İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Serhat ipeksoy

Malesef arada bırakılan takip mesafesine sızma çok oluyor abi :) yakın takip edersende işte böyle kazalar oluyor.

malesef ki ne malesef. sen öndeki araçla aranda boşluk bırakıyorsun, hele ki kamyon gibi büyük ve iş makinası tarzı araçsa arayı daha da açıyorsun, zırt akıllının biri gelip oraya sokuyor burnunu, hem de sinyalsiz minyalsiz.

oofff, of... kelimeler kıyafetsiz kalıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

bknz: Takip mesafesi

serhat bey istanbulda takip mesafesi istediğin kadar bırak anında biri doldurur üstelik dahada güzeli o saçmalığa bir vakit sonra sizde alışıyorsunuz ve sizede normal geliyor bir bakmışınız aynı hatayı sizde yapıyorsunuz.  :blush:

Senin şeridin, benim şeridim tavrında.

https://youtu.be/h-MKz8Tu3lM

tövbe estağfurullah o ne yahu... :shok:

tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Malesef arada bırakılan takip mesafesine sızma çok oluyor abi :) yakın takip edersende işte böyle kazalar oluyor.

Ah be Erenim aynen dedin gibi .hemide sinyal minyal hah getire .hele şu menemen dolmuşlarından çektimi bir ALLAH bilir bir ben .daha dün domino taşı gibi giriyorduk birbirimize biri girdi şeridime bam diye. kaçtım  o an 2.si kaçtım yere fırladı.ondanda kaçtım derken 3. sü attı kendimi önüne enaz 10 dakika kesintisiz kornaya basmışım sinirden hepsi pardon dedi pehhhh .bir çare gerekli bunlara çare .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

serhat bey istanbulda takip mesafesi istediğin kadar bırak anında biri doldurur üstelik dahada güzeli o saçmalığa bir vakit sonra sizde alışıyorsunuz ve sizede normal geliyor bir bakmışınız aynı hatayı sizde yapıyorsunuz.  :blush:

tövbe estağfurullah o ne yahu... :shok:

istanbul mu, allah sizlere sabır versin, bana uzak olsun...  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

tilki olayı 2  ;)  :biggrin: Mehmet Abi kulaklarını çınlattım dünden beri  :nazar:

hayvana çok üzüldüm ama yapacak bir şey yoktu

araçta bir hasar yok.

videonun sesi malum sebepten kısılmıştır yani küfür içermez :biggrin:  :good1:

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

1. köprü çıkışı altunizade yönü zincirleme kaza. Muhtemelen klasik takip mesafesine uymama sonucu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İlerde ben gordum ama o görmemiş beyefendi, bende görmeden hızlı gelsem korna çalmadan...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

İlerde ben gordum ama o görmemiş beyefendi, bende görmeden hızlı gelsem korna çalmadan...

Trafikte özellikle uzun yolda en çok korktuğum olay siz ne kadar dikkat etsenizde yapabileceğiniz hiç birşey yok ...

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

3 okul var orada, birde öğrencilerin hepsinin toplandığı otobüs son durağı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

3 okul var orada, birde öğrencilerin hepsinin toplandığı otobüs son durağı...

çılgın değilde şuursuz driftçiler desek daha yerinde olur. plakalarıda sökmüşler ooh kebap. memleket memleket değilki.... :(

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Balıkesir in çılgın e.... İthafen öyle yazdım ilhan bey, bir ara 100 küsur milyon izlenip sonra kaldırılan video :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ergenler alkışladıkça coşuyor çakma driftçiler :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Söyleyecek çok söz kurulacak çok cümle var ama ucu günahsız kişilere gidiyor. . Allah ıslah etsin.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Videonun en başında gözüken vito, beni sıyırarak geçtikten sonra önümdeki Sandero'ya vurdu. Kaza sonrası geri geri almak isterkende arkasındaki Nemo'ya tıkladı (görüntüde bi şey yok, hasar da yoktu zaten)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Videonun en başında gözüken vito, beni sıyırarak geçtikten sonra önümdeki Sandero'ya vurdu. Kaza sonrası geri geri almak isterkende arkasındaki Nemo'ya tıkladı (görüntüde bi şey yok, hasar da yoktu zaten)

Kamera süper çekmiş ama herif tam bir odu odunmuş :)

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Gri araç sonradan kavşağa yöneldi sanırım.

Aynen, dönmek istediği noktadan 20-25 metre önce bir kavşak var, ana yoldan içeri girdi her ikisi de. normalde gri aracın soldan devam ederek kazanın yapıldığı kavşağa gelmesi gerekiyordu. durdu ve dönsem mi dönmesem mi oldu, mercedes korna çalıp selektör yaptı ama sonuç malum.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sani Gerşon

Sanki sol şeride çıkmak istedi otobüsü geçip

Aynen oyle abi.
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...