Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Anlaşıldı. Navigasyondan paralı yollara hayır diyip çıkacağız yola. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 TEM yolunun Bolu Gerede kesiminde otomobil, ters şeritten gelen kamyonet ile çarpışmaktan kıl payı kurtuldu. Otomobilin güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası sürücü Zeki Kemal Bilici, aracın sürücüsünün bulunup, cezalandırılmasını istedi.Bilici, "Ankara'dan İstanbul'a doğru yolculuk yaptığımız anda sol şeritte ilerlediğim esnada karşımda bir anda kamyoneti görünce şok geçirdim. Kendimi bir anda sağ şeride attım, o esnada sağ şeridin boş olması tamamen şanstı. Daha sonra biraz ileride bulunan dinlenme tesisine girerek şoku atlatmaya çalıştım. Bu olay eğer benim de bir anlık dalgınlığıma gelseydi beni ve ailemi yok etmiş olacaktı. Bu kişinin bulunmasını istiyorum. Bu olay resmen cinayete teşebbüs." dedi. https://cdn.vol.io/15715/211220172115580801611.mp4 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 https://cdn.vol.io/15715/211220172115580801611.mp4[emoji15] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Bu da benden gelsin ( cumartesi günü), kornaya 2 seferde de bastım ama yetmedi, kamera sesi kapalı kullanıyorum yoksa bipten kullanamam. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 TEM yolunun Bolu Gerede kesiminde otomobil, ters şeritten gelen kamyonet ile çarpışmaktan kıl payı kurtuldu. Otomobilin güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası sürücü Zeki Kemal Bilici, aracın sürücüsünün bulunup, cezalandırılmasını istedi.Bilici, "Ankara'dan İstanbul'a doğru yolculuk yaptığımız anda sol şeritte ilerlediğim esnada karşımda bir anda kamyoneti görünce şok geçirdim. Kendimi bir anda sağ şeride attım, o esnada sağ şeridin boş olması tamamen şanstı. Daha sonra biraz ileride bulunan dinlenme tesisine girerek şoku atlatmaya çalıştım. Bu olay eğer benim de bir anlık dalgınlığıma gelseydi beni ve ailemi yok etmiş olacaktı. Bu kişinin bulunmasını istiyorum. Bu olay resmen cinayete teşebbüs." dedi. https://cdn.vol.io/15715/211220172115580801611.mp4Kamyonet hatalida bu adam gormuyomu bu kadar yakindan kurtariyor. Bildigin dalmis gitmis.Bu da benden gelsin ( cumartesi günü), kornaya 2 seferde de bastım ama yetmedi, kamera sesi kapalı kullanıyorum yoksa bipten kullanamam.Gecmis olsun ustad sıkısık yerlerde bu kadar dip dibe gitmemek gerek aslinda. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 2 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Kamyonet hatalida bu adam gormuyomu bu kadar yakindan kurtariyor. Bildigin dalmis gitmis.Gecmis olsun ustad sıkısık yerlerde bu kadar dip dibe gitmemek gerek aslinda. yağmur ve karanlık.normal 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Videodan bakınca sürüştekinden daha yakın görünüyor takip mesafesi, ilk anda uyanmak lazım ama nerden akla gelir ki. Biraz boya transferi ile kurtardım gibi onda göçük kaldı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 18 dakika önce, Servet Aydın yazdı: yağmur ve karanlık.normal Abi ne bileyim gece yagmurlu gidis gelis olan yollarda falan nasil yapacak bu adam onu merak ettim mesela. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 1 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Abi ne bileyim gece yagmurlu gidis gelis olan yollarda falan nasil yapacak bu adam onu merak ettim mesela. Karşıdan gelenlerin solunda sanmıştır. Aynısını ben yaşadım Nurdağı'ndan inerken. Solda ben varım transporter ile, en sağda tın tın çıkan başka bir kamyon. Gecenin körü bilmem kaç. Kamyon ortamızdan geçti farları kapalı tam gaz. ceza gerektiren kelime uyuşturucu nakli yapıyormuş, polisten kaçıyordu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Aynen. Karşı yoldan geliyor zannetmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 21 saat önce, Ahmet Ekici yazdı: https://cdn.vol.io/15715/211220172115580801611.mp4 Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır. Nasıl bir cesarettir. 1. dereceden adam öldürmeye teşebbüs bu. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Diyarbakır'da çokça denk geliyorum bu tersten gitme olayına. İşin ilginç tarafı ters yönde giden araç neden en sol şeritte gider? Emniyet şeridinde 4'lü yakıp gitmek varken? (Bu da normal değil ama risk daha az) Hatta geçen yıldı. Bir tanesi ters yöne girmiş karşımdan geliyor. Dere üzerinde bir köprü var, yolun kenarlarında emniyet şeridi için yer yok. Adam sağ şeritten tersten geliyor. Bende sağ şeritteyim uzaktan gördüm. Hiç istifimi bozmadan devam ettim, il-ilçe arası yol, hızım 90 civarı. Sanki onu hiç görmemişim gibi devam ettim. Aramızdaki mesafe kısaldıkça sellektörlerin sıklığı artıyor. Baya baya kafa kafaya girecekmişim gibi üzerine gittim. Son anda sol şeride atladım. O andaki adamın suratını unutamam. Ellerini yukarı kaldırıp öylece kaldı. İnşallah kafa basmıştır da bir daha yapmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Diyarbakır'da çokça denk geliyorum bu tersten gitme olayına. İşin ilginç tarafı ters yönde giden araç neden en sol şeritte gider? Emniyet şeridinde 4'lü yakıp gitmek varken? (Bu da normal değil ama risk daha az) Hatta geçen yıldı. Bir tanesi ters yöne girmiş karşımdan geliyor. Dere üzerinde bir köprü var, yolun kenarlarında emniyet şeridi için yer yok. Adam sağ şeritten tersten geliyor. Bende sağ şeritteyim uzaktan gördüm. Hiç istifimi bozmadan devam ettim, il-ilçe arası yol, hızım 90 civarı. Sanki onu hiç görmemişim gibi devam ettim. Aramızdaki mesafe kısaldıkça sellektörlerin sıklığı artıyor. Baya baya kafa kafaya girecekmişim gibi üzerine gittim. Son anda sol şeride atladım. O andaki adamın suratını unutamam. Ellerini yukarı kaldırıp öylece kaldı. [emoji4] İnşallah kafa basmıştır da bir daha yapmaz. O da sola atlayaydi bi anlik refleksle .. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 3 dakika önce, İsmail Avcı yazdı: 19 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Diyarbakır'da çokça denk geliyorum bu tersten gitme olayına. İşin ilginç tarafı ters yönde giden araç neden en sol şeritte gider? Emniyet şeridinde 4'lü yakıp gitmek varken? (Bu da normal değil ama risk daha az) Hatta geçen yıldı. Bir tanesi ters yöne girmiş karşımdan geliyor. Dere üzerinde bir köprü var, yolun kenarlarında emniyet şeridi için yer yok. Adam sağ şeritten tersten geliyor. Bende sağ şeritteyim uzaktan gördüm. Hiç istifimi bozmadan devam ettim, il-ilçe arası yol, hızım 90 civarı. Sanki onu hiç görmemişim gibi devam ettim. Aramızdaki mesafe kısaldıkça sellektörlerin sıklığı artıyor. Baya baya kafa kafaya girecekmişim gibi üzerine gittim. Son anda sol şeride atladım. O andaki adamın suratını unutamam. Ellerini yukarı kaldırıp öylece kaldı. İnşallah kafa basmıştır da bir daha yapmaz. O da sola atlayaydi bi anlik refleksle .. Benim üzerine geldiğimi anlayınca durup bekledi hocam. Yoksa tabiki üzerine gitmem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 Yeni Konudan devam edelim arkadaşlar.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts