Coşkun Basan 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 Q7 nin sinyal vermese bile kamyonu sollayacağı aşikar. Öngörü çok önemli trafikte "Yolumuzu ve yolumuzdakileri takip etmek " çok önemli sana katılıyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 2 saat önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Her kullanışta aşağı yukarı bir olay oluyor, bu trafikte zaten olmaması çok zor. Ama illa kaza videosu mu koyalım hocam? Teşhir olsunlar bence... Allah saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 Özellikle lüks segment araç sahipleri hepsi böyledir diyemem ama birçoğu bir yerleri kalkıyor arabalarına güveniyor sanki yollar bir tek onlarınmış gibi saygısızca kibirli hareketler var. Eğitim şart. 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: Q7 nin sinyal vermese bile kamyonu sollayacağı aşikar. Öngörü çok önemli trafikte Servet Abi, Q7'nin sollama yapacağını ben de zaten tahmin ettim ve hız sabitleyiciyi devreden çıkardım, hızımı kestim ve fren yaptım. Farkındaysan Range Rover da fren yapıyor ilk etapta, çünkü Q7 hafif sola kafa gösteriyor. Ama videoda görüldüğü gibi yavaş, aheste hareketler ve umursamazlıklar beni kızdırıyor. Ben olsam arkama bakmadan çıkmazdım. 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 Tekir rampasını bilenler daha iyi anlar. bi defa soldan normal bi hızla tırmanıştayım 2 tır arka arkaya giderken tırın biri onu sollamaya orta şeride geçti ( 15-20 km hızları tahmini ) o arada orta şeritteki kartal da sinyal minyal yok koluyla 1 dk işareti yapıp en sola önüme girdi aşağı yukarı 100 110 civarıyım kartalım hızı 20 km anca tırları geçemiyor hesap edin ani bi frenle sağa kaçtım tırın arkasına çünkü soldan çok hızlı gelenler var 20 ile en sol şeritte kartalın arkasında gidemem asla demeye kalmadı bitane a6 nın aynada görmemle kartalın tamponuna 1 cm kala durmasına şahit oldum . adam en sol şeritte 20 ile giderek kazaya sebeb oluyordu az daha üzerine birde el kol hareketleri yaptı millete inanamıyorum bazen insanlara 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 10 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Allah saklasın. Amin, çok temkinli ve dikkatli olmak lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 Gittiğim yolun ters yönüne gitmem gerektiğini anladığımda trafiği tehlikeye atmayacak bir biçimde u dönüşü yapmak istedim. İlk gördüğüm sağdan girdim ve dönülmez yer dahi olsa gece trafiğinde sorun olmayacağını düşünerek u dönüşümü yaptım. Ana yola geri çıkmak üzereyken benim gibi değilde ana yolda u dönüşü atmak isteyen taksi maalesef refüje çıktı. Lastiği yarıldı. Taksici inip eliyle yarığı kapamaya çalışıyordu... 8 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 O ne ya, çok kötü denk gelmiş, leylek gibi kalkmış taksi.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Haziran 2017 Paylaş 13 Haziran 2017 Taksici acele etmiş dönerken...[emoji848] 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Araç olan her yerde trafik kuralları geçerlidir. Ama bazı arkadaşlar bunu bilmiyor. Yer bizim üniversitenin batı kampüsü. Oğlanı kreşe almaya gidiyorum, eşimin aracıyla. Kenarda duran bir arkadaş hop sola çıkıverdi. Ne sinyal var, ne aynaya bakmak... Özür mözür de yok, yürüdü gitti... (Kamera: Xiaoyi Yi. Araç: VW Polo Allstar) 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Döner kavşağa tersten giren sürücü. Karşı şeritte sağda bekliyordu, ya yolu bilmiyor, ya oruç başına vurdu, ya da bilerek yaptı, Allah'tan kaza bela yok, tehlikeli bir durum da olmadı, ama kural ihlali var. (Kamera: Xiaoyi Yi. Araç: VW Polo Allstar) 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 4 dakika önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Döner kavşağa tersten giren sürücü.Karşı şerittesağda bekliyordu, ya yolu bilmiyor, ya oruç başına vurdu ya da bilerek yaptı, Allah'tan kaza bela yok... (Kamera: Xiaoyi Yi. Araç: VW Polo Allstar) Acemi şoför işine benziyor. Kaldırıma da çıkmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 6 saat önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Döner kavşağa tersten giren sürücü. Karşı şeritte sağda bekliyordu, ya yolu bilmiyor, ya oruç başına vurdu, ya da bilerek yaptı, Allah'tan kaza bela yok, tehlikeli bir durum da olmadı, ama kural ihlali var. (Kamera: Xiaoyi Yi. Araç: VW Polo Allstar) Nasıl yaa. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Sağ taraf rampa mı kamera mı öyle çekiyor ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 Biraz rampa...Ama kamera geniş açılı olduğu için olduğundan fazla görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 15 saat önce, Serkan Toker yazdı: Sağ taraf rampa mı kamera mı öyle çekiyor ? Senin sorunun geniş açı Serkan.. 120-140 derece açılı bir kamera bul.. Açı genişledikçe Görüntü abuklaşır şişer. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 On 6/12/2017 at 20:19, Sani Gerşon yazdı: Gittiğim yolun ters yönüne gitmem gerektiğini anladığımda trafiği tehlikeye atmayacak bir biçimde u dönüşü yapmak istedim. İlk gördüğüm sağdan girdim ve dönülmez yer dahi olsa gece trafiğinde sorun olmayacağını düşünerek u dönüşümü yaptım. Ana yola geri çıkmak üzereyken benim gibi değilde ana yolda u dönüşü atmak isteyen taksi maalesef refüje çıktı. Lastiği yarıldı. Taksici inip eliyle yarığı kapamaya çalışıyordu... Sani bey sizin kameranız hangi marka model Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 1 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Sani bey sizin kameranız hangi marka model Mini 0807 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 Benim kullandığım movie maker programı da videoyu keserken görüntüyü de tuhaflaştırıyor. Youtube'a yüklerken kalite iyice düşüyor. ham video yüklersem daha mıiyi olur görüntü acaba? 3 dakikalık görüntüler halinde Xiaoyi Yi için...1080P çekiyor normalde... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Haziran 2017 Paylaş 20 Haziran 2017 Bugünkü görüntümüz küçük bir kaza...20.06.2017 sabah; motorsiklet kullanan muhtemelen ehliyetsiz, en fazla 14-15 yaşlarındaki bir çocuk, ters şeritten gelip yoluna devam etmeye çalışırken ışığın yanmasıyla beraber önüne döneceklerini hesaplayamayıp düşüp, ufak bir kaza atlatıyor arkasındaki yolcu ile beraber(anne ya da ablası)...Hata tamamen çocukta. çünkü bilinçsizce ters şeritten karşıya devam etmeye çalışıyor. Tek iyi yanı kimseye birşey olmaması...Yalnız kazayı yapınca sinirlenip yolu da dövüyor... (Kamera: Xiaoyi Yi. Araç: VW Polo Allstar) 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 On 04.05.2017 at 23:04, Serkan Toker yazdı: Bak şu dolmuşcunun yaptığına.. 10 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Senin sorunun geniş açı Serkan.. 120-140 derece açılı bir kamera bul.. Açı genişledikçe Görüntü abuklaşır şişer. Benim kamera kaç derece bu durumda ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 8 saat önce, Serkan Toker yazdı: Benim kamera kaç derece bu durumda ? Kameran ne ki.. Bilmiyorum.. ? A118 lerin açıları kötü ben beğenmiyorum. A119 lar 160 derece olmasına rağmen bu sorun yaşanmıyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kameran ne ki.. Bilmiyorum.. ? A118 lerin açıları kötü ben beğenmiyorum. A119 lar 160 derece olmasına rağmen bu sorun yaşanmıyor. Senin gibi bir uzman sadece görüntüye bakarak dereceyi bilirdi ya da en azından kafadan atardı, marka sorunca olmadı şimdi.. G1-WC mi ne işte Olgu' nun bizi gazlayıp ilk kapasitörlü kamera diye aldırdığından.. Memnunum ama kartın içine kaydettiği görüntülerden bazı zamanlarda sanki her takvim gününe ait bir iki video bırakıyor bazı tarihlerde kontrol ettiğimde sadece son beş gün oluyor falan. Yani sürprizlere açık bir kamera, aha olayı çektim dediğinde bir hafta önce benzinliğe girerken son bulan görüntü ile karşılaşıp hayal kırıklığı yaşatabiliyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 8 saat önce, Serkan Toker yazdı: Senin gibi bir uzman sadece görüntüye bakarak dereceyi bilirdi ya da en azından kafadan atardı, marka sorunca olmadı şimdi.. G1-WC mi ne işte Olgu' nun bizi gazlayıp ilk kapasitörlü kamera diye aldırdığından.. Memnunum ama kartın içine kaydettiği görüntülerden bazı zamanlarda sanki her takvim gününe ait bir iki video bırakıyor bazı tarihlerde kontrol ettiğimde sadece son beş gün oluyor falan. Yani sürprizlere açık bir kamera, aha olayı çektim dediğinde bir hafta önce benzinliğe girerken son bulan görüntü ile karşılaşıp hayal kırıklığı yaşatabiliyor.. Aynı markanın lensleri olsa bilirim belki de.. Farklı markalar zor G sensörü hassasiyetini düşür.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 36 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Aynı markanın lensleri olsa bilirim belki de.. Farklı markalar zor G sensörü hassasiyetini düşür.. Sanırım sadece on off konumu var ve off konumunda.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts