Emre Şimşek 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Akşam seyrettiydim videoyu [emoji1] Audi kalmış aklımda[emoji4] Jetta'ya iltifat, G1W-C'ye hakaret Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2016 Çok teşekkür ederim. Sinyali de çok geç verdi, dönüşü de çok hızlı oldu. Aynaya hiç bakmamış belli.. Sizce hata kimin? Görünce yazmıştım dönüşe başladıktan sonra sinyal verdiğini adamın(!) ama küfürlü olduğundan silmiştim. Böyle tiplere gıcık oluyorum ben. Bir de hiç sinyal vermeyenler var. Geçmiş olsun Emre'cim. Bi görüşemedik be. Dün de aramışsın sanırım. Allah kavuştursun be, ne diyem? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Jetta'ya iltifat, G1W-C'ye hakaret Hakaret yok, uykulu video seyretmek var [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Görünce yazmıştım dönüşe başladıktan sonra sinyal verdiğini adamın(!) ama küfürlü olduğundan silmiştim. Böyle tiplere gıcık oluyorum ben. Bir de hiç sinyal vermeyenler var. Geçmiş olsun Emre'cim. Bi görüşemedik be. Dün de aramışsın sanırım. Allah kavuştursun be, ne diyem? Aynen Murat abi bir tanesi de bize denk geldi işte. Bu bölgede bu tiplerden çok, sen de biliyorsun. O nedenle sürpriz yumurta gibi çıkıveriyor, daha çok dikkat etmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Çok teşekkür ederim. Sinyali de çok geç verdi, dönüşü de çok hızlı oldu. Aynaya hiç bakmamış belli.. Sizce hata kimin? Dönüşlerde uyulması gereken kurallar : 1- Dönüş işaretini vermek, 2- Uygun mesafede dönüşe ayrılan şeride girmek (Ş.İ. 30m.ve S.D. 150 m.) 3- Hızlarını azaltmak, 4- Sağa dönüşte dar kavisle, sola dönüşte geniş kavisle dönmek, 5- Sağa dönüşlerde geçen yaya veya bisiklet sürücüsü varsa yol vermek, 6- Gireceği yol çok şeritli ise; sola dönüşte uygun şeride ,sağa dönüşte en sağ şeride geçmek ve dönüş tamamlanınca hızının gerektirdiği uygun şeride geçmek zorundadırlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Emre hocam gecmis olsun allah beterinden korusun tamir isinde de allah sabir versin. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Emre geçmiş olsun, Allah muhafaza etsin. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Çok teşekkür ederim. Sinyali de çok geç verdi, dönüşü de çok hızlı oldu. Aynaya hiç bakmamış belli.. Sizce hata kimin? Direksiyon u çevirmesi ile sinyali vermesi aynı zamanda olmus Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Aynaya baksaymış zaten sizin geçmenizi beklerdi. Çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Şimdi fark ettim, kaza tespit tutanağına sol seritteydim, sinyalimi verip donecekken seritteki araç solumdan çarptı yazmış. Kamerada da adamın sağ şeritten göbeğe direkt yöneldiği belli oluyor. Bu durumda yalan beyandan adamın başı yanar mı? Arayıp adamı uyarsam mı ne dersiniz? Yoksa pişman olur muyum uyardigima acaba. Yine bir uyanıklık yapabilir mi ki? Kararsız kaldım.. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 O sol şeritte olsa siz ona yandan çarpamazdınız arkadan çarpmış olurdunuz. Adamın başının yanmasını bırakın haklı çıkarmasınlar bari onu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Şimdi fark ettim, kaza tespit tutanağına sol seritteydim, sinyalimi verip donecekken seritteki araç solumdan çarptı yazmış. Kamerada da adamın sağ şeritten göbeğe direkt yöneldiği belli oluyor. Bu durumda yalan beyandan adamın başı yanar mı? Arayıp adamı uyarsam mı ne dersiniz? Yoksa pişman olur muyum uyardigima acaba. Yine bir uyanıklık yapabilir mi ki? Kararsız kaldım..Ben olsam yalan beyan dan şikayet ederim karaktersiz herif bide yalan dolan iş yapıyorlar. [emoji35] Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Bence kamera kayitini tutanaga ekleme sansiniz varmi veya ekspere verme olursa hersey oryada zaten izleyince görecekler Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 (düzenlendi) Aslında iki taraf da aynı ifadelerde bulunmazsa tutanak tutulmaz polis çağırılır. O şekilde tutulmuşsa da siz kendi ifadenizde olayı anlaşılır şekilde yazıp çizdiyseniz zaten fotograflar falan da incelenince sizi haklı bulacaklar. Bu tür işlerle çok uğraştığım için tecrübeyle sabittir Şansınız varsa videoyu da verin 7 Ağustos 2016 tarihinde Çiğdem KAYA tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Aslında iki taraf da aynı ifadelerde bulunmazsa tutanak tutulmaz polis çağırılır. O şekilde tutulmuşsa da siz kendi ifadenizde olayı anlaşılır şekilde yazıp çizdiyseniz zaten fotograflar falan da incelenince sizi haklı bulacaklar. Bu tür işlerle çok uğraştığım için tecrübeyle sabittir Şansınız varsa videoyu da verin Polis cagirildigi taktir de iki tarafa da ceza kesiliyor artık Yorum bağlantısı
Emre Şahin 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Aslında iki taraf da aynı ifadelerde bulunmazsa tutanak tutulmaz polis çağırılır. O şekilde tutulmuşsa da siz kendi ifadenizde olayı anlaşılır şekilde yazıp çizdiyseniz zaten fotograflar falan da incelenince sizi haklı bulacaklar. Bu tür işlerle çok uğraştığım için tecrübeyle sabittir Şansınız varsa videoyu da verin Yanlis tecrubeler edinmissiniz. İfadelerde fikir birligi aranmaz, herkes kendi acisindan aciklama yazar. Tutanak tutulmayan durumlar da tutanakta aciklanir. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu uyarınca, 1 Nisan 2008 tarihinden itibaren yalnız maddi hasara yol açan trafik kazalarında kazaya karışan taraflar aralarında anlaşarak tutanak tutmakta ve bu tutanaklar ile sigorta şirketlerine, hasarlarının ödenmesi için başvurabilmektedirler. Aralarında anlaşarak diyor. O zaman polisle muhatap olmamak için anlaşmak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu uyarınca, 1 Nisan 2008 tarihinden itibaren yalnız maddi hasara yol açan trafik kazalarında kazaya karışan taraflar aralarında anlaşarak tutanak tutmakta ve bu tutanaklar ile sigorta şirketlerine, hasarlarının ödenmesi için başvurabilmektedirler. Aralarında anlaşarak diyor. O zaman polisle muhatap olmamak için anlaşmak lazım Kesinlikle öyle yalan olmasın 2 sene önce 400 tl ceza yemişti arkadaşım. Polis çağırmayın dediğimiz halde çağırdılar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Aslında iki taraf da aynı ifadelerde bulunmazsa tutanak tutulmaz polis çağırılır. O şekilde tutulmuşsa da siz kendi ifadenizde olayı anlaşılır şekilde yazıp çizdiyseniz zaten fotograflar falan da incelenince sizi haklı bulacaklar. Bu tür işlerle çok uğraştığım için tecrübeyle sabittir Şansınız varsa videoyu da verin Yanlis tecrubeler edinmissiniz. İfadelerde fikir birligi aranmaz, herkes kendi acisindan aciklama yazar. Tutanak tutulmayan durumlar da tutanakta aciklanir. Sent from my iPhone using Tapatalk Emre bey güzel açıklamış. Tutanak tutulmayacak durumlar alkollü, yaralamalı veya ölümlü, eksik evrak gibi durumlardır. Bu arada Emre bey, tapatalk imzanızı kapatabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Sigorta danışmanım ve kasko temsilcim Emmi kamera kaydını CD'ye çekip vermemi istedi. Öyle yapacağım. Arabayı yetkili servis mi iyi yapar, özel servis mi acep...Trameri kimin daha çok şişirebileceği belli gerçi de... Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 (düzenlendi) Yanlis tecrubeler edinmissiniz. İfadelerde fikir birligi aranmaz, herkes kendi acisindan aciklama yazar. Tutanak tutulmayan durumlar da tutanakta aciklanir. Sent from my iPhone using Tapatalk Ben demiyorum kanun diyor. O zaman iki taraf da kaza resimlerine göre kendini haklı çıkaran senaryosunu yazıp çizebilir. Haklı olan neye göre belirlenecek. 7 Ağustos 2016 tarihinde Çiğdem KAYA tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Ben demiyorum kanun diyor. O zaman iki taraf da kaza resimlerine göre kendini haklı çıkaran senaryosunu yazıp çizebilir. Haklı olan neye göre belirlenecek. Haklı olana TRAMER karar verecek. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 (düzenlendi) Emre bey güzel açıklamış. Tutanak tutulmayacak durumlar alkollü, yaralamalı veya ölümlü, eksik evrak gibi durumlardır. Bu arada Emre bey, tapatalk imzanızı kapatabilir misiniz? Lütfen okuyunuz. Direksiyon sınavı gözetmenliği kurslarında bize trafik polisleri eğitim verirken üzerine basarak söyledikleri konudur. https://m.sigortam.net/trafik-sigortasi/suruculer-kaza-tutanagi-uzerinde-anlasamazsa 7 Ağustos 2016 tarihinde Çiğdem KAYA tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Sigorta danışmanım ve kasko temsilcim Emmi kamera kaydını CD'ye çekip vermemi istedi. Öyle yapacağım. Arabayı yetkili servis mi iyi yapar, özel servis mi acep... Trameri kimin daha çok şişirebileceği belli gerçi de... Sanki çamurluk tamir olmayacak gibi görünüyor emre tampon da birşey yok. Orjinal parça ile serviste yapılması daha iyi olur bence. Servis kaydında da resimli şekilde görünür. Yorum bağlantısı
Recommended Posts