İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Emre Şimşek

Kaza tutanağı yetti mi yoksa kamera kayıtları da destekledi mi suçluyu belirleme adına :)

Yeter mi hiç :) Özellikle cd'ye çektim verdim kamera kaydını fotoğraflarla beraber. Eğer eksper videoyu izlemeseydi bana da geçirebilirdi diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bu haber güzel Emre. Peki aracı servisten çıkardınmı?

Yok abi bugün aradım parça sipariş ettik bekliyoruz dediler. Yarın belli olurmuş ne zaman çıkacağı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu

Kayseri de yakaladığım görüntüler. kırmızı ışık ihlali, sağdan ani çıkmalar 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Kayseri de yakaladığım görüntüler. kırmızı ışık ihlali, sağdan ani çıkmalar 

palio, hani şu çizgi filmlerde gördüğümüz duvar dibinden kaçmaya çalışan sinsi hırsızlar gibi olmuş :)

abi, o kadran benim bile gözümü aldı. sürüşteki etkisi fena olmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bugün izmir çıkışında olan kaza. Taksi vurmamak için sağ yaptı ama hem vurdu hemde savruldu.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bugün izmir çıkışında olan kaza. Taksi vurmamak için sağ yaptı ama hem vurdu hemde savruldu.

O da mı Focus? :)

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Bursa gemlik arasindaki yol calismalarinda daralmalar o kadar ani yapiliyoki yolun misafiri olanlar hep tehlike atlatiyor ,burda da isaretlerin gec baslamasi kazaya sebep olmus[emoji35] [emoji35]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Allah aşkına bu nedir ya? Böyle bir manyaklık var mı özgüvene bak. Bir an içinde ikiye bölünmüş bir arabanın içinde sıkışmış bir ceset olacak.. Allah çok iyi koruyor yemin ederim...

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Ters şeritten geliyor manyak [emoji19]

Ters geliyor bu :)

Himmetdede'den Boğazlıyan yoluna dönüş'teki ilk köy... Adam hiç istifini bozmuyor, bari dörtlünü yak. Öndeki aracın stop lambası yanmasa, virajda birden karşına çıksak kafa kafaya tokuşuruz.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Bursa gemlik arasindaki yol calismalarinda daralmalar o kadar ani yapiliyoki yolun misafiri olanlar hep tehlike atlatiyor ,burda da isaretlerin gec baslamasi kazaya sebep olmus[emoji35] [emoji35]

bknz: Takip mesafesi

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...