Sedat Ünsal 25 Kasım 2016 Paylaş 25 Kasım 2016 dün akşam arkadaşıma arabamı vermiştim. sabah saat 6 civarı yaşanan kamyonet kazası tesadüf kamerama yansımış. kadıköy istikametinde uzunçayır - köprü ayrımında. iş te o an'lar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2016 Paylaş 25 Kasım 2016 dün akşam arkadaşıma arabamı vermiştim. sabah saat 6 civarı yaşanan kamyonet kazası tesadüf kamerama yansımış. kadıköy istikametinde uzunçayır - köprü ayrımında. iş te o an'lar. Konunuz birleştirilmiştir. Sanıyorum son anda köprü yoluna mı girmeye çalışmış? Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 25 Kasım 2016 Paylaş 25 Kasım 2016 Sanıyorum son anda köprü yoluna mı girmeye çalışmış? aynen. sol şeritten sağa doğru resmen kamikaze yapmış bu arada da ön kaportam ayna gibi olmuş. pasta cila yaramış 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Bu adama cana kasıttan dava açılmalı: https://www.facebook.com/siyaharaba/videos/671796739646391/?hc_ref=NEWSFEED http://www.cnnturk.com/video/turkiye/hatali-donus-yapan-tir-kazaya-neden-oldu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Zaten yanlış arabaların hasarın a karışmış dava en hafifi Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Maalesef babamdan görüntüyü alamadım ama araç kamerasının neden gerekli olduğuna dair bir olay anlatayım. Geçen hafta İstanbul'da seyir halinde babamın aracına ön sağ çamurluktan tarafından çarpmışlar. Çarpan araç bir kamyon, aniden babamın önüne kırıyor ve arka kısmındaki demir çıkıntısı babamın aracının sağ ön kapı ortasından fara kadar olan kısmını eziyor. Kamyon durmadan yoluna devam ediyor, babam da peşine takılıyor. Uzun bir takip sonucu yetişip durduruyor. Kamyon sürücüsü çarptığını kabul etmiyor. Trafik ekibi çağırılıyor. Trafik ekibi geldiğinde babam araç kamerasından görüntüyü izletiyor. Polis babamın aracını kamyonun yanına yanaştırıp, demir çıkıntısının sürttüğünü kamyon sürücüsüne gösteriyor. Sonra da kamyon sürücüsüne buna dair tutanak tutturuyor. Kısacası, kamera belki aylarca yıllarca gerekmiyor, ancak gerektiğinde araçta olması çok işe yarıyor. 15 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Maalesef babamdan görüntüyü alamadım ama araç kamerasının neden gerekli olduğuna dair bir olay anlatayım. Geçen hafta İstanbul'da seyir halinde babamın aracına ön sağ çamurluktan tarafından çarpmışlar. Çarpan araç bir kamyon, aniden babamın önüne kırıyor ve arka kısmındaki demir çıkıntısı babamın aracının sağ ön kapı ortasından fara kadar olan kısmını eziyor. Kamyon durmadan yoluna devam ediyor, babam da peşine takılıyor. Uzun bir takip sonucu yetişip durduruyor. Kamyon sürücüsü çarptığını kabul etmiyor. Trafik ekibi çağırılıyor. Trafik ekibi geldiğinde babam araç kamerasından görüntüyü izletiyor. Polis babamın aracını kamyonun yanına yanaştırıp, demir çıkıntısının sürttüğünü kamyon sürücüsüne gösteriyor. Sonra da kamyon sürücüsüne buna dair tutanak tutturuyor. Kısacası, kamera belki aylarca yıllarca gerekmiyor, ancak gerektiğinde araçta olması çok işe yarıyor. Rabbim kameranın varlığını da yokluğunu da aratmasın inşallah... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 (düzenlendi) , 2 Aralık 2016 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 (düzenlendi) Ayın birinde işten eve dönerken tırın gidişi rağsız etmişti beni biraz mesafeyi attırmıştım lakin son anda önüne kıran aracın yaptı intaardı resmen çok ama çok ucuz yırttılar. ALLAH korudu eğer tır vursaydı ikiside üst geçitten aşa uçardı kanımca. https://youtu.be/oA0WFPLtCho 3 Aralık 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Neden ve ni için olduğunu bilmediğim hıyar önü boşken önüme attı kendi . Ve sonra eve kadar takip etti durdum inmedi bastı gitti .ateş seni çağrıyorrr 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Neden ve ni için olduğunu bilmediğim hıyar önü boşken önüme attı kendi . Ve sonra eve kadar takip etti durdum inmedi bastı gitti .ateş seni çağrıyorrr Korkmustur[emoji48] Yorum bağlantısı
Selim Kaya 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Neden ve ni için olduğunu bilmediğim hıyar önü boşken önüme attı kendi . Ve sonra eve kadar takip etti durdum inmedi bastı gitti .ateş seni çağrıyorrr Aldığı arabanın yanında sol şeridi hediye etmişler. Siz de niye adamın mülkünü işgal ediyorsunuz ya hu 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Ben adama selektör yapıyorum yüzsüz adamda bana selektör yapıyor Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Ben bi halt ettim affet abi diyor katıksız arkadaş Ben adama selektör yapıyorum yüzsüz adamda bana selektör yapıyor 3 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Haydaa çok geçmiş olsun abi. Aynayla arası yok galiba vatandaşın. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) geçmiş olsun abi, halbuki kuryede opsiyon paket yan aynalarda var ama bakan yok ! bide el kol yapmış hey allahım ya 6 Aralık 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Helal kardeşime... affetmemiş fordu... 5 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) Aynaya bakmış olabilir ama güneş arkadan vurduğu için görmemiş de olabilir. Güneşin açısı çok fena geldi bana bu kazada. Bari sinyal verseymiş. Sonradan izledim de sinyal vermiş ama sinyal de güneşten dolayı görünmüyor. Bunlar hep güneş Geçmiş olsun. 6 Aralık 2016 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Aynaya bakmış olabilir ama güneş arkadan vurduğu için görmemiş de olabilir. Güneşin açısı çok fena geldi bana bu kazada. Bari sinyal verseymiş. "Ama sinyal veriyordum" demiş... yani bence görmüş. çünkü önceden de sağa çekilmiş.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçmiş olsun Servet abi Allah beterinden korusun. Adam neyi anlatmaya çalışıyo hala çok garip. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts