H.Cenk Bayrakçı 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Trafikte deli çok, azıcık bekle, birazdan geçersin. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Trafikte deli çok, azıcık bekle, birazdan geçersin.Tarfikte acelecilik felaket olabiliyor bazen Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Bende de hata var ama bu kadar da ...... olunmaz arkadaş. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Bende de hata var ama bu kadar da ...... olunmaz arkadaş. Sende ne suç varmış abi. Hem sol şeritte duruyor hem de aynaya bakmadan bir daha sola kırıyor öküz. Allah korumuş. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Sende ne suç varmış abi. Hem sol şeritte duruyor hem de aynaya bakmadan bir daha sola kırıyor öküz. Allah korumuş. Şerit değiştirme[emoji4] Ama onunkinin yanında devede kulak kalır. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 İki şeritten fazla yollarda karşı şeride geçmek yasakmiş Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Arkasında durup kornaya bassan yine suçlusun, geç git diyecek andaval kesin Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Bende de hata var ama bu kadar da ...... olunmaz arkadaş. öylece geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Sende ne suç varmış abi. Hem sol şeritte duruyor hem de aynaya bakmadan bir daha sola kırıyor öküz. Allah korumuş. Okul önü yaya geçidine yaklaşılıyor, sola geçilmesi hata. Diğer sürücü geçitte yaya yok ve öğrencilerden birkaçı ile sohbet halinde ama yayaya yol veriyor da olabilirdi. Aceleci davranmış Ahmet... 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Aynen abi, ama elemanın sohbet ettiğini gördüm ve korna çaldim birileri atlamasın diye ama eleman atladı, ite dolanacagima caliyi dolaşırım dedim ama hakliyken haksız oluyordum az kalsın. Arkasında durup kornaya bassam kavga çıkardı kesin, okulun önü maalesef serseri dolu, driftcileri atmıştim buraya. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Aynen abi, ama elemanın sohbet ettiğini gördüm ve korna çaldim birileri atlamasın diye ama eleman atladı, ite dolanacagima caliyi dolaşırım dedim ama hakliyken haksız oluyordum az kalsın. Arkasında durup kornaya bassam kavga çıkardı kesin, okulun önü maalesef serseri dolu, driftcileri atmıştim buraya. Onlar iki dakika ayak üstü laflayıp hadi bir saate buluşuruz deyip direksiyonu sola kırmış havalı bir kalkış peşinde olan insanlar. Sen gösteriyi bozmuşsun çok fena.. Yine de tedbiri elden bırakmamalısın bence, görüşünü kapatıyorken daha küçük bir öğrenci geçidi kullanıyor olabilirdi.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Yavaş gidenin anası ağlamaz bununla Geçmiş olsun. Ortalık fena malesef öfke de başa dert Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Olayın öncesini anlatayım: Yokuş aşağı ilerlerken yokuş yukarı çıkan taksiye öncelik vermek için durdum bekliyorum. Taksi tam yol alacağı sırada bir anda yanımda mini cooper bitti. Kafayı uzattım "tek akıllı sen misin" diyecekken, içeriden bi kız bildiğiniz sırıtıyor. Laf etmedim. Sonrası ise videoda. 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Olayın öncesini anlatayım: Yokuş aşağı ilerlerken yokuş yukarı çıkan taksiye öncelik vermek için durdum bekliyorum. Taksi tam yol alacağı sırada bir anda yanımda mini cooper bitti. Kafayı uzattım "tek akıllı sen misin" diyecekken, içeriden bi kız bildiğiniz sırıtıyor. Laf etmedim. Sonrası ise videoda. Abi bu ne yaa [emoji16] [emoji16] trafik nasıl durdurulur nasıl baltalanır ders vermeli mini cooperdaki 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Ledler güzel çakıyor [emoji3]Bi-xenon sanmıştım ben 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 taksiden sonra geçen beyaz araçta dokundurup geçmiş bu arada İzmirde olsa ticari taksi göstere göstere sürterdi .. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Bu şehirde çiziksiz araba olmaması normal 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Samet Bu led Hangi led? Bende ki ledin aynısı. Geçen gün sattigin vardı ya işte o Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Fena değilmiş yahu. Ama Adem daha güçlüsünü istiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Fena değilmiş yahu. Ama Adem daha güçlüsünü istiyor.Valla daha güçlüsü lumeni yüksek olanı vardı Erende ben.Pek fark göremedim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Cree LedRengi mavi mi yoksa ısınmadığı için mi bu şekilde? Almayı düşünüyorum, tepki süresi baya iyi gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts