İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Selçuk Bakış

Yahu sorma, yapıştırmayaydım iyiydi. İşin yoksa çift taraflı bandı sök şimdi :)

Hadi geçmiş olsuuun [emoji1]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hadi geçmiş olsuuun [emoji1]

Heee, verdin zehiri gittin. Az önce kamerayı söktüm eve getirdim. İçini açtım japonla yapıştırarak kapattım. Yarın sabah da güneş ışıklarıyla birlikte yapışkanı söküp biraz aşağıya alacağım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
(düzenlendi)

Heee, verdin zehiri gittin. Az önce kamerayı söktüm eve getirdim. İçini açtım japonla yapıştırarak kapattım. Yarın sabah da güneş ışıklarıyla birlikte yapışkanı söküp biraz aşağıya alacağım. :)

Kamerayı niye açtın, kaydırsan yeterdi [emoji4] tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kamerayı niye açtın, kaydırsan yeterdi [emoji4]

Sıcaktan yamulmuş görüntüsü hoşuma gitmedi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Camdan söktüm plastiğe yapıştırdım. Çok iyi bir yeri varmış aslında ben görmemişim :)

IMG_20160717_105904_zpsresaxvhn.jpg

IMG_20160717_105909_zpsthrcush4.jpg

IMG_20160717_105816_zps9coyxwy7.jpg

Güneşliğin altında kalarak hem sıcaktan korundu hem de camın sıcağından korundu, win win solution. Cama dokununca elim yanıyordu zira...

IMG_20160717_110045_zpsegewixur.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Camdan söktüm plastiğe yapıştırdım. Çok iyi bir yeri varmış aslında ben görmemişim :)

Çok iyi olmuş yeni yeri, güle güle kullan [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Çok üzüldüm abi ya. Baktın mı köpek yaşıyor muydu?

Arabanin önü de kötü olmuştur :(

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Çok üzüldüm abi ya. Baktın mı köpek yaşıyor muydu?

Arabanin önü de kötü olmuştur :(

Geri dönüp plakayı aldık, cesedi yok kenarına çektik, fazla hasar yok gibi ama onarım gerekecek tabi. Fotoğraflar imzadakı konuda var.

Geçmiş olsun hocam ne çektiniz Siz Bu ara böyle ya [emoji20] Allah büyüğünden korusun

Teşekkür ederim. Aynen öyle, bu gidişle satacağım.

Ekleme: mobil den girenler için link

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/257993-Forumun-Tek-Blazer-Mavi-Focus'u-(Sanırım-:)-)#entry3019222

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

GEçmiş olsun en doğrusunu yapmışsınız, köpeğe çarpmamak adına yoldan çıkıp direksiyon kırarak ölen insanları gazetelerde okuyoruz. Bende sizin yerinizde olsam aynısını yapardım. ( Köpekleri çok severim )

Destek olmak adına Youtube kanalıma üye olursanız sevinirim.  :flowers:

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Az önce benden kaçan bir tavuk karşı şeritteki kangoo'nun altında can verdi. Videoyu yarın yüklerim inş..

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Az önce benden kaçan bir tavuk karşı şeritteki kangoo'nun altında can verdi. Videoyu yarın yüklerim inş..

Evet İzmir dönüşü, Dalaman içinde dibimde ezilen tavuk. Hemen dibimde oldu, cam da açıktı çıtırtıyı duydum malesef...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Birincisi tavuk sahibi suçlu, zira burada tavuk alıp bir tane kümes yapmakla iş bitti sanıyorlar. Hayvancağız da yiyecek için olmadık yerlere gidiyor.

İkincisi transit surucusu suçlu, zira öndekine çok yakın takip ediyor, kangoocu frene basamadıysa sebebi odur.

Üçüncüsü de kangoocu suçlu, zira arkasından tır bile gelse tavukların her an atlayabilecegini dusunup önceden yavaşlamalıydı ;)

O nedenle kimse hak iddia etmesin bence :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sağa dönmekten vazgeçmiş, düz gitmekten de vazgeçti. Olan kartala oldu..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...