İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Rengi mavi mi yoksa ısınmadığı için mi bu şekilde? Almayı düşünüyorum, tepki süresi baya iyi gibi.

5000k ama 4300 gibi yanıyor sarı beyaz arası tepkimesi iyidir
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Led alarmım çaldı. Şimdiye kadar 10 adet almışım eşe dosta babama kardeşime :)

https://www.aliexpress.com/item/ChoGath-TM-Super-Bright-R3-9600lm-H1-Xenon-White-6000K-Car-LED-Headlight-Conversion-Kit-Lamp/32590205705.html?spm=2114.13010608.0.0.vXiijL11 Kasım indirimiyle 37.83 dolara satılcak. O günü bekleyin alacaksanız :)

Adamsın:)

İndirimi bekliyoruz zaten ;)

Bu ledler bizim şu an sattığımızdan daha mı kuvvetli, emin olmak için soruyorum.

Yorum bağlantısı

Adamsın:)

İndirimi bekliyoruz zaten ;)

Bu ledler bizim şu an sattığımızdan daha mı kuvvetli, emin olmak için soruyorum.

Sizin sattıklarınızın toplam değeri 6400lm/60w bunun ki 9600lm/80w :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

taksiden sonra geçen beyaz araçta dokundurup geçmiş bu arada  :D  İzmirde olsa ticari taksi göstere göstere sürterdi ..

Zaten o yüzden koydum videoyu. Beyaz 500 içindeki de kızdı. İkisi de inip bir kere dahi bakmadı arabalarına sürtme için :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

155'ten arayıp önce polise şikayet ettim, sonra ileride çevirme olduğunu görünce teyit ettim plakası çoktan ulaşmıştı. Şimdi merak ediyorum acaba cezasını eline tutuşturmuşlar mıdır diye...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı

155'ten arayıp önce polise şikayet ettim, sonra ileride çevirme olduğunu görünce teyit ettim plakası çoktan ulaşmıştı. Şimdi merak ediyorum acaba cezasını eline tutuşturmuşlar mıdır diye...

Bunlara yapacak şey başka Aslında da neyseki çok sakin biriyim :)
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bunlara yapacak şey başka Aslında da neyseki çok sakin biriyim :)

Biz de hanımla onu düşündük :)

Arabada bir yıkım ekibi olacak böyle durumlar için, bir kaç da meşe odunu. Durdurup sağlam doveceksin ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Arabada bir yıkım ekibi olacak böyle durumlar için, bir kaç da meşe odunu. Durdurup sağlam doveceksin ;)

Meşe odunuyla da güzel mangal olur  :good1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

8 yıl eğitimini almış biri olarak söylemek isterim ki böylesi için çok keyif verici olur [emoji6]
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Bana sorarsanız Avrupa yakasının en tehlikeli kavşaklarından biri burası:

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1314458-besiktastaki-ilginc-kaza-kamerada

Sanki sol şeride çıkmak istedi otobüsü geçi

Burayı iyi bilirim nispeten daha az trafik olan Etiler istikametinde ilerlerler sonra birden Levent istikametine sola dalarlar çünkü uyanık olmak bunu gerektirir(!) 2 dakika kazanayım derken 1 hafta arabasız kalmıştır artık. 

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

böyle durumlar için fahri trafik müfettişi olmayı öyle çok istiyorum ki

özellikle de;

kırmızıda geçenleri 

sinyal vermeden dönenleri

emniyet kemeri takmayanları

sis farını gereksiz yere yakanları

direksiyon başında cep telefonu ile konuşanları

gördükçe depreşiyor. :angry:  :angry:  :angry:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

böyle durumlar için fahri trafik müfettişi olmayı öyle çok istiyorum ki

özellikle de;

kırmızıda geçenleri 

sinyal vermeden dönenleri

emniyet kemeri takmayanları

sis farını gereksiz yere yakanları

direksiyon başında cep telefonu ile konuşanları

gördükçe depreşiyor. :angry:  :angry:  :angry:

sırf bunun için 40 yaşını bekliyorum

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yapıştırırım cezayı öyle böyle değil sağlam yapıştırırım... :angry:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Burayı iyi bilirim nispeten daha az trafik olan Etiler istikametinde ilerlerler sonra birden Levent istikametine sola dalarlar çünkü uyanık olmak bunu gerektirir(!) 2 dakika kazanayım derken 1 hafta arabasız kalmıştır artık. 

beter olsunlar

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yapıştırırım cezayı öyle böyle değil sağlam yapıştırırım... :angry:

Şu kamyon da bir yapıştırıver abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Led alarmım çaldı. Şimdiye kadar 10 adet almışım eşe dosta babama kardeşime :)

https://www.aliexpress.com/item/ChoGath-TM-Super-Bright-R3-9600lm-H1-Xenon-White-6000K-Car-LED-Headlight-Conversion-Kit-Lamp/32590205705.html?spm=2114.13010608.0.0.vXiijL

11 Kasım indirimiyle 37.83 dolara satılcak. O günü bekleyin alacaksanız :)

Eren cepten girmeye çalıştım linkten artık ürüne ulaşılamıyor. İlk gönderdiğinde görmüştüm halbuki. Linki bir daha versene sana zahmet
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Eren cepten girmeye çalıştım linkten artık ürüne ulaşılamıyor. İlk gönderdiğinde görmüştüm halbuki. Linki bir daha versene sana zahmet

Az önce satıcıya mesaj atmıştım bende :D Bir arkadaşa alacaktık baktım ürüne ulaşılmıyor diyor. Satıcı bi dönüş yaparsa haber ederim burdan. Belki yarın açılır tekrar.

Satıcı çok hızlı çıktı. Link attı ama fiyat bayağı bir artmış. Mesajın sonuna not yazmış. Alacaksan fiyatı düzenleyebilirim diye.

https://www.aliexpress.com/store/product/ChoGath-TM-R3-9600lm-XHP-50-Car-LED-Headlight-Kit-H1-H3-H4-H7-H8-H9/1261114_32764228586.html

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Az önce satıcıya mesaj atmıştım bende :D Bir arkadaşa alacaktık baktım ürüne ulaşılmıyor diyor. Satıcı bi dönüş yaparsa haber ederim burdan. Belki yarın açılır tekrar.

Satıcı çok hızlı çıktı. Link attı ama fiyat bayağı bir artmış. Mesajın sonuna not yazmış. Alacaksan fiyatı düzenleyebilirim diye.

https://www.aliexpress.com/store/product/ChoGath-TM-R3-9600lm-XHP-50-Car-LED-Headlight-Kit-H1-H3-H4-H7-H8-H9/1261114_32764228586.html

Tüm ledci cinliler Ereni tanıyor artık ürün alırken Eren in adını verip alırsanız indirim var [emoji23]
Yorum bağlantısı

Tüm ledci cinliler Ereni tanıyor artık ürün alırken Eren in adını verip alırsanız indirim var [emoji23]

Çinli abla endişelenme diyo. Evet var mı alacak siparişleri alayım [emoji23]

0c11909da2a21e8c837fea11ab7146bf.png

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Eren sadece sana özel mi indirecek fiyatı?

Eğer öyleyse Adem'i sana paslayayım :D

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Çinli abla endişelenme diyo. Evet var mı alacak siparişleri alayım [emoji23]

çinli abla mı?

ayça_22 olmasın?  :tongue:

jB0lY9.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...