Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Çamurluk kulakları kopmuş, koymasa onarım ile düzelir, tampon sağlam far kulakları kırık camı kırık. Servis yinede bi 2000 TL çıkarır buna Abicim çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Far ve çamurluk hasarlı. İçeriye baktım birşey yok far altında Geçmiş olsun bebişim. Allah daha kötüsünü yaşatmasın. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçmiş olsun ,sinyal verdim görmüyor musun diyor bir de. Temiz yüzlü birine benziyor. Uzatmamıştır fazla 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Adamın üstünden geç yolda döndür porya sını yamult.. Zaten parçası yok.. Ben olsam kanguru yu alır giderdim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçmiş olsun ,sinyal verdim görmüyor musun diyor bir de. Temiz yüzlü birine benziyor. Uzatmamıştır fazlaAynen, uzatmadı, uzatamadı. Bak dedim iki kamera çekiyor, sola sinyal verip sağa yanaşıyorsun, ayrıca sinyal verdiğin an geçiş üstünlüğü hakkı sana geçmez, kavşağa 25 metre önceden gireceksin vs. Sonrasında firmamızın büyük müşterilerinden biri olduğu ortaya çıkınca mevzu hemen kapandı. Ha kapanmasa ve uzasa ne olur başka biri olsa idi. İte dalaşana kadar çalıyı dolaşırım, ararım polisi kenardan izlerdim 11 Yorum bağlantısı
Engin GÖRBÜZ 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Çok geçmiş olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçmiş olsun, bir halt işleyeceği belliydi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçmiş olsun abi. Bence arkadaşın gözleri iyi görmüyor. Gözlüklerden ve bakışlardan anladığım kadarıyla... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Servet abi, videodan gördüğüm kadarı ile sol teker refüje vuruyor. Yürüyeni de iyi kontrol ettir derim. Bu arada far kulağı sanırım videonun sonunda kırılıp kaçmayı tercih etmiş. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) Servet abi, videodan gördüğüm kadarı ile sol teker refüje vuruyor. Yürüyeni de iyi kontrol ettir derim. Bu arada far kulağı sanırım videonun sonunda kırılıp kaçmayı tercih etmiş. Sol teker orta refüjde ancak gömme taş kenarları 45 derecelik şekilde. Normal çıkış olduğu için sıkıntı olmaz Sani 6 Aralık 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Beyaz güneşte belli olmuyor, gri bulutlu havada ve alaca karanlıkta. Yağmuru saymıyorum. Siyah zaten belli rengi ile. Mavi kırmızı sarı çok belirgin bende 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Teşekkürler arkadaşlar. Zerre dert ettiğim bir durum değil oluşan hasar. Canımı sıkan ise aracın 3 5 gün yatacak olması. Araç üzerinden ekmek kazanıyorum 2 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçmiş olsun Servet abi. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Teşekkürler arkadaşlar. Zerre dert ettiğim bir durum değil oluşan hasar. Canımı sıkan ise aracın 3 5 gün yatacak olması. Araç üzerinden ekmek kazanıyorumKaskodan yedek arac? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Teşekkürler arkadaşlar. Zerre dert ettiğim bir durum değil oluşan hasar. Canımı sıkan ise aracın 3 5 gün yatacak olması. Araç üzerinden ekmek kazanıyorumGünlüğü 500 avrodan tdi emrinde [emoji14] 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Kaskodan yedek arac?Ticaride yok Günlüğü 500 avrodan tdi emrinde [emoji14]Ruhsata Servet yazalım okey Hep derim iKAme şartİlla kitleyecen anladık 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun servet abi inşallah çok hasar yoktur Allah cc beterinden korusun. Adam U dönüşü yapmak için önce sağa yanaşıyor ki tek seferden dönsün. 6 Aralık 2016 tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Ticaride yok Olabilir... Araştır.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Ticaride yok Ruhsata Servet yazalım okey İlla kitleyecen anladık 20 günlük ücreti alayım sadece ruhsata değil plakaya bile yazdırırım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts