İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Evren Erakçora

Tırın üstünde otomobil var diye hatırlıyorum, yükseklik kontrolü yapıyor galiba e5 te sol şeritte(durduğu yerin 10-20 mt önünde üst geçit var). Kadere inanmasam şans eseri hayattayım dicem de böyle şeyler de insanı düşündürüyor.

Biraz riskli kullanmışsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Biraz riskli kullanmışsınız.

Takip mesafem o an düşüktü doğru, her an bu gibi gariplikleri ihtimali düşük de olsa akıldan çıkarmamak gerek.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Köksal bey, araç kamerasının açısı yanıltmıyorsa eğer takip mesafesini korumuyor ve sert kullanıyorsunuz. Geçmiş olsun. İyi kurtarmışsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Köksal bey, araç kamerasının açısı yanıltmıyorsa eğer takip mesafesini korumuyor ve sert kullanıyorsunuz. Geçmiş olsun. İyi kurtarmışsınız.

Hırsızın hiç mi suçu yok? İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hırsızın hiç mi suçu yok? İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Malına sahip çık hırsızı günaha sokma derler abi :p

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Malına sahip çık hırsızı günaha sokma derler abi :p

Öyle ya E5 in sol şeridinde tırla durmak gayet doğal, ben öndeki aracı nasıl yakın takip etmişim hala ona yanıyorum. Allah istanbul trafiğinde vakti dar iş nasip etmesin kimseye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Dün akşam saat 10 civarı yer kartal-pendik köprüsü arası. Verilmiş sadakam varmış diyorum kendi kendime.

Çok geçmiş olsun Köksal ama çok yakın takip etmişssin bereket geçecek yer vamış  :shok:

Bazen bende böyle yakın gidiyorum, bir daha düşünmek gerek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Büyük şehirlerde bu yakın takipse eğer vay vayy :)
Arka tamponun dibine girenlere çok güzel davranıyorum ben mesela. :seytan:

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Büyük şehirlerde bu yakın takipse eğer vay vayy :)

Arka tamponun dibine girenlere çok güzel davranıyorum ben mesela. :seytan:

Sağ şerit boş olmasaydı?? vay vayy olacaktı ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

O yolda takip mesafesi bırakmak pek mümkün değil geçmiş olsun kardeşim 

Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Köksal Bey,

Allah korumuş.

Sağ şeridin boş olması sizi kazadan kurtarmış. Ya dolu olsaydı.

Evet biz de bazen bu şekilde yakın mesafede kullanıyoruz bu tarz durumların olabileceğini unutarak.

Vidyonuz bir kez daha hatırlatmış oldu takip mesafesinin önemini.

Geçmiş olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Köksal Bey,

Allah korumuş.

Sağ şeridin boş olması sizi kazadan kurtarmış. Ya dolu olsaydı.

Evet biz de bazen bu şekilde yakın mesafede kullanıyoruz bu tarz durumların olabileceğini unutarak.

Vidyonuz bir kez daha hatırlatmış oldu takip mesafesinin önemini.

Geçmiş olsun..

Normal sürüşüm trafik akışına orantılıdır ama zaman zaman hızlanmak icab edebiliyor, trafikte saniyelerin hayati önemi olduğunu bir kez daha gördüm/gördük, teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Sağ şerit boş olmasaydı?? vay vayy olacaktı ;)

Abi Ankara trafiğinde sen istediğin kadar bırak takip mesafesi arkadan gelip santimetrik yanaşıyorlar sanki keyfimizden yavaş gidiyoruz gibi. Önde fren mesafeside olsa arkada ki gelir vurur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abi Ankara trafiğinde sen istediğin kadar bırak takip mesafesi arkadan gelip santimetrik yanaşıyorlar sanki keyfimizden yavaş gidiyoruz gibi. Önde fren mesafeside olsa arkada ki gelir vurur. 

Olsun en azından arkadan vuran asli kusurlu, arkadan vuran sen olma :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

köksal bey geçmiş olsun. boğaz köprüsü ortasında bana çarptıkları kazadan sonra takip mesafesine daha da dikkat etmeye çalışıyorum çünkü benim arkamdaki değil onun arkasındaki duramayıp 2 aracı dürttü sağolsun o yüzden ben mesafemi fazla bırakıyorumki ani fren yapmak zorunda kalmayayim çünkü ardımdakilerin dikkatsizliği yüzünden ben zarar gördüm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Abi bu olayın sürüşle çok alakası yok zira anlık olarak hepimiz bu kadar mesafeye düşebiliyoruz. Burada refleksler kurtarmış. Allah korumuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan

Dün akşam saat 10 civarı yer kartal-pendik köprüsü arası. Verilmiş sadakam varmış diyorum kendi kendime.

Köksal bey geçmiş olsun, dalgınlığa gelmiyor maalesef

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Köksal bey geçmiş olsun, dalgınlığa gelmiyor maalesef

Teşekkürler Hüseyin abi, gerçekten öyle. Şükür ki sıkıntısız atlattım, Allah kimseye göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Arkadaki yaklaştıkça ,öndeki ile mesafe açılmalı böylece kendine emniyete alırsın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Çok geçmiş olsun. Refleksleriniz çok iyi gerçekten. Büyük şehirlerde takip mesafesi bırakmak zor oluyor. 

Aslında ben arkanızdan gelen aracı merak ettim. Eğer takip mesafesini korumadıysa, poloya kesin arkadan vurmuştur.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Geçmiş olsun. O tır en sol seritte ne yapıyor ben onu merak ettim açıkçası.

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Sağda araba olmaması şans yoksa ...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
İlhan Gülcan

Kırmızı ışıkları kaldırsalar bari yollar tıkanmasa...

İstanbulda hani gidiyoruz gidiyoruz şak bi anda trafik oluyo ya diyoruz niye? :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Kırmızı ışıkları kaldırsalar bari yollar tıkanmasa...

yuhhh süzmeler  :angry:  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...