yazdım buraya da yazayım, geçmiş olsun Servet Abi. Bu tip kazalarda genelde hatalı hatasını kabul etmiyor. Allah beterinden saklasın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...