İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Çamurluk kulakları kopmuş, koymasa onarım ile düzelir, tampon sağlam far kulakları kırık camı kırık. Servis yinede bi 2000 TL çıkarır buna

Abicim çok geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Far ve çamurluk hasarlı. İçeriye baktım birşey yok far altında

Geçmiş olsun bebişim. Allah daha kötüsünü yaşatmasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Geçmiş olsun ,sinyal verdim görmüyor musun diyor bir de. Temiz yüzlü birine benziyor. Uzatmamıştır fazla

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Adamın üstünden geç yolda döndür porya sını yamult.. Zaten parçası yok.. Ben olsam kanguru yu alır giderdim

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Geçmiş olsun ,sinyal verdim görmüyor musun diyor bir de. Temiz yüzlü birine benziyor. Uzatmamıştır fazla

Aynen, uzatmadı, uzatamadı. Bak dedim iki kamera çekiyor, sola sinyal verip sağa yanaşıyorsun, ayrıca sinyal verdiğin an geçiş üstünlüğü hakkı sana geçmez, kavşağa 25 metre önceden gireceksin vs. Sonrasında firmamızın büyük müşterilerinden biri olduğu ortaya çıkınca mevzu hemen kapandı. Ha kapanmasa ve uzasa ne olur başka biri olsa idi. İte dalaşana kadar çalıyı dolaşırım, ararım polisi kenardan izlerdim
  • Beğen 11
Yorum bağlantısı
Engin GÖRBÜZ

Çok geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun abi. Bence arkadaşın gözleri iyi görmüyor. Gözlüklerden ve bakışlardan anladığım kadarıyla...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Servet abi, videodan gördüğüm kadarı ile sol teker refüje vuruyor. Yürüyeni de iyi kontrol ettir derim.

Bu arada far kulağı sanırım videonun sonunda kırılıp kaçmayı tercih etmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Servet abi, videodan gördüğüm kadarı ile sol teker refüje vuruyor. Yürüyeni de iyi kontrol ettir derim.

Bu arada far kulağı sanırım videonun sonunda kırılıp kaçmayı tercih etmiş.

Sol teker orta refüjde ancak gömme taş kenarları 45 derecelik şekilde. Normal çıkış olduğu için sıkıntı olmaz Sani

b9dc314eba3bf59f3bd9bf20d49bb68b.jpg

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Beyaz güneşte belli olmuyor, gri bulutlu havada ve alaca karanlıkta. Yağmuru saymıyorum. Siyah zaten belli rengi ile. Mavi kırmızı sarı çok belirgin bende

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Teşekkürler arkadaşlar. Zerre dert ettiğim bir durum değil oluşan hasar. Canımı sıkan ise aracın 3 5 gün yatacak olması. Araç üzerinden ekmek kazanıyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Teşekkürler arkadaşlar. Zerre dert ettiğim bir durum değil oluşan hasar. Canımı sıkan ise aracın 3 5 gün yatacak olması. Araç üzerinden ekmek kazanıyorum

Kaskodan yedek arac?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Günlüğü 500 avrodan tdi emrinde [emoji14]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kaskodan yedek arac?

Ticaride yok

Günlüğü 500 avrodan tdi emrinde [emoji14]

Ruhsata Servet yazalım okey

Hep derim iKAme şart

İlla kitleyecen anladık
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar
(düzenlendi)

Geçmiş olsun servet abi inşallah çok hasar yoktur Allah cc beterinden korusun. Adam U dönüşü yapmak için önce sağa yanaşıyor ki tek seferden dönsün. tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ticaride yok

Ruhsata Servet yazalım okey

İlla kitleyecen anladık

20 günlük ücreti alayım sadece ruhsata değil plakaya bile yazdırırım
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...