İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Süleyman Kaya87

Kırmızı ışıkları kaldırsalar bari yollar tıkanmasa...

Bazen düşünüyorum bu kırmızı ışıkları bana özel mi yaptılar diye. Bazen o kadar abartıyorlar ki, bana yeşil yanarken geçemiyorum kırmızıda geçenler yüzünden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Budak

İstanbulda hani gidiyoruz gidiyoruz şak bi anda trafik oluyo ya diyoruz niye? :D

Nihatla sivrisinekte iyiymiş, tam trafik mesajı okuyordu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Ben de video paylaşmak istiyorum. ama sinirle söylediğim sözleri ne kendime ne foruma yakıştıramıyorum :) sessiz kayıt yapmalı ya da bip lemeliyim

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben de video paylaşmak istiyorum. ama sinirle söylediğim sözleri ne kendime ne foruma yakıştıramıyorum :) sessiz kayıt yapmalı ya da bip lemeliyim

Abi hafta sonu aynısı bana oldu malesef sessiz yükleyemedim onun içinde paylaşmadım [emoji55]
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

Abi hafta sonu aynısı bana oldu malesef sessiz yükleyemedim onun içinde paylaşmadım [emoji55]

arkadaşlar youtube a yükledikten sonra ister tamamen sessiz hale getirip ister üstüne başka telif sorunu olmayan bir müzik koyabiliyorsunuz. bilginiz olsun. volume u sıfırlayıp farklı kaydet ya da kaydet diyerek yapabilirsiniz. Yoksa benimde ne küfürlerim var  :D  ;)

bDBEzd.png

tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Kırmızı ışıkları kaldırsalar bari yollar tıkanmasa...

tam kırmızı yanacakken yavaşlayıp duruyorum, önümde-yanımda böyle densizce kırmızıda geçenlere basıyorum aralıksız kornayı. hiiç acımıyorum.  :angry:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Bu çocuk birinin başına bela olur dedim.. Çok şükür kendi kendine yaptı :) Benden sonra birine birşey yaptıysa bilemeyeceğim...

Hayır, sürmeyi yeni öğreniyorsan git trafik olmayan bir yerde öğren! 

https://www.youtube.com/watch?v=wD8a1nPMNAU

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Video kalitesi baya düştü kestiğim icin.. sellektor de yaptım aslında ama ısrarla golf cu kardeşimiz tepeme çıkmaya çalışıyor

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Sametim geçmiş olsun.O arabada ultra donanım var keşvedememiştir.sinyal kolu çok kıymetli kullanırsa araba değer kaybeder hırt  :angry:

Ve bir soru sürücü bayanmıydı?

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

Video kalitesi baya düştü kestiğim icin.. sellektor de yaptım aslında ama ısrarla golf cu kardeşimiz tepeme çıkmaya çalışıyor

https://www.youtube.com/watch?v=s5MjLzbxtfg

Samet bey böylesine bodos yapanlara ben genelde yol veriyorumki gidip allahlarından bulsunlar. ilk sokağa çıkış anında var sakatlık , videodan bakınca gözüküyor ama sürüş esnasında görememiş olabilirsiniz normaldir.

dip not: video kesim işlemlerinide youtube da yapabilirsiniz. youtube.com/editor  kısmında istediğiniz kısmı işaretleyip farklı kaydet yapınca kalite düşmez çok.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sametim geçmiş olsun.O arabada ultra donanım var keşvedememiştir.sinyal kolu çok kıymetli kullanırsa araba değer kaybeder hırt :angry:

Ve bir soru sürücü bayanmıydı?

Sürücü erkek di ama eğer camurluga deydirmis olsaydı büyük ihtimal sakat kalacaktı [emoji35] videodan belli olmuyor camdan doğru özür diledi film var pek sevilmiyor . Donanımı bilmiyorum ama emisyon beyne sağlam zarar vermiş

Samet bey böylesine bodos yapanlara ben genelde yol veriyorumki gidip allahlarından bulsunlar. ilk sokağa çıkış anında var sakatlık , videodan bakınca gözüküyor ama sürüş esnasında görememiş olabilirsiniz normaldir.

dip not: video kesim işlemlerinide youtube da yapabilirsiniz. youtube.com/editor kısmında istediğiniz kısmı işaretleyip farklı kaydet yapınca kalite düşmez çok.

Pc üzerinden yapılıyor mu ben telefondan yaptım onuda boyut yüksek kesmedi artık aplication kullandım.. Ben anladığım için yavaşladım aslında beni kenara sıkıştır masina gerek yok yol var üstüme geldikçe çıldırttı beni.
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Pc üzerinden yapılıyor mu ben telefondan yaptım onuda boyut yüksek kesmedi artık aplication kullandım.. 

pc dende yapılır fakat uğraşmanıza gerek yok işte youtube üstünden yaparsanız otomatikman kalite fazla bozulmadan kalır...

Yorum bağlantısı
Misafir

pc dende yapılır fakat uğraşmanıza gerek yok işte youtube üstünden yaparsanız otomatikman kalite fazla bozulmadan kalır...

Siz anlamadınız ben mobil youtube üzerinden yükledim pc den youtubeye girip kesebiliyor muyuz anlamında
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

Siz anlamadınız ben mobil youtube üzerinden yükledim pc den youtubeye girip kesebiliyor muyuz anlamında

haa tabiki pcden girdiğinizde sonradan istediğiniz işlemi yaparsınız. sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Misafir

haa tabiki pcden girdiğinizde sonradan istediğiniz işlemi yaparsınız. sorun olmaz.

Teşekkür ederim İlhan bey yalnız benim Asıl derdim 280 Mb lık videoyu Youtubeye Atmak :) Onun için kaliteyi bozmadan kesip öyle Youtube atabilirsem saatlerce beklemek zorunda kalmamış olurum :D Varmı bunun için bildiğiniz bi Converter.?

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Teşekkür ederim İlhan bey yalnız benim Asıl derdim 280 Mb lık videoyu Youtubeye Atmak :) Onun için kaliteyi bozmadan kesip öyle Youtube atabilirsem saatlerce beklemek zorunda kalmamış olurum :D Varmı bunun için bildiğiniz bi Converter.?

valla onu bende yapmıyorum samet bey hep youtube a 300mb yükleyip sonrasında işlemlerimi yapıyorum malesef :( kesim biçim işleri için önceki sayfalarda arkadaşların önerdikleri programlar vardı sanırım. bir kurcalamak lazım..

1 taş 3 kuş. 35-40. saniyede juke un önüne atlayan kazmaya kızıyodum ama tekrar bakınca suçlunun en sağdan çıkan kazma sapı olduğunu farkettim :(  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

valla onu bende yapmıyorum samet bey hep youtube a 300mb yükleyip sonrasında işlemlerimi yapıyorum malesef :( kesim biçim işleri için önceki sayfalarda arkadaşların önerdikleri programlar vardı sanırım. bir kurcalamak lazım..

1 taş 3 kuş. 35-40. saniyede juke un önüne atlayan kazmaya kızıyodum ama tekrar bakınca suçlunun en sağdan çıkan kazma sapı olduğunu farkettim :(  :angry:

geçmiş olsun.

Allah ona da akıl versin inşallah.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan

Bu çocuk birinin başına bela olur dedim.. Çok şükür kendi kendine yaptı :) Benden sonra birine birşey yaptıysa bilemeyeceğim...

he he anlat, çocuğu takip et nazar değir sonrada kaza olur dedim de :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Bu çocuk çok acemi. Sallana sallana gidiyor.kask da yok
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

he he anlat, çocuğu takip et nazar değir sonrada kaza olur dedim de :D

Ne takibi abi, döndükten sonra arkadaşımın yanında durup konuşmuyor muyum  :dribble:

Gerçi oda bana videoda "bebeğim" demiş ama siz duymamış olun  :exc1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ne takibi abi, döndükten sonra arkadaşımın yanında durup konuşmuyor muyum  :dribble:

Gerçi oda bana videoda "bebeğim" demiş ama siz duymamış olun  :exc1:

Artık aranızda nasıl bir ilişki varsa? Hayır soyad da ilginç olunca insan ister istemez... Neyse... :seytan::crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Artık aranızda nasıl bir ilişki varsa? Hayır soyad da ilginç olunca insan ister istemez... Neyse... :seytan::crazy:

Abi varya şuan tüm kelimeler kifayetsiz kaldı koptuk [emoji1]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Bak sen her fırsatta benim soyadımla prim yapmaya çalışıyon, birgün yolum Muğla'ya düşerse aynı ilişkiyi senle de yaşıcam haberin olsun  :bye:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...